Szerdai angyali üzenet: Tökéletesség, Tisztelet
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Tökéletesség, Tisztelet

Szerdai angyali üzenet: Tökéletesség, Tisztelet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Tisztelet a kivételnek - mondjátok gyakran. Pedig dehogy: tisztelet mindenkinek. Miért ítélsz ahelyett, hogy tisztelnél? Miért háborodsz fel, hogy ítéltetsz, miközben nem tisztelsz?  

Hétről-hétre újra eljövök hozzátok, hogy elmondjam mit tartunk MI fontosnak ahhoz, hogy a lehető legjobban alakuljon az életetek. Egyet meg kell értsetek: ami most van, az a tökéletes. Most biztos sokatok megdöbben, hogy lehetne tökéletes, amikor vannak dolgok, melyek hiányoznak és amikor még lehetne sokkal jobb. Nem lehetne sokkal jobb. Most, ebben a pillanatban ez a tökéletes. Ha ezt elfogadjátok, akkor valóban egy idő után azzá válik. Ettől a ponttól kezdve pedig egyre jobbá válnak a dolgok. Ehhez viszont Önmagaddal kapcsolatban van még néhány feladatod.


Elgondolkoztál már azon, hogy mit is jelent a valódi tisztelet? Vajon elég, ha figyelmes vagy? Elég, ha kinyilvánítod a szereteted? Akkor már tiszteled is a másikat? A szereteted valódi szeretet vagy csak azért szeretsz, hogy szeressenek? Az egód húz, hogy megerősítsen abban, hogy még élsz? Az ego, ami nyújtózik feléd, amikor azt mondod: szeretlek? Vagy valóban szereted őt úgy, ahogy van? Tiszteled őt azért, amit csinál, ahogy szeret?


A tisztelet: megbecsülés, A tisztelet:  vállalás. A tisztelet: felelősség. Kevés, ha mondod, de nem csinálod. Kevés, ha próbálod, de nem csinálod.  A tisztelet és annak gyakorlása belőled fakad. Amikor azt mondják, a másikat nem tiszteled, valójában önmagad nem tiszteled annyira, hogy képes legyél felvállalni azt, ami ezzel jár. Önmagad nem becsülöd annyira, hogy felvállald az alapvető emberi törekvéseket: törekvést a boldogság irányába, törekvést a megbecsülés irányába, a figyelem irányába. Pedig mindannyian erre vágytok, ugye? Mégsem teszed. Mert gyáva vagy odaállni a tükör elé és azt mondani: szeretlek, köszönöm. Gyáva vagy mondani magadnak és talán másnak is. Pedig csupán két szó, amely mentén elindul a tisztelet csírájának lassú burjánzása.


Pedig ha elfogadod, hogy Most minden úgy Tökéletes ahogy van, akkor nem lesz nehéz, hogy szeresd önmagad legalább annyira, amennyire szereted szeretteidet.


Nincs más dolgod, mint tiszteld meg önmagad azzal, hogy őszinte vagy magadhoz és azokhoz, akik fontosak az életedben. Akkor is, ha ezzel akkor és ott úgy érzed rombolsz és nem építesz.
Ha úgy érzed, nekiállnál ennek, ne felejtsd: mindig ott vagyunk veled. Amikor azt érzed vége a világnak pont amiatt, mert helyesen szeretnél cselekedni, gondolj ránk, hisz’ veled vagyunk. Ott vagyunk mögötted  és melletted és ott vannak a társaink is a társaid mellett. Nincs rossz mondat és nincs rossz cselekedet, ha részese a tisztelet és szeretet. Csupán ennek mentén haladj. Ha szólítasz minket segítünk, hiszen ez a dolgunk.

A te dolgod pedig, hogy megbecsüld, amit kapsz és értékeld, ha mindez boldogságot okoz az életedben. Háláld meg tisztelettel, ajándékozz szeretetet mellé önmagadnak és a másiknak. Hiszen ha eljutottál idáig bizonyára hisz, szeret, tisztel. A maga módján. Tökéletesen.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x