Állj bele a sorsodba!
Címlap / Ezotéria / Állj bele a sorsodba!

Állj bele a sorsodba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Légy a saját asztrológusod: kérdezd meg horoszkópodtól te magad mindazt, amit tudni szeretnél! 

Mikor elakadunk az életben, mikor kétségek gyötörnek, sürgősen szeretnénk tudni a választ, hogy merre felé induljunk, mire számíthatunk – ilyenkor fordulunk többnyire asztrológushoz. Ám az asztrológus is csak ember. mi van, ha ő is téved? Mi van, ha valamit elnézett, elszámolt, vagy csak éppen rossz napja volt, és a válasz, a tanács, amit kaptunk tőle, mégsem helyes? És mi van, ha helyes a tanács, azonban pont azért hárítjuk el magunktól, mert éppen nehéz felismerést rejt, olyan utat mutat számunkra, ami - bár fejlődésünket szolgálná - fáradtságosnak, kellemetlennek, kényelmetlennek tűnik, és ilyenkor legyintünk: „biztos a tanácsadó tévedett, nekem semmi kedvem arra menni!”

Amikor azonban egy felismerésre saját magunk teszünk szert, az jobban a hasznunkra válik. Ha egy igazságot nem tanácsként kapunk, hanem magunk fedezünk fel, könnyebb azt beépítenünk életünkbe. Lehetséges lenne olvasni a horoszkópban sok éves asztrológiai tanulmányok nélkül?! A tapasztalat azt mutatja: IGEN!


Ahhoz szoktunk hozzá, hogy a horoszkóp egy kétdimenziós ábra, amelynek jelrendszerét gondolkodás útján, és sok évnyi tanulási tapasztalatot felhasználva egy szakértő „olvassa el”. Lehetséges azonban a horoszkópot térben is megjeleníteni, így a benne rejlő információk elérhetővé válnak nem csak a gondolkodásunk számára, hanem a teljes testünk és energetikai rendszerünk számára.. Egész egyszerűen veszünk egy halom papírt és néhány csík ragasztószalagot, és egy terem padlójára „felrajzoljuk” vele a horoszkópot. Az így felrajzolt horoszkópábrára rásétálva az egyes bolygóenergiák energetikailag érzékelhetővé válnak bárki számára – így már nem csak az asztrológus olvashat a horoszkópból, hanem a horoszkóp tulajdonosa közvetlenül, saját maga szerezhet információkat a saját horoszkópjától. Nem csak tudati, hanem energetikai szinten, teljes testével érzékelve a horoszkóp egyes elemeit: gondolatban, érzésben, belső testi-energetikai folyamatokban, képekben, hőérzetekben, fizikai tünetekben stb. Akármilyen hihetetlennek is tűnik első hallásra, a térben megjelenített horoszkóp létrehoz egyfajta energiamezőt, amiben érzékelhetővé válik horoszkópunk azon üzenete, amire az éppen aktuális helyzetben szükségünk van. Mintha visszafordulnánk a gyökerekhez, emlékeztetnénk saját magunkat: milyen sorsfeladattal is születtem én erre az életre? Mi is most a következő leckém? Merre is akartam menni?

Ennél a módszernél az asztrológus szerepe arra korlátozódik, hogy a kérdésfeltevés előtt pontosítja a tanácskérő horoszkópját, az „utazás” közben segítséget ad és támogatást, illetve utána segít az élmény feldolgozásában. De magát a probléma megoldását mindenkinek saját magának nyílik lehetősége kutatni és jó esetben megtapasztalni.

Vegyük például azt az esetet, hogy valakinek problémája van az agressziója kezelésével. Ebben az esetben a horoszkópjába sétálva feltehetően érzékelni fogja a Mars bolygó helyére állva, hogy az agressziója természetes áramlása hogyan van akadályozva benne, miért nem működik harmonikusan, és többnyire maga szerez arról élményszerű tapasztalást, hogy ez a diszharmonikus állapot hogyan oldódhatna. A Mars bolygóján állva megindulhat egyfajta energetikai tisztulás: érzékelés arról, hogy hogyan válhatna az illetőben az agressziós energia áramlása harmonikussá, és ezáltal rombolóból, gátlóból építővé; érkezhetnek arról testi érzetek, hogy ebben a problémában honnan érkezhet segítség; mi az adott helyzetben a megfelelő következő lépés stb.


A térben azonban minden a horoszkóp tulajdonosáé. A problémáknak a bennünk lévő gyökereit érzékelhetjük ezzel a módszerrel, és természetesen a bennünk rejlő megoldási lehetőségeket van esélyünk kutatni, megtalálni.

A módszer működik egyéni terápiaként is, ami talán jobban alkalmat ad a belső elmélyülésre, intimitásra. Azonban lehetséges ezzel a módszerrel csoportosan is dolgozni. Ilyenkor a csoport résztvevői segítik a kérdésfeltevőt azzal, hogy maguk „válnak” egy-egy bolygóvá: más-más személy lesz Mars, Jupiter, Vénusz stb. Így látványosabban előtűnik, jobban érzékelhetővé válik életünk különböző részeinek egymáshoz való viszonya. Például, hogy némileg kritikus Merkúrunktól, azaz a kommunikációnktól, hogyan fekszik ki adott esetben szó szerint mondjuk a párunkat szimbolizáló bolygó. Vagy hogyan áll fel, válik harmonikussá végül az összes bolygó, az összes bennünk rejlő energia, ha az utazás során végül sikerül rátalálni a megoldásra. A példákat még a végtelenségig sorolhatnám. De ha van kedved, inkább szerezz magad élményt a horoszkópodról! A módszer kiváló lehetőséget nyújt neked, hogy Te magad közelebb kerülj minden szinten sorsod éppen aktuális üzenetéhez, és így összhangba tudj kerülni az idő éppen aktuális minőségével.

A horoszkópod mind Te Magad vagy! Állj bele a sorsodba!Velencei Móni
asztrológus
www.velenceimoni.hu

Képek:
adamr - FreeDigitalPhotos.net
Michal Marcol - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5120 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x