Nagy női horoszkóp nyárra
Címlap / Ezotéria / Nagy női horoszkóp nyárra

Nagy női horoszkóp nyárra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Minden jegynek megvan a varázsa. Nem véletlenül születtünk annak, akik vagyunk. Örüljünk adottságainknak, használjuk ki képességeinket! Hogy melyek ezek? Megmutatjuk! Na meg azt is, milyen "kihívásokkal" kell szembenéznünk nyáron, vagyis milyenek a kilátásaink barátok, szerelem, vizsgák, nyaralás terén.  

Kos
A Kos nő nyitott, büszke és pontosan tudja, mit akar. Többnyire ő választ, erős férfira van szüksége, akit még így is képes az uralma alá hajtani. Jó feleség, jó anya, kitűnő szerető, odaadó barát. Nem szereti a női praktikákat, mindig lehet tudni, mire számíthatunk tőle.
A nyár első felében új élményekre van szüksége! Ismerkedjen, szerezzen barátokat, vagy legyen sokat a régiekkel, a lényeg, hogy minél több impulzus érje. Egy nyári tanfolyam, melyre régóta vágyott szellemi kalandokat hozhat, ahogy a kisebb-nagyobb utazások is. Július második felétől érzelmeire koncentráljon! Legyen sokat családjával, szerelmével, mutassa meg, éreztesse, mennyire szereti őket!


Bika
A Bika nő szép, vonzó és kívánatos, mindamellett igazi feleség és anyatípus. Fontos számára a szerelem, az élet élvezete, de a családra, a fészek melegére is legalább ilyen szüksége van. Hűséges és odaadó, de ő is elvárja szeretteitől az érzelmi és anyagi biztonságot.
Bár tisztában van azzal, milyen hatással van a férfiakra, újabb és újabb bizonyítékokra van szüksége. Hát tessék, most megkapja. Június a szerelem, a romantika hónapja lesz, különösen 7-e körül számíthat szép napokra. Július a családjáé, de hagyja, hogy most ők kényeztessék Önt! Élvezze az életet, minden apró-cseprő örömét, töltekezzen! Augusztustól már úgyis újra a munka ésa kötelesség várja.


Ikrek

Nőies, vonzó, szellemes és sziporkázóan intelligens. Könnyen barátkozik, intenzív lelki életet él, szereti a kalandokat, szívesen flörtöl. Bár fontos számára otthona, nem kimondottan háziasszony típus, szüksége van szakmai sikerekre, hobbira, társasági életre, pezsgésre is.
Ha olyan sziporkázón tudja érzéseit kifejezni, mint máskor gondolatait, nyert ügye van minden férfinál! Használja ki az alkalmat, töltsön minél több szerelmes-romantikus napot június-júliusban. Meglehet, egy régi ügyét is le kell rendeznie, így június 20-a körül jó hasznát veszi intellektusának. A legaktívabb hónapja kétségkívül augusztus lesz, utazzon, barátkozzon, élvezze az életet!


Rák

Nőies, vonzó, érzékeny, gyakori hangulatváltozásokkal. Ugyanakkor szelíd, megértő, romantikus, álmodozó, aki erős, védelmező férfira vágyik. Kifejezetten feleség- és anyatípus, első a család, bármire képes értük. A nyugalom és biztonság mindennél fontosabb számára.
Ne csak a szívére, az eszére is hallgasson, legalábbis júniusban! Jó tanácsokkal fog szolgálni, különösen új kapcsolat esetében. Egy régi szerelem is felbukkanhat a múltból, legyen határozott, itt az idő, hogy végleg pontot tegyen az ügy végére! Június vége amúgy is nagy fordulópont az életében, boldog lesz és feldobott, számos új élmény várja, egész következő év nyaráig!

Oroszlán

Magabiztos, méltóságteljes és csodálatra méltó. Ugyanakkor szenvedélyes és odaadó társ, bár könnyen előfordulhat, hogy otthon is uralkodni akar. Nem szereti a gyenge férfiakat, egy határozott társ mellett megszelídül, melegszívű partnerré válik, aki gyerekeiért is bármire képes.
Június a jövés-menésé, ügyek intézéséé, vizsgák letételéé, tárgyalásoké. De jó időszak lesz ismerkedésre, új barátok szerzésére is, 26-a különösen fontos dátum lehet! Június végétől érdemes nyaralnia, a kalandvágy ugyanúgy ott lesz majd életében, mint családja, szerettei iránt érzett felelőssége, gondoskodási vágya. A születésnapját szervezze meg, tegye feledhetetlenné!


Szűz
Okos és közvetlen, ugyanakkor szerény, félénk és tartózkodó, nehezen mutatja ki érzéseit. Megbízható és hűséges társ, ha párja kiérdemelte bizalmát, bármire képes érte. Gondos, szorgalmas, remek háziasszony, jó feleség és kiváló anya, aki biztonságos otthont nyújt szeretteinek.  Mindent tökéletesen akar csinálni, de ugye tudja, hogy ez lehetetlen? Engedjen meg magának egy kis lazítást! Persze lehet a családjával, de ne legyen a rabszolgájuk, ők is jobban örülnek egy boldog, mosolygós anyának! Júniusban és júliusban pihenjen, július végétől már aligha lesz rá ideje! Sokan tartanak igényt a társaságára, ne hagyja őket cserben! Figyelem! Új szerelem a láthatáron!

