Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat!

Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Ezen a héten a fogyó hold hatása mellett az új hónap, azaz március energiái is megérkeznek. Mindez együtt arra ösztönöz minket, hogy a rosszul működő, felesleges, kacatnak minősített dolgainktól megszabaduljunk, mind lelki, mind fizikai szinten. Itt az ideje, hogy végezzünk egy igazi tavaszi nagytakarítást! 

Február 25. – hétfő (Kardok nyolcas, Botok királya, Remete):
Félelmekkel tele vágunk bele az új hétbe. Félünk attól, hogy csalódunk majd, átvágnak bennünket, vagy újabb, nem várt kiadásokkal kell szembenéznünk. Ezekkel egyfajta falat húzunk fel magunk köré, és kivonjuk magunkat az életből. Nem lesz ez így jó, könnyen beleragadhatunk egyfajta remete hozzáállásba. Azaz senki se szól majd hozzánk, mi se keressük senki társaságát, de mégis csodálkozunk, hogy miért kerülünk abba a helyzetbe, hogy magunkra maradunk. Nézzük vissza az előzményeket, és rá fogunk ébredni, hogy bizony mindezt saját magunknak köszönhetjük.

Február 26. – kedd (Uralkodónő, Kardok tízes, Világ):
A mai napon a női energiák, a gyengédség és visszahúzódás lesz a főszerepben. Olyanok leszünk, mint a csiga szeme: ha egy apró negatív impulzust kapunk, azonnal visszahúzódunk a házunkba, kisírjuk magunkat és aztán erőt merítve – de félelmekkel ugyan – visszatérünk az életbe. Sajnos van rá esély, hogy ma hátbatámadnak, de a kiteljesedés és a boldogság is benne van a napban. Egyfajta hullámzásra, ingadozó kedvre és körülményekre kell számítani. A gyermeki énünk is felszínre jöhet, s újra gátlások, álarcok nélkül létezhetünk.

 

Február 27. – szerda (Kardok hetes, Kardok királynője, Kelyhek kettes):
A terheket, feladatokat, amelyeket magunkra vállaltunk – holott nem is a mi reszortunk lenne azok megoldása, ellátása -, kezdik nehezíteni az életünket. Itt az idő, hogy leüljünk egy asztalhoz, alaposan szemügyre vegyük az életünk jelenlegi felállását, s ami csak nehezítő, hátráltató tényező, azokat iktassuk ki, hogy ne nehezítsék tovább a mindennapjainkat. Érzelmi téren viszont kiegyenlítődést, boldogságot, harmóniát tapasztalhatunk, és részünk lehet egy olyan kölcsönös szeretetben, amelyet talán eddig még nem is tapasztaltunk. Szerelemre fel!

Február 28. – csütörtök (Kelyhek lovagja, Kelyhek apródja, Kelyhek tízes):
A családé és a belső békéé lesz a főszerep február hónap utolsó napján. Amennyiben időnk engedi, akkor feltétlen vonuljunk majd vissza egy kicsit a saját hálószobánkba, ahol senki és semmi nem zavar majd minket, békésen, nyugodtan leszünk képesek elmerengeni a gondolatainkkal és egy kicsit meditálni. Szükségünk lesz rá, hiszen ellenkező esetben – a hétköznapok alatt felgyülemlett feszültséget – a családunkon töltenénk ki, ami nem vezet semmi jóra. Ma a pénzügyekkel ne nagyon foglalkozzunk, csak a békével és renddel (fizikai szinten is)!


Március 1. – péntek (Végítélet, Botok tízes, Kardok kettes):

Itt az idő végleg leszámolni azzal, ami csak felesleges az életünkben és teret engedni a jónak. Sajnos rengetegszer áll fenn az az eset, hogy az életünkbe azért nem képesek jönni a jobb, éltetőbb, pozitívabb események, mert egyszerűen nincsen hely, ahova beépülhetnének. Előtte szelektálni kell, s erre való a mai nap. Végezzük el a tavaszi nagytakarítást lelki és  fizikai szinten is. A poros, felesleges kacatoktól szabaduljunk meg, ahogy a lelkünkből is takarítsuk el a megfáradt, megviselt, régi, negatív emlékeket, tapasztalatokat.

Március 2. – 3. – hétvége (Botok nyolcas, Érmék hetes, Kardok hatos):

Utazásra fel! Itt az idő, hogy kimozduljunk az otthonunkból, s akár egy teljes hétvégét kirándulással, utazással töltsünk. A lényeg az, hogy ne a négy fal között töltsük az elkövetkezendő napokat, hanem a természetben vagy annak közelségében. Amennyiben pénztárcánk egy nagyobb programot nem viselne már el, akkor válasszunk egy közeli helyi pikniket, túrát vagy természetjárást. A sportkedvelők pedig nyugodtan biciklire pattanhatnak, tekerhetnek egy nagyot lakhelyük környékén, a futók pedig felránthatják a cipőket.


Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x