Szerdai angyali üzenet - Türelem
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet - Türelem

Szerdai angyali üzenet - Türelem

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Ti mind türelmetlenek vagytok. Hiszen aki emberként türelmes, vajon valóban türelmesnek számít abban a bizonyos feladatban, ami akkor az ő és csakis az ő Feladata? Vajon a bennetek élő türelem vagy türelmetlenség között van különbség? Vajon egy Feladatra előírt idő irányítható az Akarat által vagy csupán az Ego gondolja azt, hogy átveheti az irányítást?  

A Türelem a Földön az egyik legszebb erény –tartjátok sokan. De van különbség türelem és célratörés között? Van különbség elfogadás és szeretet vagy akarat és boldogságkeresés között?
Számunkra a Ti türelmetlenségetek csupán egy olyan korlát, amit ti magatok állítotok, hiszen aki hisz, annak nincs szüksége türelemre. Ha ti hinnétek magatokban és hinnétek a mindent átható Szeretetben, akkor a türelmetlenség fogalma értelmét veszítené.


Ahol tehát a Türelem, ott a Szeretet? – kérdezhetitek. A Szeretet mindenütt jelen levő. A szeretet ott gyökerezik a fákban, a bokrokban, ezek egykor akár Ti is lehetettetek. A szeretet ott van férfi és nő között, férfi és férfi között, nő és nő között. A szeretet jelen van a szemekben, az érintésben, a cselekedetben, a gondolatban. A szeretet mérhetetlen, de mégis mindenhol jelen levő.
Ha tehát érzed a Türelem hiányát, amit Ti türelmetlenségnek hívtok akkor a Szeretet érzésével álltok hadilábon.  Szereted-e vajon azt, akivel tegnap összevesztél a munkahelyeden? Szereted-e azt, aki teljes erőből fellökött téged a buszon?


Türelem és szeretet. Kölcsönhatásban élnek egymással. Amikor jelen van az egyik, jelen van a másik is. De Ti többnyire képtelenek vagytok szeretni. Képesek vagytok odaállni a tükör elé és azt mondani:szeretlek?
Sokan most megrettentetek. Hogy ez badarság? Hogy ez egy abszurd kérés tőlünk, akik fényből jövünk? Miért lenne az? Hogyan taníthatnánk meg nektek az Elfogadás vagy a Szeretet fogalmát, amikor minden egyes pillanatotokat áthatja az Ego és még több Ego?
Minden pillanatban ott vagyunk veletek. Van, hogy érezhetőbben máskor kevésbé, de jelen vagyunk. Közületek sokan hisznek bennünk, keresnek bennünket, tükörképekben, fényekben, jelekben. Próbálják értelmezni az üzeneteinket és iránymutatásunk szerint cselekedni. Mások nem hisznek bennünk és azt gondolják a gondviselés húzta ki őket a villamos alól vagy küldött nekik egy kettes lottó nyereményt, amikor már enni sem volt pénzük. Megint mások dolgoznak velünk, gyógyítanak a segítségünkkel vagy életvezetési tanácsokat adnak eltévedt lelkeknek általunk.


Közülük vajon hányan tudják mi is a Szeretet és gyakorolják ezt önmagukkal szemben? Hiszen ha valóban szeretitek magatokat, akkor megvan mindenhez a kellő önbizalmatok. Akkor nem kételkedtek annak igazságában, amit a tükör előtt mondotok magatoknak. Nem kételkedtek magatokban és ezáltal nem kételkedtek a másoknál elért sikereitekben is. Így szűnik meg a Türelmetlenség. Így lesz társad a Türelem és így leszel Türelmes a Társaddal szemben.
A Türelem pedig szükséges, ahogy a vele kézen fogva járó szeretet is ezekben az időkben, amikor minden változik, amikor olyan emberekkel szakad meg a kapcsolatod, akiket öröknek hittél és olyanokkal alakul örök kapcsolat, akikről el sem tudtad képzelni, hogy lehetséges lenne. Szokatlan és számodra teljesen idegen emberek iránt érzel végtelen szeretetet megmagyarázhatatlan módon, alakul ki köztetek világraszóló kapocs és olyan láncszemek törnek ketté a másodperc törtrésze alatt, amelyről azt hitted az idő vasfoga sem fog majd rajta – és tessék.


Hirtelen ott ültök az Új Életetekben, Új Energiák vesznek körül benneteket és sokatoknak már nincs szüksége arra, hogy visszaolvassa ezeket az üzeneteket,  mert hallotok bennünket és érzékelitek a jelenlétünket. Ti már nagyon jó úton haladtok ahhoz, hogy megértésetek ezeknek az üzeneteknek a valódi értelmét, ami Ti magatok vagytok. De csak úgy érhetitek el a VALÓDI SZERETETET, ha teljesen megtisztultatok a bennetek lévő gátló dolgoktól, ennek pedig egyetlen módja, hogy újra és újra kimondod: SZERETLEK! Minden egyes ilyen pillanatban egyre tisztább és tisztább lesz körülötted minden, hiszen a szeretet erősödik, ezáltal pedig Te végre Önmagaddá válsz nem pedig egy olyan halmazzá, amit a körülmények alkottak. Ahogy egyre erősödik benned a SZERETET, úgy tisztul körülötted is minden egyre inkább és oldódnak meg sorra életed nagy kérdései.  Ne féljetek, hiszen a SZERETET mindent megtisztít, elsöpri az útból, a meg nem értésből fakadó akadályokat és olyan segítő utak nyílnak meg előttetek, amelyekről el sem tudtátok képzelni, hogy ott vannak. Ezért is búcsúzom most úgy: SZERETLEK!

www.mesteringa.hu

Fotó: freedigitalphoto.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3944 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x