Szerdai angyali üzenet: hatalom
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: hatalom

Szerdai angyali üzenet: hatalom

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A jelenlegi rendszereitek nem tarthatók már fent sokáig, mert elavult elveken alapulnak. Érzitek, hogy recseg-ropog mindennek az alapja, ti pedig próbáltok életben tartani egy haldokló valóságképet, a saját óriásira növesztett építményeteket? 

Évezredek, sőt, eonok óta egy félreértelmezett hatalom-koncepció határozza meg a valóságotokat. A jelenlegi rendszereitek nem tarthatók már fent sokáig, mert elavult elveken alapulnak. Érzitek, hogy recseg-ropog mindennek az alapja, ti pedig próbáltok életben tartani egy haldokló valóságképet, a saját óriásira növesztett építményeteket?

Engedjétek meg, hogy a régi várak és tornyok leomoljanak, hiszen csak akkor nem fognak maguk alá temetni benneteket, ha kihátráltok abból a szerepből, hogy saját erőtökkel támogassátok a düledező romokat!

Egy magasabb szinten mindannyian eldöntöttétek és beleegyeztetek, hogy az élet nem mehet tovább úgy, ahogy eddig. Pontosan tudjátok, hogy bizonyos szinteken és bizonyos aspektusok szempontjából a mostani élet, amit éltek, valójában csak az életnek a megcsúfolása. Ennél sokkal, de sokkal több az, ami számotokra elérhető és megélhető. Sokkal áthatóbb szeretet, sokkal kiterjedtebb öröm, sokkal gyönyörűbb megtapasztalások, ihletettebb élmények, egy csodás létezés az, ami rátok vár, ha hajlandóak vagytok végre elhagyni a süllyedő hajót!

Nézzetek végig a világotokon és meg fogjátok látni, mi az, ami nem szolgál már titeket. Meddig akartok még szegénységben, nélkülözésben, rettegésben, erőtlenül, félve a holnaptól, manipulálva egymást és önmagatokat élni??? Meddig támogatjátok a kizsákmányoló, elnyomó hatalmakat, öltsék azok a pénz, a hatalom, az elavult struktúrák, a bürokrata rendszerek, a belőletek hasznot húzó intézmények álarcát?

Egy kollektív manipuláció részesei vagytok, amelyet ti magatok tartotok életben azzal, hogy elhiszitek, ez minden, ami megadatott, ami lehetséges az ember számára. Nem vagytok tisztában a saját erőtökkel, hiszen évezredekig, eonokon keresztül elfogadtátok, hogy a személyes erőtöket alá kell rendelnetek mindenféle hatalmaknak, így mára szinte nem is létezik. De ez nem így van, drága földi angyalok! A személyes erőtök csupán szunnyad, ti feledkeztetek meg róla. Ha valaminek nem vagytok tudatában, az pontosan olyan, mintha nem is létezne, nem igaz?
Hiába van egy ládika arany elásva a kertetekben, ha nem tudtok róla, nem tudjátok használni sem, tehát éppen olyan, mintha nem is lenne ott, mintha nem létezne.
A kertetekben elásott arany a ti belső erőtök, csak el kell kezdenetek kutatni utána, elhinni, hogy létezik, és megtenni mindent, hogy felszínre hozzátok. Csak így fogjátok tudni használni. Képzeljétek el, mennyi mindent meg tudnátok tenni egy csupor arany vagy egy láda pénz birtokában! Ne riadjatok vissza a hasonlattól, használjátok a képzeleteteket annak érdekében, hogy meglássátok, mi mindenre lennétek képesek, ha birtokában lennétek az erőnek!


Bár az arany ebben a hasonlatban csupán szimbolikus, de egy aranynál is értékesebb kincsre utalunk vele:  a saját erőtök, amelynek birtokában képesek vagytok megteremteni azokat az élményeket, tapasztalatokat, amire a szívetek mélyén vágytok. Ez az az erő, amit újra fel kell fedeznetek, meg kell értenetek, hogy a tiétek és el kell kezdenetek használni. Minden gondolatotok, érzésetek - és igen, a hitetek is!! - teremtő erővel bír – a ti teremtő erőtök hatja át mindazt, amit kisugároztok magatokból. A gondolataitokból, érzéseitekből és hiedelmeitekből, elképzeléseitekből álló rezgés az, ami létrehozza valóságotokat egyéni szinten és összeadódva kollektív szinten is. A valóságotok éppen olyan, amilyennek elképzelitek, amilyennek elhiszitek. Amiről elhiszitek, hogy lehetséges, az valóban megvalósul. Mindannyiótoknak megvan a saját szerepetek ebben a kollektív teremtésben, a valóság létrehozásában. Amit ti kisugároztok magatokból, az a minta részévé válva megteremti a valóságot.

Meg kell végre értenetek, micsoda hatalom rejlik bennetek! Fel kell vállalnotok a felelősséget azért, amit létrehoztok a gondolataitok és érzéseitek teremtő erejével! Ha megértitek, hogy ti teremtitek meg a valóságot, akkor felfedezitek azt is, hogy képesek vagytok most másképp csinálni, más dolgokat és minőségeket teremteni, mint eddig! Véget vethettek az erőszaknak, a nélkülözésnek, a manipuláción alapuló kapcsolatoknak, az örömtelen létezésnek pusztán azzal, hogy elkezdtek az örömre, a fényre, a szeretetre, a gazdagságra, a pozitív értékekre összpontosítani.

Ha képesek vagytok ezeket a minőségeket kivetíteni az érzelmeitek és gondolataitok szintjén, ha képesek vagytok ezekben hinni a szívetek mélyén és tenni is érte a fizikai síkon, akkor egyre inkább ezek az értékek fognak megjelenni a külvilágban is. Ezt jelenti az, hogy ti vagytok a valóságotok teremtői – kezditek érteni, milyen csodálatos lehetőség ez számotokra és az egész emberiség számára? Az erő ott van bennetek és mihelyt elkezditek használni, megértve azt, hogy mindig az Életet és a Szeretetet szolgáljátok ennek az erőnek a segítségével, elképesztő dolgokat fogtok tudni véghez vinni.

Menjetek és keressétek meg a kincset – kezdjétek el Önmagatokhoz méltó módon átalakítani a valóságotokat!

www.mesteringa.hu

Képek:
"Lot Of Buddha Statue" by chayathonwong2000
"World Nature3" by Danilo Rizzuti
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3780 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x