A következő 1 hónapod 1 mondatban
Címlap / Ezotéria / A következő 1 hónapod 1 mondatban

A következő 1 hónapod 1 mondatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-04

Mit hoz a következő egy hónap számodra? Lényegretörő előrejelzés minden csillagjegynek február 15-ig! 

NYILAS: Sorsod sárga autóbuszáról, egy elütött tarka macska miatt szállsz le. Nem lehet megmenteni. Nem érdemes megmenteni. Hamiskodóktól megszabadulás.


BAK: Hálószobád teteje a csillagos ég. Kupolájának redőiben könyvek, kegytárgyak, ereklyék. Álmodban feljövő, ősi tudás. Kérdés, hogy akarod-e?


VÍZÖNTŐ: Tágas erkélyeden egy szék van. Pihenőül szolgál neked. Rálátásod a világra kiszélesedik. Dimenzionális összefüggések észlelése, megvilágosodott látásmód. Kamatoztatod.
 

HALAK:
Fodros csipkés, fehér szoknya belekerül a barna kétcsatos aktatáskádba. Ki rakhatta oda? Ne félj megélni lelked tüllpillangó énjének szárnyalásait.


KOS:
Megvan az első fuvar. Kibiztosítottad magad a téged körülvevő tárgyakkal. Költözés, új munka, új lehetőségek. Aklimalizálódási, kényelmi törekvések.


BIKA:
Kezed ékszerekkel teli fiókban kutat. Az általad kihúzott fiók titkai és a bennük lévő kincsek mind-mind téged illetnek. Elérkezett az időd.


IKREK:
Régi emlékek, régi ismerősök. Látomások, üvegezett bejárati ajtók, kinyíló lehetőségek. Álmaid fanfárjai előadásra hívnak. Mindent eldöntő előadás-sorozatok. Képi megelevenítések.


RÁK:
A három ajtó mögött három nagy szekrény rejlik. Mindegyik zárható, veled benne. Ne fogadd el egyiket sem. Keresd a hibát. Húzd az időt. A megoldás később megjön.
OROSZLÁN:
Bordó és fekete palástod ledobod. Tisztán, leplezetlenül állsz a világ elé. Nincs mit takargatni, nem kellenek a varázslás külcsínjei. Megértél, megértetted. Nincs rájuk szükséged.


SZŰZ: Lezárod az értelmetlen dolgokat. Kemény vagy és célratörő. Ára volt. Nem tudnak utánozni, nem értenek, és ami a legfontosabb, nem tudnak követni sem. Még nem vagy a helyeden, de nemsokára ott leszel.


MÉRLEG: Szakítás. Kesztyűs kézzel. A múlttal. Sok a "hívőd". Sok a függő. Mindenből sok. Leépítesz. Lehámozod. És... boldogan harapsz az almába.


SKORPIÓ:
Fantasztikus kiugrási lehetőségek. Egyszerre több helyről is jön a pénz. Elhanyagolsz valamit miatta. Igen. Szerelem? Párkapcsolat? Pénzcsipesz. Csillogó, fém.Győri Farkas Zsuzsanna

Képek:
MR LIGHTMAN - FreeDigitalPhotos.net
adamr - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x