Szerdai angyali üzenet: másképp
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: másképp

Szerdai angyali üzenet: másképp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Itt az ideje a változások gyakorlati megvalósításának! Lépj egyet előre - másképp! Tegyél valamit máshogy, mint eddig - ezzel a kis lépéssel elindítod a változások spirálját. 

Oly régóta őröltök az ősrégi malomban, drága földi lények, hogy sokan már elfelejtettétek, hogy lehet másképp is élni, másképp szeretni, kapcsolódni másokhoz, élvezni az életet, épülni, játszani, alkotni, teremteni...
Az energiák eltorzítása szándékos volt, a fejlődési folyamatotok része, ennek eredményeképpen éltek most úgy, olyan szűkre szabott keretek között, ami a ti modern világotok. Látszólag mindenetek megvan, egy karnyújtásnyira van minden szükségletetek legkifinomultabb kielégítése, de mégis – mindez illúzió. Ez csupán a teljes élet illúziója, gyönyörű, cukormázas, színes-szagos illúzió, ám a valódi élet nem ez, kedveseim... Sokan tudjátok, érzitek, sokan évek, évtizedek óta keresitek a belső elégedettséget, a titkot, ami megoldással szolgál életetek rejtélyeire. Sokan tudjátok, hogy az élet sokkal többről szól, mint amit a fizikai szemetekkel láthattok belőle.

Mindannyian egész Univerzumokat hordoztok önmagatokban, a megismerés kulcsaival, ám erről egyelőre nincs tudomásotok, csak valami halvány, elmosódó emlékfoszlány emlékeztet arra, ami réges-régen feledésbe merült...
Az idő azonban eljött, amikor a titkok feltárulnak. A sejtjeitek emlékezni kezdenek, a testetek tárolja a kódokat, amelyek feltárják egy boldogabb, teljesebb és örömtelibb létezés titkát az emberiség számára. Információ és tudás áramlik be, és felébreszti a sejtemlékezetetek parányi ösvényein szunnyadó útjelzőket. Legyetek figyelmesek és nyitottak erre a folyamatra – minden egy magasabb szintű kozmikus fejlődés része. Ennek a folyamatnak a részeként alakultok át és váltotok ti is egy magasabb létezési minőségre, egy finomabb frekvenciára, mint amin eddig éltetek.

A változásra irányuló szándékotokat kifejezhetitek azzal, hogy megváltoztatjátok az életetekben elavult dolgokat – mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődéseteket, az előrehaladásotokat. Vannak-e olyan szokásaid, függőségeid, amelyek rabságban tartanak, amelyek meggátolnak abban, hogy igazán szabad légy? Nemcsak az erős kémiai függőségekről beszélünk, bár célszerű ezektől is megszabadulnotok. Függőség lehet egy-egy berögzült szokás, egy minden reggel ismétlődő mozdulat, egy olyan viselkedés, amit egyszerűen megszoktatok az évek hosszú sora alatt, de arra már nem emlékeztek, miért is csináljátok, mi haszna is van számotokra.


Arra ösztönzünk most benneteket, drága földi lények, vizsgáljátok meg az életeteket ilyen aspektusból és a közelgő tavaszi szellők erejével engedjétek szélnek a régi szokásaitokat, az elavult meggyőződéseteket. Játsszatok el a gondolattal, hogy csupán most érkeztetek a bolygóra, a fizikai testbe, érezzétek át, milyen lehet újszülöttként rácsodálkozni a világra. Érezzétek át, milyen érzés, hogy minden lehetséges számotokra, hogy most kezditek az életeteket, tiszta lappal, amire azt írtok, korlátok, kötöttségek, előzetes elképzelések nélkül, amit csak szeretnétek. Nincs olyan dolog, ami határt szabhatna a képzeleteteknek, azzá válhattok, akivé csak szeretnétek. Érezzétek meg a saját végtelen lehetőségeiteket... milyen érzés?

Igen, ez az Emberi Lény teljes potenciálja,
ami mindig is a tiétek volt, csupán elfelejtettétek, elzártátok magatok elől. Az újjászületés bármikor lehetséges számotokra, amikor úgy döntötök, hogy készen álltok rá. Amikor magatokhoz ölelitek a lehetőségek tárházát tartalmazó Ismeretlent, és eggyé váltok mindazzal, amivé lehettek, amire képesek vagytok. Mint minden teremtés, ez is a szándék erejével veszi kezdetét, az Emberi Lény szándékával a szabad akarat bolygóján.

Fejezzétek ki a megújulásra irányuló szándékotokat a kis változtatásokkal, s legyetek nyitottak az életetekbe akár teljesen váratlanul érkező új lehetőségek megragadására! Csodás dolgok történnek veletek, csupán hagynotok kell, megnyílni saját végtelen potenciálotokra...

www.mesteringa.hu

Képek: "Change Same Keys" by Stuart Miles/FreeDigitalPhotos
"Trees By A Lake" by njaj/FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x