Szerdai angyali üzenet: segítség
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: segítség

Szerdai angyali üzenet: segítség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-03

Honnan számíthattok segítségre a mostani változó időben? Hol találjátok a megoldásokat? Hol találtok menedéket és vigaszt, ha elfáradtatok, ha túl sok a teher? 

Drága angyali lények, ti magatok is onnan származtok, mint mi, akik jelenleg nem rendelkezünk olyan fizikai testtel, mint ti. Azonban működésünk és céljaink sokban hasonlítanak! Azért vagyunk itt, hogy támogassunk titeket a Föld nagyszabású átalakulásában, ami a ti átalakulásotokból indul ki. Amivel mi tudunk titeket támogatni, az a legtisztább hitünk és szeretetünk, valamint a tudás, amelyet felkínálunk nektek a földi élet nagyszabású céljáról és benne a ti egyéni céljaitok megvalósításának lehetőségéről.

Sok-sok magas szintű birodalomból érkeznek felétek az áldások, energiák, információcsomagok és a szeretet, amelyet bármikor megkaphattok, mihelyt szíveteket megnyitjátok felé. A jelen idők arról szólnak, drága földi angyalok, hogy felismeritek saját teremtő erőtöket és elkezditek minél teljesebben használni, fokról fokva átalakítva ezáltal a valóságotokat olyanná, amiben sokkal inkább az örömötöket lelitek ti és a nektek otthont adó bolygó, a Földanya is.

A jelen idők a társteremtés idejét hozták el, minden eddiginél mélyebben és teljesebben. Társteremteni azt jeleni, Isten társaként vesztek részt a teremtő folyamatban. Isten képmására vagytok teremtve, és ez azt is jelenti, hogy rendelkeztek egy elképesztően erős teremtő potenciállal, amit természetesen nagyon, nagyon sokszor használtatok nem egészen pozitív célokra is. Rengetegszer megtörtént ez az ismert, és még többször a sokatok számára még ismeretlen történelmetek során – nem mondható véletlennek, hogy bizonyos tekintetben igencsak ódzkodtok az efféle gondolatoktól. Emiatt történik meg az is újra és újra, hogy – félve egy esetleges kudarctól, vagy attól, hogy ismét rosszra használjátok az erőtöket – inkább elhárítjátok magatoktól a felelősséget és tapicskoltok tovább az ismerős állóvízben.


A mostani erős energiák azonban nem teszik már ezt lehetővé sokáig. Döntenetek kell, választanotok kell, hogy felvállaljátok-e önmagatokat úgy, ahogy vagytok, szembenéztek-e korábbi tévedéseitekkel és megbocsátjátok-e magatoknak az egyéni és kollektív hibáitokat. Ez a folyamat egyszerre zajlik egyéni és kollektív szinten is, és azzal tudjátok előrébb lendíteni az események menetét, ha önmagatokon belül, a saját életetekben tisztázzátok ezeket a kérdéseket. A felelősségvállalást nem lehet már elodázni semmilyen szinten. Spirituális és minden más szempontból is felnőtté kell válnotok, ami egyben a teremtő képességetek elismerését és magatokhoz ölelését is jelenti. Meg kell értenetek, hogy az az élet, amit éltek, teljes mértékben a ti saját egyéni teremtéseteknek az eredménye – ti vagytok felelősek minden egyes eleméért, akár tetszik, akár nem.

Hiedelmeitekkel, meggyőződéseitekkel, érzelmeitekkel és gondolataitokkal ti magatok formáltátok ilyenre az életeteket, ti adtatok engedélyt mindarra, ami veletek történik. A körülményeitek a ti belső választásaitok és mintáitok eredményeképpen jöttek létre. Amit külső világotoknak tartotok, az a belső világotok tükröződése – minden, de minden! Tekintsetek ebből a szemszögből az életetekre és érezzétek meg a felelősség súlyát, ugyanakkor a változás, a lehetőségek szédítő örömét is! Ha ti teremtettetek meg valamilyen kellemetlen körülményt az életetekben, ti magatok is tudjátok helyrehozni vagy átalakítani is. A kreatív teremtő potenciál a ti sajátotok – mindannyiótokban ott van ez a lehetőség, a különbség annyi, hogy tudjátok-e, akarjátok-e használni és hajlandóak vagytok-e a tudatos teremtést mesteri szinten elsajátítani.

Vizsgáljátok át a gondolataitokat, érzéseiteket és hitrendszereiteket, mert ezek között találhattok olyan diszharmonikus mintákat, amelyek hozzájárultak azon körülményeitek kialakulásához, amelyeket szívesebben eltávolítanátok az egyenletből. Kezdjétek el tudatosan átformálni, miben hisztek, mire gondoltok és hogyan éreztek bizonyos dolgokkal kapcsolatban – ezáltal formálódik át a világotok is. Segítőitek, szellemi vezetőitek és angyalaitok pedig segítséget nyújtanak nektek a társteremtés folyamatában szeretetükkel, inspirációikkal, tiszta angyali energiájukkal és gyógyításaikkal – valóban az isteni teremtés folyton áramló és kitáguló részesei vagytok mindannyian, csupán más dimenzióban...


www.mesteringa.hu

Kép: David Castillo Dominici - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x