Milyen személyes éved van? A kettes év
Címlap / Ezotéria / Milyen személyes éved van? A kettes év

Milyen személyes éved van? A kettes év

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A cikkből kiderül, éppen milyen személyes évben vagy - ez meghatározza, hogy hogyan irányítsd az életedet, mivel érdemes foglalkoznod, mire számíthatsz. Új számmisztikai sorozatunkban a személyes évek titkait tárja fel Ibránszki Bea numerológus, a Harmonet tanácsadója. 

Az egyes személyes évhez kattints ide >>

A személyes év számításakor csak a születési hónapunk és a születésünk napja számít. Ha ebben az évben még nem volt születésnapunk, úgy a 2012-es évvel számolunk, ha már elmúlt, akkor a 2013-assal. Például ha valaki április 18-án született, akkor még idén nem volt szülinapja, így a 2012-es év számít:

04 + 18 = 22 azaz 2+2 = 4  és hozzáadjuk  a 2012-öt, azaz 2 + 1 + 2 = 5   4+5 = 9-es év

Ha valaki például  január 30-án született, akkor neki idén már volt szülinapja, tehát:

01+ 30 = 31 azaz 3+1 = 4 és hozzáadjuk a 2013-at azaz 2 + 1+ 3 = 6       4+ 6 = 1-es év

9 személyes év van, tehát 9 évenkéti ciklikusság figyelhető meg. Azért érdemes tudnunk, hogy melyik személyes évünket éljük, mert tudatosan felkészülhetünk arra, hogy abban az adott évben mivel érdemes foglalkoznunk, milyen események várhatók, mire számíthatunk, mihez kapunk „segítséget”.A 2-es számú Személyes Év:
Az 1-es évünk volt az elindulás, az újrakezdés éve. Ahogy eljutunk a 2. évünkhöz, az energiák itt lelassulnak, lecsillapodnak.

Az 1-es:  a Nap, az Oroszlán jegye- a vállalkozások, kreativítás korszaka. Férfi energiát képvisel.

A 2-es :  a Hold, a Rák jegye - ez a  befogadásról, elfogadásról, befolyásolhatóságról, bizonytalanságról, az együttműködésről szól. 1-et előre, 2-őt hátra lépünk. Női energiát képvisel. Két-ségben az erő. Azokat a dolgokat támogatja, amit nem egyedül viszünk véghez. Ez az energia lassabb év és óvatosságra int. Nézz a hátad mögé, titkos ellenséged lehet!

Az érzelmek nagy szerepet játszanak, játszhatnak, el is bizonytalaníthatnak bennünket. El kell fogadni, amit hoz a sors. Vállalkozást csak abban az esetben érdemes ilyenkor indítani, ha segítővel ( ketten ) csináljuk.

Türelemre int ez az időszak. Ha már az 1. évben megalapítottunk egy vállalkozást, ilyenkor egy kicsit megtorpan, ám a 3-as évben újra begyorsul.

Ha ebben az évben indul egy párkapcsolat, az nem olyan ideális, mint az 1-es vagy 6-os években születő viszonyok. Persze azért lehet boldog ez a kapcsolat is, főleg, ha megtanulunk elfogadni.

Elfogadás és türelem- ez a két kulcsszó ebben az évben! Ha lehet, érdemes takarékoskodni, félre rakosgatni, sőt ilyenkor szoktuk  visszakapni a kölcsönadott pénzeket is.


Ebben az évben sok nehézség, probléma, csalódás, betegség is jöhet (főleg férfi oldalon), csábítások (női oldalon).

Akinek eleve 2-es a sorsmissziós száma, azok könnyebben  viselik, vészelik át ezt az időszakot, akiknek meg páratlan  a sorsmissziós száma ( 1, 3, 5, 7, 9- és ide tartozik a tüzes, Marsikus 8-as is), azoknak ez egy kissé lelassult időszak, de türelemmel  és elfogadással minden megoldható!

Az egyes sorsmissziós számokról szóló leírásokat megtalálod összegyűjtve Ibránszki Bea tanácsadói oldalán itt!

Jövő hónapban a 3-as személyes év kerül sorra. Ha neked esetleg éppen ennél nagyobb, 5-ös, 6-os, 7-es… stb.  éved van és hamarabb szeretnéd tudni, hogy érdemes cselekedni, mivel érdemes foglalkozni, keresd meg Ibránszki Beát személyesen az Életerő Centrumban Óbudán.


Ibránszki Bea
bea@ibranszki.hu

Életerő Centrum-Újlaki Üzletház
Bp.III.Bécsi út 34-36
www.regeneral.hu

Képek:
Chaiwat - FreeDigitalPhotos.net
Keerati - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 17041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x