Szex és szerelem - mit hoz a február?
Címlap / Ezotéria / Szex és szerelem - mit hoz a február?

Szex és szerelem - mit hoz a február?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Mikor köszönt be az új szerelem? Milyen flörtökre számíthatsz a hónapban? Mit tartogat a február a tartós kapcsolatban élőknek? A Vénusz bolygó utat mutat! 

Február első harmadát szerelmi életünkben a Vénusz – Jupiter trigon határozza meg.  Elfogadóak vagyunk kedvesünkkel, szemet hunyunk a hibái felett, elkényeztetjük, szinte a tenyerünkön hordozzuk őt. Könnyen megy az egymásra hangolódás, a mindennapi életben és a szexben is. Jól tesszük, ha minél több időt szánunk közös programokra, nyitott és érdeklődő hangulatban vagyunk. Osszuk meg az élményeket, ilyen lehet egy jóleső kényeztető hétvége, szaunázással és masszázzsal, ami a téli hidegben igazi feltöltődést jelent.

Ha még nem találtuk meg a párunkat, akkor az időszak bővelkedik flörtökben. Érdekes partnert találhatunk, aki különlegességével elvarázsol. Kevésbé működnek az előítéleteink, így könnyen lehet, hogy korban, kultúrában, vagy más módon eltérő flörtalanyt választunk a szerelemre.


A hó középső harmada egy Szaturnusz – Vénusz kvadráttal indul. A bimbódzó kapcsolatok komolyra fordulnak, felelősséget vállalunk a kapcsolatért. Igaz, kissé unalmassá válhat a mindennapi élet, hiszen sem kedvünk, sem időnk nincs a közös programokra, de a szex sem hoz lázba igazán. Az erotika inkább a régi, bevált kapcsolatokban működik, ahol maximális a bizalom és az elfogadás.  Új kapcsolatra kedvezőtlen az időszak, - túlságosan szigorúak vagyunk, úgy érezzük, hogy senki sem üti meg a mércét.


Hó végén a Vénusz már a Halak csillagjegyben halad, és eléri a Neptunuszt, együtt áll vele. Teljes a romantikára való igény, egész nap andalogni vágyunk, lubickolva az érzelmek tengerében. Régi kapcsolatokban előfordul, hogy elérzékenyülünk, meghatódunk, eszünkbe jut, hogy mennyire fontos nekünk kedvesünk. A szex végtelenül gyengéddé válik, inkább az érzelmek kifejezésére szolgál. Hátrány, hogy nagyon elfogultak vagyunk kedvesünkkel, nem vagyunk hajlandóak szembenézni a valósággal. Összeköltözésre nem alkalmas az időszak, nem látjuk tisztán a helyzetet.

Az induló kapcsolatok tele vannak érzelemmel, de mivel teljes egészében elveszítjük a józan eszünket, csalódás is lehet a vége. Adjunk időt a kapcsolatnak, hogy kiforrja magát, várjunk még a nagy vallomásokkal, elköteleződéssel!


Kunsay Melinda

Kép: imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6298 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x