I-ching jóslás - mit üzen a Víz Kígyó évére?
Címlap / Ezotéria / I-ching jóslás - mit üzen a Víz Kígyó évére?

I-ching jóslás - mit üzen a Víz Kígyó évére?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A I-ching a jóslások királynője. Az ősi Kínából származik. Ezeket a jósjeleket hívtuk most segítségül, hogy a HarmoNet olvasói számára előrejelzést készíthessünk a Víz Kígyó évéről. 

A 64 kua, vagyis a jósrendszer egésze korábbi cikkeinkből részben megismerhető. Azok számára, akik el szeretnének benne mélyedni, a cikkünk illusztrációjaként szolgáló kiadvány forgatását javasoljuk!

I Ching – Hogyan értelmezd a jeleket?

Ji csing – hogyan jósolj magadnak?

I Ching – titkos elvek a 64 jel mögött

Valójában mire jó a 64 jelecske?

A 2013-as Kínai Újévre a 20-as jósjelet kaptuk, ez a  jósjel a „Széles látómező” lapja.


A szemlélődés, a látvány, a kilátás (lepillantás), a példakép ábrája. A lap ábrázolta jelkép egy olyan torony, melynek tetejéről messzire tekinthetünk, távolra láthatunk. Garantálja, hogy sok mindent átlátunk nem csak saját életünkben, de az egész közösségünk életében is. Ilyen tornyokat magaslatokon emelnek, ez még inkább segíti a távolba látás képességét. Az uralkodó, aki a tornyot emelte, így mutatja meg számunkra, hogy ismeri az Ég, a magasságok és a Föld, a mélységek, vagyis  az emberi szokások és hiedelmek törvényeit is.

Aki elég gyakorlott, hogy tudja mit kell látni és nézni, aki elég kitartó, hogy felmenjen a torony tetejére és ott minden irányban szemlélődjék, egyszerűen olyan nyilvánvaóan tudni fogja, hogy mit kell követnie, amilyen nyilvánvaló a napkelte a dél és a napnyugta egymás után következő folyamata az égen.

Az orákulum ezt üzeni erre az évre:
Jelenlegi érzékenységednek megvan a maga értelme. Akkor is megvan, ha most még nem ismerted fel. Most már hajlandó vagy távolabbra tekinteni, így valami formálódni kezdhet benned és körülötted. Most nincs is szükség másra, mint erre a tiszta rátekintésre!

A képek Peter Orban: A változások Symbolonja című kártyájának felhasználásával készültek, melyet a Bioenergetic kiadónál lehet megvásárolni. Most a kínai újév alkalmából, ha a kártya megrendelésekor a neved mellé írod, hogy HarmoNet, akkor a kiadó 25% kedvezményt ad a kiadvány árából!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7039 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x