Heti tarot-előrejelzés: fokozódó vágyak, sikeres tettek!...
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: fokozódó vágyak, sikeres tettek!

Heti tarot-előrejelzés: fokozódó vágyak, sikeres tettek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Ezen a héten a növő hold időszakát éljük, azaz általánosságban véve: minden fokozódik. A pénzügyi gondok megoldásra lelhetnek, hiszen a kreativitásunk is egyre nagyobb. A hét elején ugyan még lehetnek viták, kisebb nézeteltérések, de mindezt egy szuper vasárnap fogja zárni. 

Hétfő – június 10. (Kelyhek ötös, Diadalszekér)
Úgy érezhetjük, hogy a magánéletünk romokban hever. Képesek leszünk ma egy apró dologból elefántot, egy kisebb hibából óriásit csinálni. Meg kell tanulnunk kontrollálni magunkat, az indulatainkat, az érzéseinket megzabolázni. A pénzügyek terén sokkal jobb események elé nézünk. A munkanélkülieknek érdemes szétnézni az újság állás rovatában, mert egy olyan lehetőségre bukkanhatnak, amely fenekestül felborítja az életüket – pozitív irányba. Az egészség terén figyeljünk a szemeinkre, ne nagyon erőltessük őket, kevesebb időt töltsünk a számítógép előtt.

Kedd – június 11. (Mértékletesség, Kardok nyolcas)

Mindent szabályszerűen kell ma végezni, nem szabad eltérni az előírtaktól. Az autóvezetők jobban figyeljenek a sebességek betartására, mert könnyen összetalálkozhatnak egy rendőrautóval, vagy traffipaxszal. A szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő személyek nagyon figyeljenek a folyadékbevitelre, hiszen ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy izzadunk egyre többet. Ne süllyedjen a bevitt mennyiség 2,5 liter alá. A magánéletünkben kezd kiegyenlítődni a helyzet, és a viták egyre inkább háttérbe szorulnak, és újra felélénkül a kapcsolatunk.


Szerda – június 12. (Kardok hetes, Kardok kilences)

A felesleges terheket tegyük le, ne vegyük magunkra mások problémáit. A nagy empatikus képesség, amely bennünk van, sokszor átcsap egy olyan állapotba, amikor magunkra vesszük mások életeit, és úgy gondoljuk, hogy nekünk kell megoldani az ő problémáikat. Valójában mindannyiónknak magunknak kell megvívnunk a saját életünk csatáit, hiszen ezekből tanulunk. Anyagiak terén egy új lehetőségről szerezhetünk tudomást, amely komoly reményekkel kecsegtet. Mint minden esetben, így itt is fontos a teljes körű tájékozódás. Elsőre ne vágjunk bele semmibe, kérjünk egy kis időt.

Csütörtök – június 13. (Érmék hetes, Kardok tízes)
Minden adott ahhoz, hogy ötleteinket, terveinket ma megvalósítsuk. Ám ha nincsen a kezünkben a konkrét leírás, hogy hogyan képzeltük el a megvalósítást, akkor jobb, ha bele se vágunk a dolgok közepébe. Meggondolatlanul, előzetes átgondolás és átrágás nélkül ne kezdjünk hozzá. A párkapcsolatunkban a terhek csak fokozódnak, valami miatt úgy érezzük, hogy ez a kapcsolat már nem olyan, mint fél vagy egy évvel ezelőtt volt. Valami eltűnt, valami elpárolgott a kettőnk viszonyából? Megoldás lehet az, ha felderítjük, mi hiányzik és megpróbáljuk újra megteremteni.

Péntek – június 14. (Kelyhek négyes, Nap)

Hamarosan itt a hétvége – ezt már nagyon érezzük, viszont munkánkon nem szabad, hogy mindez meglátszódjon. El kell végezni feladatainkat és teendőinket 100%-osan. A nebulók ezen a napon mennek utoljára az iskolába az idei tanévben, így számukra egy lezárást, egy 10 hónapon át tartó folyamat végét hozza el ez a nap. Lezárjuk a munkanapok sorát, és az este folyamán már belevetjük magunkat a buli és a szórakozás sűrűjébe. Ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy mint mindenben, így a szórakozásban és az elfogyasztott alkoholmennyiségben is van egy határ, amit nem érdemes átlépni.

Vasárnap – június 15.-16. (Kardok kettes, Szerencsekerék)
A hétvége a nőknek fog igazán kedvezni. A párkapcsolatokban a női energiák lesznek az uralkodók. A férfiak jobban figyeljék szerelmük kívánságait, óhajait, sóhajait, hogy azokat minél előbb tudják teljesíteni. Egy finom reggeli az ágyban máris beragyogja a napot, s ezt csak fokozni tudják a későbbi programok, amelyek jó, ha szintén a romantikát és a szeretetet tükrözik. Ilyen lehet egy piknik, vagy akár egy közös séta a közeli erdőben, ahol a madarak csicsergése mellett elcsattanhat néhány csók is, amelyek természetesen továbbfolytatódhatnak az este folyamán egészen az ágyig.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x