Heti tarot-előrejelzés: pénzügyi lehetőségek várnak
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: pénzügyi lehetőségek várnak

Heti tarot-előrejelzés: pénzügyi lehetőségek várnak

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A hétfői újhold máris érezteti a hatását, hiszen ezen a héten több lehetőséget is kaphatunk az élettől, mind párkapcsolati, mind pénzügyi területen. Kár lenne ilyen ajánlatokat visszautasítani, helyette próbáljuk meg a legpraktikusabban hasznosítani őket, felhasználni életünk jobbá tételéhez. Készüljünk fel a pénzügyi lehetőségek érkezésére! 

Március 11. – hétfő (Botok tízes, Érmék hármas, Kardok királynője):
Rengeteg olyan teher nyomja a vállunkat, amely nem szükséges a mindennapjainkhoz, vagy nem tartozik feladataink közé, de mi mégis magunkra vettük. Próbáljuk meg letenni ezeket a felesleges, semmi hasznot, pozitív vonzatot nem eredményező terheket, gondokat, mert előbb-utóbb összeesünk a fájdalmak alatt. Párkapcsolatunk terén viszont most minden erőnkkel legyünk azon, hogy a legtöbbet kihozzuk ebből a napból. Párunk úgy érezheti, hogy elhanyagoljuk. Bizonyítsuk be neki, hogy ez egyáltalán nem így van.


Március 12. – kedd (Érmék lovagja, Kelyhek királya, Érmék hatos):
A jó pap is holtig tanul – tartja a bölcs mondás. Ez ma igencsak helytálló, hiszen rengeteg olyan szituációba fogunk belecsöppeni, amelyek során új ismeretekre teszünk szert. Nem feltétlen pozitív formában – ölünkbe hullva – fog érkezni a tanítás, lehet, hogy olykor egy-egy negatív, rossz életesemény révén döbbenünk rá a dolgok súlyára. A pénzügyek terén segítség, lehetőség érkezhet, amelyet fogadjunk el, és ezzel élve próbáljuk meg megváltoztatni a most fennálló, talán kritikusnak is mondható helyzetünket, amelyből kiutat nem nagyon láttunk eddig.


Március 13. – szerda
(Kardok apródja, Halál, Botok ötös):
Részünk lehet különböző harcokban, vitákban, ahol csak szenvedő alanyok leszünk. Próbáljunk meg minél hamarabb kikecmeregni abból a helyzetből és nem részesévé válni a gond-sorozatnak. Az ujjal mutogatás nem éppen egy gáláns dolog, ezért próbáljuk meg ezt ma mellőzni. Ma többször is érezhetjük úgy, hogy valami miatt nem bírjuk tovább, hogy elérkezett az a pont, ami után már csak rosszabb jöhet. Ne így álljunk hozzá a dolgokhoz, hiszen: a remény hal meg utoljára!


Március 14. – csütörtök (Botok négyes, Botok nyolcas, Érmék kettes):
Olyan eseményben lesz részünk, amelyben talán már hetek óta nem volt! Több lehetőséget is kapunk a pénzügyek terén, és megengedhetjük magunknak azt a luxust, hogy a jobbnál jobb lehetőségek közül válasszuk ki a legszimpatikusabbat és természetesen a nekünk leginkább megfelelőt. Engedjünk egy kis szabadságot magunknak, ne húzzuk mindig túl szorosra a gyeplőt. A hétköznapok zűrös óráiban is meg kell találni az örömforrást, azt a tevékenységet, amelyben önmagunkra lelünk, és boldogságunkat ki tudjuk teljesíteni.


Március 15.-16.-17. – hétvége
(Bolond, Szerencsekerék, Kelyhek hetes):
A mostani hosszú hétvége egy igazán jó lehetőség a kikapcsolódásra. Végre félre tudjuk tenni a megterhelő feladatokat és nyugodt szívvel hátradőlhetünk az ágyban. Most három napig semmivel nem kell foglalkoznunk, csak önmagunkkal és családunkkal. Természetesen a ház körüli teendőket most sem hanyagolhatjuk el, de próbáljuk meg most játékosabb formában végezni ezt, nem úgy, mint egy megszokott, szürke hétköznapon. Amennyiben sikerül a játékosságot és a boldogságot megtalálni a munkában, az onnantól kezdve már csak szórakozás lesz.


Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x