Szerdai angyali üzenet: az Ember
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: az Ember

Szerdai angyali üzenet: az Ember

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Keressétek meg a bennetek rejlő valódi nagyságot: mindazt, ami széppé, jóvá és értékessé tesz titeket. Ma kinyílnak a kapuk és a bennetek lévő fény kiáramlik... 

Különleges időszakhoz érkeztetek, kedveseim, amikor egyre inkább minden lehetséges számotokra a szabad választásotok szerint. Egyre több jelet és tanítást fogtok kapni, amelyek megmutatják nektek valódi teremtő erőtöket.

Igen, lehet, hogy lesznek nagyobb kihívások, mint ahogy eddig is voltak. De emlékezzetek rá, hogy együttes erővel, a szeretet erejével képesek vagytok megoldani mindent, ami csak a világotokban megmutatkozik.

Mi az üzenet, ami ezekben a történésekben, a kihívásokban rejlik számotokra? A saját Erőtök, a saját Fényetek felismerése – használjátok-e az Erőt, ami megadatik nektek? Tisztában vagytok-e azzal, hogy a világotokban mindent, de mindent ti magatok hoztok létre és formáltok épp olyanná, amilyen?

Tudjuk, hogy nagyon szívesen mutogattok másra a nem működő rendszereitek okán – de hiszen ti magatok hoztátok létre azokat! Hatalmatokban áll átformálni őket olyanná, ami jobban szolgál titeket, a ti jóléteteket, az örömötöket, a fejlődéseteket!

Túl nagyszabásúnak tűnik mindez? Ez pusztán azért lehet így, mert még nem ismertétek fel, micsoda erő is rejlik az Emberi Lényben! Életről életre eljöttök ide a földi síkra, sokan közületek már több száz, több ezer életet leéltek itt, hogy  megtapasztalják és átalakítsák a dualitás, az illúzió világát. Minden egyes alkalommal határozott céllal érkeztek, meghatározott energiákkal és tervekkel. A Lélek próbája minden alkalommal ugyanaz: vajon át tud-e hatolni az Emberi Lény a felejtés fátylán? Képesek vagytok-e visszaemlékezni arra, miért is jöttetek? Megértitek-e a Lelketek eredeti célját? Életek százait és ezreit éltétek le teljes felejtésben, az emlékezés egyetlen szikrája nélkül, abban a hitben, hogy testetek halálával együtt ti is megszűntök létezni.

De gondoljatok csak bele! Micsoda hatalom és bölcsesség rejlik a Lélek tervét megalkotó lényben? Kicsoda lehet oly nagyszerű, hogy spirituális értékeit oly módon teszi próbára, hogy a felejtés fátylával takarja el önnön maga elől azokat, megpróbálva újra és újra és újra, más díszletek, más körülmények között, más korban, más neműként, hátha ezúttal sikerül? Fel tudjátok mérni, a Lelketek mennyire bízik az Emberi Lényben, hogy újra és újra megadja neki a testet öltés lehetőségét? Hogy annak ellenére is sikerül majd a visszaemlékezés, hogy a sűrű fizikai létben, a nehezített körülmények között, fájdalmak és betegségek között fog élni? Ilyen nagyszerű az Emberi Lény, kedveseink. Kezdjetek el ráébredni a saját Erőtökre és kapcsolódjatok vissza újra a Forráshoz!

Mostanra eljutottatok egy olyan tudatossági szintre, hogy egyre többen kezdtetek el emlékezni, és az együttes tudatosságotok fénye gyönyörű glóriát von a bolygó köré. Mindannyiótok számára megadatik a tudás és a bölcsesség, az örömteli tapasztalatok, csupán ki kell nyújtanotok a kezeteket érte.

Öleljétek magatokhoz az életet, bízva abban, hogy a lehető legfőbb Jót hozza el számotokra! Nincs mitől félnetek, hiszen a feltételek újra adottak ahhoz, hogy egy békés, örömön és szereteten alapuló világot hozzatok létre. Elérhetővé vált számotokra a tudás! Megérthetitek és megtapasztalhatjátok, hogy a Forrástól, a Teremtőtől, Istentől való elkülönülésetek pusztán illúzió, amelyet a saját fejlődésetek érdekében ti magatok teremtettetek meg.

Ki is itt a teremtő, drága földi angyalok?
Az istenekről a mai napig sokat vitáztok, pedig az isteni eredet mindannyiótok elszakíthatatlan része. Isten és Ti – mint az óceán és vízcsepp. Sosem szakadtatok el igazán a valódi Fényetektől. Ám most eljött az idő, amikor mindezt a saját bőrötökön tapasztaljátok meg. Ez a személyes tapasztalat a ti beavatásotok a tudásba, a belépőtök abba az életbe, amit mindig is élni szerettetek volna.

Értsétek meg isteni eredeteteket és váljatok méltóvá hozzá! Kezdjetek el aszerint élni és cselekedni, Akik Valójában Vagytok!

www.mesteringa.hu


Kép: FreeDigitalPhotos "Eye" by dan
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x