Lélekemelő és feltöltő tavaszi kirándulás a Mátrába
Címlap / Ezotéria / Lélekemelő és feltöltő tavaszi kirándulás a Mátrába

Lélekemelő és feltöltő tavaszi kirándulás a Mátrába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Máriabesnyő - Tar - Szentkút útvonalon halad a túra, amelynek során megtisztulhatsz és lerakhatod terheidet, hogy újult erővel és hittel léphess tovább. Tiszta és magas rezgésű energiákkal rendelkező szakrális területekre vezet a meditációval egybekötött kirándulás.  

Egy csodálatos kirándulásra és lélekemelő zarándokútra megyünk ismét, ahol mindenki a saját belső meghitt szentélyébe visszahúzódva, megérezheti és átélheti a Lélek Tiszta Valóságát, a Mária-vonal igaz Misztériumát és az Angyalok körülöttünk lévő Jelenlétét...

A Földanya testének eme különleges tiszta és magas rezgésű energiákkal rendelkező szakrális területeire utazunk, hogy mind a lelkünket,(Máriabesnyő, Szentkút) és mind a szellemünket (Tar) felemelhessük, megtisztíthassuk és terheinket lerakva itt, csendben szeretettel és hálával a szívünkben, Önmagunkra figyelhessünk és Önmagunk lehessünk...


Kisebb fényköszöntő szertartás és meditáció keretében, mindenki kap egy–egy fehér vagy rózsaszín gyertyát, amit majd közösen töltünk fel, ajánlunk fel, belesimítva, imádkozva egy-egy halk imánkat, vágyunkat, fohászunkat.

(Ezt a gyertyát majd akár ott, akár otthon meggyújthatod, ahogy szeretnéd.)
Máriabesnyőn, Mátraverebélyen - Szentkúton a Mária Forrásnál és Taron, a már 3 éve felszentelt Szabadító Buddha Anya Templomban lehetőségünk lesz egy fél - fél órás meditációra is, hogy a hely tiszta energiáit, a Jelenlétek Erejét és a Csillagküldött Fénymesterek gyógyításait befogadhassuk.

Érdemes üres műanyagüveget is hozni, amibe a négy források vizét haza tudod majd vinni. Enni- és innivalót mindenki hozzon magával, de Taron az indiai bolt büféjében lehetőség van meleg indiai egytál ételek fogyasztására is.

Időpont: 2013. Április 28. vasárnap
Útvonal: Bp. – Gödöllő – Máriabesnyő – Tar – Szentkút
Találkozás és gyülekezés: 8. 30- kor a Hősök Terén, a Gabriel Arkangyal szobor előtt
Indulás: 9.00- kor
Visszaérkezés: 19 óra körül

Részvételi díj: gyerekeknek: 2.500 Ft (7-14 éves korig)
Felnőtteknek: 6.500 Ft

Mindenkit szeretettel várunk!

A részvételhez regisztráció szükséges, ezért kérünk mindenkit, hogy 04.25-ig jelentkezzen, ha jönni szeretne. Köszönjük.

Érdeklődni és jelentkezni:
Laczkó Pál: 06 20 439 5659
Laczkó-Száraz Júlia: 06 30 446 7878


E-mail: larimarkristalykapu@gmail.com
www.larimarkristalykapu.hu

Kép: marin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x