Heti tarot-előrejelzés: engedd el magad, légy szabad!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: engedd el magad, légy szabad!

Heti tarot-előrejelzés: engedd el magad, légy szabad!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Túl sokat idegeskedünk a hétköznapokban, szinte nincs olyan nap, amikor ne lenne valami feszültség, vagy vitaforrás az életünkben. Most mégis meg kell ezektől szabadulnunk ahhoz, hogy igazából szabadok lehessünk. Próbáljuk meg a gondokat könnyedébben venni, mint máskor és ne agyaljunk annyit egy-egy gondon, mint korábban. 

Május 6. – hétfő (Főpapnő):
Itt az idő, hogy kicsit felszínre engedjük a nőiességünket, a gyengédségünket. Túl sokszor voltunk kemények a hétköznapokban, amikor gyakori elvárás az, hogy mindig készek legyünk minden feladatra, egyszer se szökhet ki egy könnycsepp a szemünkből. Most ez picit máshogy lesz. Felszínre törhetnek azok az érzések, amelyeket mindezidáig elnyomtunk és nem voltunk képesek megélni. Természetesen tudni kell keménynek és erősnek lenni, ha megköveteli az élet, de néha sírni is tudni kell!


Május 7. – kedd (Végítélet):
Túl sokat görcsölünk olyan felesleges dolgokon, amelyek maguktól is akár elrendeződnének. Meg kell tanulnunk a felesleges feszültségeket és idegeskedéseket visszaszorítani, hiszen előbb vagy utóbb ez egészségünkön is mutatkozni fog. A párkapcsolatunkban ma vitákra, nézeteltérésekre érdemes készülnünk, ezért próbáljuk meg minden helyzetben megőrizni a nyugodtságunkat. Hiába érezzük úgy, hogy mindez nagyon nehéz és szinte lehetetlen, próbáljuk meg mégis, hiszen csak nyerhetünk vele!

Május 8. – szerda (Diadalszekér):
Sikereket érhetünk el pénzügyekben, amennyiben nyitottak leszünk az újdonságokra, illetve arra, hogy az érkező lehetőségekkel éljünk. Sokszor elzárkózunk egy-egy nagyobb kiugrástól, mert úgy véljük, hogy nem vagyunk képesek azt ellátni, vagy nekünk nincsen olyan képességünk hozzá. Természetesen ezeket a gátakat nagyon nehéz leküzdeni, hiszen már hetek, hónapok, akár évek óta velünk vannak. A párkapcsolat területén boldogságra és az érzelmek kölcsönös megélésére kell számítanunk.

Május 9. – csütörtök (Mágus):
Tenni a dolgunkat, ahogy tőlünk telik – ez az üzenete a mai napnak. Semmi mást nem kell tennünk, mintsem tenni mindent a legjobb tudásunk szerint, így érhetünk el ma kisebb-nagyobb sikereket. Magánéletünkben jobban figyeljünk majd oda párunkra, hiszen különösen érzékeny lesz arra, ha elhanyagoljuk, vagy nem kapja meg a megfelelő figyelmet! Az érzelmek nagyon fontosak, így ne hanyagoljuk el azokat, és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ezeket felerősítsük.


Május 10. – péntek (Halál):
Elérkezett az idő arra, hogy lezárjuk azokat az életeseményeket, amelyek csak lelki vagy fizikai terhet jelentenek nekünk. Sok esetben fordult már elő az, hogy olyan életszituációba csöppentünk bele, amikor azt gondoltuk, hogy „ez biztos nem velem történik”, vagy „hol a kandi kamera”. Készüljünk fel, hogy ma többször is így fogjuk érezni, de minden esetben próbáljunk meg 100%-osan helyt állni és nem megijedni. Fontos a higgadtság, illetve a hidegvér, aminek megőrzése – főképp ma – nagyon nehézkes lesz.

Május 11.-12. – hétvége (Világ):
Itt a hétvége! A legjobb idő arra, hogy a lelkünket és testünket pihenéssel és relaxálással kényeztessük. Legyünk képesek ellazulni – lehetséges, hogy ez a mondat elsőre nagyon bután hangzik, de a túlzott görcsösség és feszített tempó miatt elképzelhető, hogy még hétvégén se vagyunk képesek igazából fellélegezni, elengedni a lelki terheket. Próbáljuk meg a „lehetetlent”, ami igazából nem is annyira lehetetlen, sokkal inkább elképzelhetetlen. A fennmaradó időt szánjuk a család fiatalabb tagjaira (gyerekek, unokákra).

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x