Heti tarot-előrejelzés: csökkennek a terhek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: csökkennek a terhek

Heti tarot-előrejelzés: csökkennek a terhek

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Itt az idő arra, hogy összehangoljuk tetteinket és vágyainkat a Hold állásával. Most éppen csökkenő időszakában jár, ezért koncentráljunk a negatív tényezők, a hiány, a szükség megszüntetésére. A tarot szerint ezen a héten még adódhatnak problémás helyzetek, viták, így még egy utolsó alkalommal mindent kikiabálhatunk magunkból, de aztán érkeznek a pozitív események, a bőség, a siker és a szerencse! 

Március 4. – hétfő (Érmék kettes, Érmék hetes, Érmék ötös):
Most minden erőnkkel azon legyünk, hogy anyagi helyzetünkben javulást, gyarapodást érjünk el. Kreativitásunkat ma érdemes kibontakoztatni, és ha úgy látjuk, akkor ezt a tudásunkat kamatoztatni is. Párkapcsolatunkban most egy kicsit szegényes időszakot élhetünk meg, amikor az érzelmek a háttérbe szorulnak, a gyengédség nem éppen kerül előtérbe. Itt az ideje annak, hogy egészség terén a szükséges ellenőrzésekre, rutinvizsgálatokra ellátogassunk, hiszen jobb megelőzni a problémát, mintsem megijedni akkor, amikor már szemben állunk vele.

Március 5. – kedd (Kardok kilences, Kelyhek királya, Nap):

Anyagiak tekintetében most egy picit vissza kell húzódnunk. Arra van szükségünk, hogy újra feltöltődjünk energiával, hiszen munkánkat csak abban az esetben vagyunk képesek 100%-osan ellátni, ha kipihentek és energikusak vagyunk. A párkapcsolat terén a férfi energiák lesznek a meghatározóak, ma a férfiaké a főszerep, hogy megmutassák, mennyire is szeretik a párjukat. Félnivalónk nincsen a mai naptól, hiszen a ragyogás és az öröm nem fog hiányozni ebből a 24 órából sem, és pár vicces szituációba is belecsöppenhetünk.

 

Március 6. – szerda (Remete, Szerencsekerék, Mágus):

Amit szeretnénk, az mind elérhető! Higgyük el, hogy a vágyaink, céljaink beteljesülhetnek, amennyiben azok megvalósulásáért – a teljes hit mellett – természetesen teszünk is. Most a cselekedetek és a kitartó munka eredményeként egy vágyunkat beteljesíthetjük, és ismét boldognak érezhetjük magunkat. Párkapcsolatunkban viszont vigyáznunk kell, hiszen felütheti fejét a zöldszemű szörny, azaz a féltékenység, amely még a legszilárdabb kapcsolatokat is képes ledönteni a lábáról. Próbáljuk meg ezt meggyógyítani önmagunkban és hinni a párunkban.

Március 7. – csütörtök (Érmék lovagja, Kardok nyolcas, Kardok hetes):

Ma bőven kijut a vitákból és a feszültségekből. Sajnos több olyan szituációba is belecsöppenhetünk, amikor lehetséges, hogy mások miatt rajtunk csattan az ostor. Próbáljunk meg higgadtak maradni és józan ésszel átgondolni mindent és higgadtan reagálni a minket érő támadásokra. Vigyázzunk a pletykákkal, ma inkább tartózkodjunk mások elképzeléseinek meghallgatásától, mert mi is megüthetjük vele a bokánkat. Egészség terén vigyázzunk a légúti panaszokra, ha bármit érzünk, forduljunk orvoshoz.

 

Március 8. – péntek (Kelyhek ötös, Kardok ásza, Szeretők):

Ma minden apró jelet – ami minket zavar – támadásnak veszünk majd. Képesek leszünk egész nap visszahúzódóan és magunkba fordultan élni. Jobb, ha már most leszögezzük, hogy ez a magatartás és megoldásmód, hogy behúzódunk a világ elől: nem vezet sehova, főképp nem a problémák megoldásához. Ahhoz, hogy megszabadulhassunk a nemkívánatos terhektől, tettek szükségesek. Keressük meg a megoldást arra, hogy rendezhessük életünket, hogy a fájdalmakat elengedhessük! Ha már az úton vagyunk, semmi sem tántoríthat el.

Március 9.-10. – hétvége (Botok ásza, Főpapnő, Ördög):
A hétvége beköszöntével itt az idő arra, hogy pihenjünk és hátradőljünk egy kicsit a nehéz hétköznapok után. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a család mennyire fontos tényező. Próbáljuk meg a hétvégi programunkat úgy alakítani, hogy minél több időt szánjunk a családunkra és töltsünk velük minél több időt. A szerelmi életünkre is ráfér egy kis élénkítés: próbáljunk ki újdonságokat minden területen, változásra van szükségünk! Az egészségünkért pedig egy egészséges vasárnapi ebéddel tehetünk a legtöbbet!


Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x