Heti tarot-előrejelzés: tedd félre a gátlásokat, kezdj élni!...
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: tedd félre a gátlásokat, kezdj élni!

Heti tarot-előrejelzés: tedd félre a gátlásokat, kezdj élni!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Itt az idő, hogy felfedjük azokat a tényezőket, amelyek valójában akadályoznak minket abban, hogy éljünk. Túl sokat aggódunk a pénzügyek miatt, idegeskedünk párunk hűsége miatt. Ezek mindegyike rossz és egyáltalán nem szükséges az életünkben. Tegyünk lépéseket a pénzügyi függetlenség felé, illetve teremtsük meg újra a bizalmat a kapcsolatunkban! 

Április 29. – hétfő (Kardok ötös, Szerencsekerék, Érmék hatos):
Pénzügyek terén fontos, hogy tisztában legyünk a korlátainkkal, feleslegesen ne pazaroljuk az energiáinkat olyan dolgokra, amelyek amúgy sem ígérnek túl nagy jövedelmet. Vigyázzunk rá, hogy a befektetett energia, illetve az eredmény egyensúlyban legyen. Természetesen az életünk folyamatosan változik, változások sorozatából áll, ám ma mégis úgy érezhetjük, hogy megrekedtünk. Nem sikerül egyről a kettőre lépni. Próbáljuk meg ezt a helyzetet elfogadni s belenyugodni. Inkább relaxáljunk, pihenjünk egy jó nagyot, mintsem hogy feleslegesen idegeskedjünk.


Április 30. – kedd (Kardok kilences, Hold, Botok hármas):

Ma lehetséges, hogy álmatlanságban szenvedünk majd, hiszen egy olyan dolgon jár az agyunk, amelyről a gondolatainkat sehogy, vagy csakis nagy nehézségek árán vagyunk képesek elterelni. A túlzott aggodalom, félelem természetesen a visszájára is elsülhet, azaz pont hogy ellenkező hatást érünk el, hiszen a negatív eredményeket erősíthetjük. A párkapcsolatunk terén igyekezzünk visszaszorítani a féltékenységet, hiszen párunk nem feltétlenül díjazza azt, ha folyamatosan kérdezősködünk, és nem bízunk meg a válaszaiban.


Május 1. – szerda (Kelyhek hatos, Erő, Érmék lovagja):
A munka ünnepén eszünkbe se jusson a munkával foglalkozni. Bizony ez a nap mindenki számára adott és jár ahhoz, hogy feltöltődhessünk és kipihenhessük magunkat. Hiába érezzük úgy, hogy a pénztárcánk vékonysága miatt nem megengedhető az, hogy egy napot is munka, pénzkeresés nélkül töltsünk, bizony nekünk is szükségünk van a pihenésre. Ezt a napot használjuk ki teljes mértékben. A családi programoknak kedvező energiák mutatkoznak, míg a párkapcsolati viták gyorsan elülnek, nem marad igazán nagy hatásuk, de ettől függetlenül törekedjünk a béke megőrzésére.


Május 2. – csütörtök (Érmék kettes, Világ, Érmék tízes):
Új energiákkal feltöltekezve folytatjuk a megkezdett munkahetünket, és be kell látnunk, bizony megérte, hogy egy napot pihenéssel töltöttünk. Új energiákra, életkedvre életörömre tettünk szert, amelyek következményeképpen még nagyobb kreativitásunk van, amelyet ma jól ki is tudunk használni. Az egészségünk terén fontos az, hogy a lábaink, illetve a porcok, ízületek állapotára nagyobb hangsúlyt fektessünk, hogy elkerüljünk akár egy kórházi kezelést is. Vitaminokban, illetve ásványi anyagokban gazdag ételeket fogyasszunk.Május 3. – péntek (Kelyhek nyolcas, Ítélet, Kardok tízes):

Részünk lehet olyan eseményekben, történésekben, amelyek során úgy érezhetjük, hogy teljesen hátba támadtak minket, olykor előfordulhat az is, hogy egy-egy barátban, közeli ismerősben csalódnunk kell, de mindezek azért történnek, hogy tanuljunk az esetekből. Ha visszatekintünk a múltra, biztos szembetűnik majd, hogy mi az, amiben hibázhatottunk. Törekedjünk arra, hogy ezek ismételt megtörténését elkerüljük és ne okozzunk a továbbiakban nagy galibát. A párkapcsolatban ma egy kicsit vonuljunk háttérbe, engedjük a másik felet érvényesülni.


Május 4.-5. – hétvége (Botok ötös, Uralkodó, Kardok hatos):

Ma ne engedje, hogy az élet hullámain csak tengjen, lengjen. Szedje össze minden erejét és próbáljon meg a problémáin, nehézségein felül kerekedni és egy kicsit más szemszögből figyelni, észrevételezni az eseményeket. Túl sokszor – szinte már kórosan – aggodalmaskodik, amelynek egy következménye van: családjára is átragasztja a félelmeket. Legyen nyitottabb, engedje el a gondjait és vegye könnyedebbén az élet nagy eseményeit. Töltse ezt a hétvégét egy kirándulással, túrával, hogy teljes mértékben kiengedje a fáradt gőzt, és feltöltekezzen tiszta energiákkal.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5696 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x