Heti tarot-előrejelzés: a pénz hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a pénz hete

Heti tarot-előrejelzés: a pénz hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Ezen a héten beköszönt a Teliholdhatás, amikor minden a maximumom lesz. A tarot lapjai szerint mindezt érezni is fogjuk. Elsősorban a pénzügyekben, majd a párkapcsolatunkban. Az anyagi lehetőségeket most igazán érdemes megragadni és élni velük, hiszen vissza nem térő dolgokkal találhatjuk magunkat szemben. 

Hétfő – június 17. (Remete, Kelyhek királynője)
Úgy vélhetjük, hogy párkapcsolatunkban minden gyorsan, szinte megállás nélkül haladt előre, és elfelejtettük megélni a valódi érzelmeket, megbecsülni a párunkat, érezni a szeretetét. A mai napon nem lesznek annyira intenzívek a szerelem energiái, mint az elmúlt napokban, de ez korántsem jelenti azt, hogy a kapcsolatunk negatív irányba indult volna el. Csupán egy kicsit lassabb, de érzelmesebb időszak következik. Az anyagiak tekintetében meditatív állapot mutatkozik a kártyák szerint, azaz a mai megfelelő nap arra, hogy mérlegeljük, mire költjük, vagy mibe fektetjük pénzünket.

Kedd – június 18. (Érmék királynője, Érmék hetes)

Játékos, de mégis misztikus napra kell számítanunk. Az események gördülékenyen fognak zajlani, nem lesz váratlan történés, vagy fordulat a napunkban, amely azt eredményezné, hogy mindent át kellene szervezni. Ma inkább a pénzre, pontosabban annak megteremtésére, forrásaira koncentráljunk, mert új ötletek láthatnak napvilágot, és új lehetőségekről értesülhetünk barátaink, családtagjaink által. Ezért fontos, hogy ne a négy fal között töltsük a napunkat, hanem mozduljunk ki, szervezzünk találkozókat, amikor egy kávé vagy üdítő társaságában elbeszélgetünk szeretteinkkel.


Szerda – június 19. (Érmék ásza, Mágus)

Folytatódik az a tendencia, amely már a tegnapi, azaz keddi napon is mutatkozott. Inkább a pénzzel bánunk jól ezen a héten, mintsem a párkapcsolatunkkal. Jobb, ha nem is nagyon erőltetjük ezen a héten a történéseket, a cselekedeteket az érzelmek terén, mert, ahogy a bölcs mondás tartja: mindent a maga idejében! Jelenleg a pénzteremtésnek és a munkának az idejét éljük, így a párkapcsolatra és párunkra maximum az esti órákban van időnk figyelni, és egymással foglalkozni. A mai napon hajlamosak leszünk szédülésre és hirtelen jött rosszullétekre is.

Csütörtök – június 20. (Kelyhek ásza, Botok ötös)

Minden lépésünket, tettünket gondoljuk át százszor, mielőtt úgy döntenénk, hogy megtesszük, illetve meglépjük azt a bizonyos dolgot. Ez a mai napon főképpen a párkapcsolatra és az anyagiakra vonatkozik, hisz ezen a két területen fordulhat elő, hogy olyat teszünk, amelyet lehet, hogy nem kellene, és ezzel romba döntjük azt, amit komoly munka és energiabefektetés révén létrehoztunk. Legegyszerűbb módon ezzel a mondással tudnám a nap üzenetét összefoglalni: előbb az eszed járjon, ne a szád! Egészség szempontjából a folyadék bevitelre kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Péntek – június 21. (Érmék ötös, Botok tízes)

Ma már kimozdulhatunk abból a pontból, amelybe egész héten bele voltunk akadva, ha az érzelmeket nézzük. Bátran szervezzünk olyan programot, amely csak kettőnkről szól és a párunkkal csak egymásra figyelünk, azaz nincs semmi zavaró tényező, amely tönkretehetné egy túlfűtött csók pillanatát. Igaz, már a nyár időszakát éljük, de az este folyamán van, hogy a hőmérséklet igen alacsony, így az esti programokhoz érdemes odatenni egy pulóvert, egy hosszúnadrágot, amelyet felvehetünk, ha elkezdünk fázni. Ellenkező esetben könnyen meg-, illetve felfázhatunk.

Vasárnap – június 22.-23. (Világ, Halál)

Eljött az igazi pihenőidőszak a héten, amikor is azt csinálunk, amit csak szeretnénk. A kirakásban a Halál lapja a pénzügyekre, és az azzal kapcsolatos teendőkre, feladatokra jött ki. Ebben az esetben a lap úgy értelmezhető, hogy ne foglalkozzunk ma az anyagiakkal, csak a pihenéssel és a kikapcsolódással. Mögöttünk egy igen mozgalmas, és dolgos hét, amelynek fáradalmait ezen a napon pihenhetjük ki. A család kerüljön a középpontba, és szervezzünk közös programokat, mint például egy családi piknik, tollaslabdázás, futballozás vagy természetjárás. A lényeg, hogy közösen töltsük időnket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3924 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x