Mérleg
Okos és intelligens, ugyanakkor vonzó, kedves, odaadó, romantikus és szentimentális vágyakkal. A házasság létfontosságú számára, otthonában, kapcsolataiban mindig törekszik a harmóniára. Könnyen köt ismeretséget, kiegyensúlyozott, békés, tökéletes szépérzékkel megáldva. Ossza be a nyarat úgy, hogy mindenre legyen ideje! A családjára júniusban, magára júliusban és bokros teendőire augusztusban. A nyár első hónapjában érzékeny, álmodozó, romantikus. Jót tenne egy családi vagy szerelmes nyaralás, hogy aztán felhalmozott energiáját le tudja vezetni a baráti összejöveteleken, nyári önképzőkön. Július végétől iktasson be egy kis karitatív munkát!Skorpió
Mágikus vonzerővel bír, titokzatos és csábító, érzéki és érzékeny. Akit meg akar szerezni, megszerzi, nagyon szenvedélyes, de hasonló intenzitást vár el párjától is. Családjáért mindent megtesz, de fontos számára a szabadság, igazán akkor boldog, ha munkájában is ki tud teljesedni. Ismerkedjen, tanuljon, fedezze fel a világot! De sose tervezzen néhány napnál többre, bármikor meggondolhatja magát, legalábbis júniusban. Júliusban az érzelmek kerülnek előtérbe, vége a könnyed kalandoknak, komoly, sírig tartó szerelemre vágyik. 20-a körül van a legnagyobb esélye, de vigyázzon, nehogy átvegye párja felett a hatalmat, most csak az egyenrangú kapcsolatok működnek.

Nyilas

Temperamentumos, kíváncsi, közvetlen, vidám és szertelen. Remek barát, kellemes, de nem tipikus feleség. Könnyen szerelemre lobban, de gyorsan el is múlik a lelkesedése. Nehezen hajtja fejét igába, szabadsága mindennél fontosabb számára. Izgalmas, kalandos életre vágyik.
Mozgalmas júniusa lesz, legalábbis ha kihasználja a bolygók adta lehetőségeket. Ha van párja, vele kalandozzon, olyan helyeket keressenek, ahol még sosem jártak! Hónap végén jól jönne egy kis távoli utazás, ha teheti, menjen(ek) el! Júliustól új időszak kezdődik, romantikus, érzelmes, szerelmes! Ha nincs párja, készülhet, 20-a körül fenekestül felfordul az élete! Méghozzá jó hosszú időre!Bak
Erős, kitartó és fegyelmezett, akinek élete első felében sokkal fontosabb a karrierje, mint szerelmi élete. Egyébként is bizalmatlan, szüksége van némi időre, hogy feloldódjon. Feleségként viszont jó támasz, hűséges, megbízható és odaadó. Gyermekét nagy szeretettel neveli.
Bár megszokta, hogy maga irányítja életét, júniusban ez nehezen fog sikerülni. Akkor jár a legjobban, ha nem erőlködik, s elfogadja, amit a sors kínál. Júliustól javul a helyzet, újra Ön a kapitány. Vegye kezébe a sorsát! Ha elég kitartó, előbb-utóbb eléri, amit akar. A hó vége romantikus napokat hozhat, ha egyedül él, itt a remek alkalom, hogy bekössék a fejét! Méghozzá hosszú távra!


Vízöntő

Extravagáns, izgalmas, kedves, jószívű, végtelen barátságos, de független egyéniség. Szereti a kalandokat, a változatosságot, sosem lehet mellette unatkozni. Vonzza a férfiakat, de nem kimondottan házasságpárti, ha mégis, ragaszkodik szabadságához, amit ő is igyekszik családjának megadni.
Hihetetlen energiája lesz júniusban, meg kell mutatnia a világnak, mit tud! Szinte mindegy, mibe kezd, azt teljes erőbedobással lesz képes csinálni. Figyelje a lehetőségeket és azonnal csapjon le rájuk, ha úgy érzi, előrébb viszi az útján! Július végéig van rá ideje, akkortól sokkal nagyobb alkalmazkodóképességre lesz szüksége. Visszatérhet valaki a múltból, aki fenekestül felfordítja életét.

Halak

Nyugodt, csendes, nőies, vonzó és nagyon kreatív. Pillanatok alatt képes az ujja köré csavarni a férfiakat, akik odaadó, megértő társra lelnek benne. Érzékenysége, szélsőséges hangulatváltozásai miatt úgy tűnik, gyámolításra szorul, legmélyén azonban nagyon is tudja, mit akar.
Élete legszebb nyara lehet! Keressen egy célt magának, most ideje, kedve és lehetősége is lesz a megvalósítására. Lehet, hogy nem is tudja, milyen érzéke van a művészetekhez, nézze meg, miben a legtehetségesebb! Sosem késő! Kreativitása június 7-én és 28-án lesz a csúcson, érzelmileg július 18-a táján. Szerelmes, romantikus napokra számíthat, s új szerelemre, ha párra vágyik.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x