Neked milyen személyes éved van?
Címlap / Ezotéria / Neked milyen személyes éved van?

Neked milyen személyes éved van?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A cikkből kiderül, éppen milyen személyes évben vagy - ez meghatározza, hogy hogyan irányítsd az életedet, mivel érdemes foglalkoznod, mire számíthatsz. Új számmisztikai sorozatunkban a személyes évek titkait tárja fel Ibránszki Bea numerológus, a Harmonet tanácsadója.  

Először is, hogyan tudjuk kiszámítani a személyes évünket? A számításhoz kizárólag az egyén születési hónapja és a születésnap száma szükséges, amihez hozzáadjuk az aktuális (naptári) évet. Még egy fontos szabály: az a naptári év számít, amiben az illető már betöltötte a születésnapját.

Lássunk egy példát.


Valaki pl. február 27-én született- akkor idén már volt szülinapja, így számára a 2013-as év számít.

Születési hónap: február= 2
Születésének napja : 27- azaz 2+ 7 = 9
Naptári év: 2013 – azaz 2+1+3= 6
A számítás: 2 + 9 + 6 = 17- azaz 1+7= neki 8-as személyes éve van

Ha valakinek például október 30-án lesz a szülinapja, akkor ő még csak a „2012-es évében” van.
Születési hónap: 10. hó – azaz: 1
Születésének napja: 30.- azaz : 3
Naptári év: 2012, azaz 2+ 1 + 2 = 5
összesen: 1 + 3 + 5 = 9-es éve van

Összesen 9 személyes évünk van, pontosabban 9 évente váltunk és újrakezdjük a ciklust. A 9 éves periódusok ismétlődnek.

Ebben a cikkben az 1-es személyes évről olvashatsz, havonta kerül sorra a többi személyes év is.

Az 1-es év mindig a legjobb, az újrakezdés időszaka. Igazán akkor lesz, lehet sikeres, ha az előtte lévő periódust lezártuk, magunk mögött hagytunk minden akadályozó, gátló tényezőt.

Az 1-es év kedvező „rezgését”, energiáját érdemes kihasználni, hosszú távon is jól működik, és igazán majd a 3-as személyes évünkben hozhat minőségi változást! Érdemes tiszta lappal indulni.


Mit is jelent ez?

Ha sikeresen (le)zártuk a 9. évünket, akkor most teljesen új dolgokba kezdhetünk.

Nincsenek igazán hátráltató tényezők, jó az egészségi állapotunk is. Kihívások, karrierbeli és párkapcsolati lehetőségek is érkeznek, minden életterületen kedvező.

Ha maradtunk a munkahelyünkön, akkor ott érdemes újítani, új dolgokat belevinni a napi rutinba, de attól sem kell kétségbe esnünk, ha váltunk. Lehet, hogy épp felmondanak nekünk, de akkor biztosan jön egy kedvezőbb lehetőség, magasabb fizetéssel, jobb, érdekesebb feladattal.

Az 1-es év pozitív rezgése bátorságot, merészséget hoz számunkra, merünk kockáztatni, vakmerőbbek, kreatívabbak vagyunk, mint általában - és ez meg is hozza a gyümölcsét.

Ilyenkor érdemes saját vállalkozást indítani (amennyiben a sorsmissziós számunk ezt lehetővé teszi). A munkán kívül még lehetőség van lakáscserére, optimális a költözésre, felújításra is ez az év (ez is újító energia).

Az 1-es év nagyon gyors rezgésű (az 1-es a Nap, az Oroszlán száma, ami igen tüzes jegy), így a lassúbb típusú, páros sorsmissziós számú embereket (2-es, 4-es, 6-os) egy kicsit megviselheti, idegileg megterhelheti ez az időszak. A 8-as sorsmissziós számú egyének aktívak, gyorsak, ők kivételek, mivel a marsikus erő, a Kos tüze ég bennük.

Ideális időszak az 1-es év egy új párkapcsolat létrehozására is. Az ebben az évben kötött házasságok tartósabbak. Amennyiben már kapcsolatban élünk, érdemes odafigyelni rá és megújítani, új energiákat belevinni - nehogy beússzon egy „harmadik”.

Utazások, új ötletek, új kapcsolatok, új lehetőségek jellemzik ezt az időszakot! Érdemes használni, sőt kihasználni ezt a kedvező periódust, mert minőségi fejlődést hozhat számunkra! Erre a legalkalmasabb ez az év!


Ibránszki (Surányi) Beáta
www.regeneral.hu

Kép: digitalart - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 17222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x