Spiri-túra, önkeresés, nyaralás
Címlap / Ezotéria / Spiri-túra, önkeresés, nyaralás

Spiri-túra, önkeresés, nyaralás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Egyesek szerint az önmagunkban megbúvó Út megtalálásához útra kell kelnünk. Tény, hogy a környezetváltozás, új emberek megismerése és a velük átélt új élmények sokszor segítenek közelebb kerülni Önmagunkhoz. Király Tamás gyógyítóval a spirituális túrák különlegességéről beszélgettünk.  

- Miért pont Egyiptomot érzed alkalmasnak arra, hogy spirituális túrákat szervezzél?

- Azért Egyiptom, mert még egy ilyen értékű spirituális tudást hordozó kultúra nem létezik a Földön. A számomra autentikus források, a kelták, a Szufi Mesterek, a dél-amerikai indiánok és más egyebek közül Egyiptom az egyetlen, amely máig megtekinthető. Kelta földre, avagy a Szufik után már hiába is utaznánk... Ott semmit sem találnánk. Egyiptomban viszont kétféle légkör létezik: a turizmus légköre, illetve a spiritualitást meghatározó atmoszféra. Különbség a kettő közt az ember tudatában, illetve a tapasztalatokban rejlik. Mikor Kairóban leszállunk a gépről, még semmit sem fogunk érzékelni a standard klímaváltozáson kívül.

A java később várható – templomok, piramisok, a Szfinx, a nílusi erőközpontok …


- Voltál-e máshol, tapasztaltál-e hasonlót vagy ez miben más?

- Jártam Bécsben, a Végzet Lándzsájánál. Ott is pazar energiákat láttam. Egyiptom azért más, mert köthető a tradicionális magyar vérvonalhoz.

- Mit nyújt egy ilyen túra?


- Sprituális javakat – hatalmat önmaga fölött. Egyiptom egy spirituális nagyhatalom. A legtöbb erőközpontnál (templom/piramis) a harmonizációt, spirituális feltöltődést végezzük. Ez nem csak egy rögtönzött, odavetett csont... A lélek egy megfejthetetlen entitás. Tagadhatatlan, hogy ma sem mutat előrelépést korunk oszlopos vallása /orvostudomány/, sem az intézményes egyház – tehát a lélek nem definiálható, nem karakterizálható. Annak az emberre mért ereje, a kedélyállapotot/hangulatot befolyásoló képessége, az elmére-, avagy tudatra való ráhatása, a szívünkben lévő rezonáló központot (érzelmeink túlnyomó többségét) meghatározó impulzusai viszont már tudományosan elismertek, többszörösen bizonyítottak. Ma  az orvostudomány is elismeri – ha általuk kezelhetetlen tünetekkel találják szemben magukat – a lelki atrocitások és traumák manipulálják az egészséget.


Elsősorban ezért zajlik le, az én vezetésem alatt egy 8 napos tréning – az aurával folyamatosan kontaktust teremtünk, azt rendszeresen utasítjuk különböző meditatív/intuitív technikák révén az egyiptomi energiák felhasznosítására. Ezt az ember  saját tudatának megnyitásával képes elősegíteni, amire természetesen szükség van. A megfelelő előkészületekkel, az energiák jó pár helyszínen  szinte kitapinthatók, egyesek számára láthatók, minden esetre érzékelhetők. Mindez azért válik érezhetővé, mert én magam ráhangolódok az aurámmal a töltődő aurájára, és auralátásomnak köszönhetően a töltekezést képes vagyok figyelemmel kísérni – tehát az esetleges felmerülő problémákat, még ott helyben kezelni és orvosolni lehet. Energiavesztés, helytelen gyakorlatvégzés, esetleg a vizuális technika pontosítása – a technikáknak megfelelő auraelváltozásokat ismerem, ha nem azt látom a töltődőn, szólni tudok, hogy a technika, a vizuális/intuitív ráhangolódás még nem elég.


- Megváltozik az élete annak, aki elmegy egy ilyen utazásra?


- Az élete nem változik, ugyanis azt itthon hagyja a Liszt Ferenc repülőtéren. A teherbíróképessége döntően nőni fog, tehát ugyanazon stresszorok hatására még vígan élvezni fogja az életét. Nem beszélve arról, hogy kint pár stresszkezelő módszert megtanítok mindenkinek, mert a stressz zárja el az aura tárolóblokkjait, ahová viszont energiákat kell juttatnunk. A technikákat itthon is lehet alkalmazni. A kinti erőterek elősegítik a laikus, kezdő tanulóknak, hogy egy általuk maximális erőbedobással valóban érzékelhető pozitív hatások „áldozataivá” válhassanak. Ez máshol nem működik ilyen gyorsan... Ezért elég nekem a nyolc nap, hogy az alatt Egyiptomban az embert kiforgassam az aurájából és rádöbbentsem, hogy amit ezidáig hallott a spiritualitásról/ezotériáról, nagyon silányan tükrözi a valóságot.

- Van valamilyen kötődésed az arab kultúrához? A többség ugye keleten keresi a válaszokat, Ázsiában. jártál arra?

- Szimpatikus az a nyüzsgés, ami Egyiptomban van. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy mi nem válaszokat keresünk. Ugyanis nincs kérdés sem. Nyilvánvaló tények vannak. Az emberben él a spiritualitástól várt magasztos felüdülés igénye. Ami nagyonis helyénvaló. De nem azonos a csodavárással.
Élünk egy rohanó világban, ahol atomizálják a spirituális, illetve személyes értékeinket, a társadalmat demoralizáló változásokat kényszerítenek ránk emberekre. Tehát: a helyesen kereső ember nem a spiritualitásba menekül a hétköznapi gondok elől, tehát nem menekülő útvonalat, hanem problémákra megoldásokat keres. A hiba ott van, hogy a problémás szituációkban nem létezik ateista (szinte már hagyománytiszteletből is a nyelvünkhöz ragadt: - Jajj, Istenem!) Tehát, a hobbi-ezoterikusok a problémáikra okolható felelőst keresnek, ahelyett, hogy logikus magyarázatok után kutatnának.


Én kutattam, informálódtam. Landoltam Egyiptomban.
Ázsia? Na, igen. Ha ott élnék, amit ott hallok, biztosan működne. De így, hogy Európa szívében élek, az ázsiai módszerek hasztalanok. A konyhájuk finom, viszont egyetlen tradicionális szál sem vezeti őket hozzánk, avagy fordítva. Minket Egyiptommal több minden is összeköt. Vannak hasonlóságaink. Nem kifejezetten emberileg, hanem lelkileg. (Ezért nem működik a feng-shui sem).

- Itthon is beszélnek erősen spirituális helyekről, ezekkel egyetértesz? Ezeket a helyeket is meglátogatod néha?


Nem értek velük egyet, csupán egyetlen helyszín az, ahová havi rendszerességgel ellátogatok – ez pedig a Börzsönyben található, eldugott, védett, érintetlen patakpart, a lombokon át beszűrődő holdfénynél szoktam gondolkozni – teliholdkor járok, csak nyári hónapokban.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x