Heti tarot-előrejelzés: itt az álmodozás ideje
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: itt az álmodozás ideje

Heti tarot-előrejelzés: itt az álmodozás ideje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Az újhold időszakába lépve egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az álmaink, céljaink, amelyeket el szeretnénk érni, amelyek megvalósulásáért rég óta esedezünk. Ezen a héten adott lesz az az energia, amelyet használva megteremthetjük álmainkat. Természetesen a tetteket, cselekedetek ne felejtsük el, hisz ezek nélkül nem történhet semmi változás.  

Hétfő – június 24. (Diadalszekér, Főpapnő, Torony):
Rengeteg dologban és folyamatban vagyunk benne egyszerre, talán többen is, mint azt erővel és energiával bírnánk. Fel kell tenni magunknak a kérdést: bírjuk-e ezt a túlzott terhelést, a túl sok feladatot, amelyet elvállatunk? Kézben tudjuk-e tartani a dolgokat, és mindent az úton tartani, anélkül, hogy bármelyik életterületünk – egészség, párkapcsolat vagy anyagiak – megsínylenék ezt? Ha úgy véljük, hogy nem, akkor próbáljuk meg másokra átruházni a feladatokat, akiknek van idejük és kellő energiájuk megcsinálni mindent, vagy kérjünk segítséget.


Kedd – június 25. (Ördög, Erő, Kelyhek Ötös):
Kissé száraz nap lesz a mai, nem sok érzelemmel és eseménnyel. A bennünk lévő kisördög felébred, így ma könnyen hozhatunk gyors, meggondolatlan döntéseket, amelyek negatív következményekkel járhatnak. Ha hibáztunk, talán úgy látjuk majd, hogy a legcélravezetőbb elmenekülni, elfutni a következmények elől, de vegyük észre, hogy sokkal jobb, ha teljes mellszélességgel kiállunk tetteink és cselekedeteink mellett. Ha ez utóbbit választjuk, akkor sokkal gyorsabb és fájdalom mentesebb eredményre számíthatunk. Fontos, hogy ma különösen ügyeljünk a napi 2,5 - 3 liter víz elfogyasztására, mert könnyen elájulhatunk, rosszul lehetünk, ha nem tartjuk be az előbb említettet.

Szerda – június 26. (Akasztott, Kísértés, Bolond):
Úgy érezzük, hogy elvesztettük az irányítást az életünk felett, pedig csak arra van szükségünk, hogy megálljunk egy pillanatra, körbenézzünk a nagyvilágban és észrevegyük a lehetőségeket, azokat a kiaknázatlan pontokat, amelyben kibontakozhat kreativitásunk, tehetségünk és örömünket leljük benne. Ha mindezt megtaláltuk, akkor kiteljesedhetünk, s a hétből hátralévő napokat is kellemesebben, nyugodtabban tölthetjük el. Ha újdonságokon törjük a fejünket, akkor a mai nap megfelelő, hogy bele is vágjunk a dolgok közepébe!

Csütörtök - június 27. (Érmék kettes, Uralkodónő, Botok Királya):
Olykor fizikai síkon is meg kell dolgozni a pénzért, és minden erőnkkel azon kell lenni, hogy valahonnan előteremtsük azt a bizonyos betevőt. A mai napon ezt kell tennünk! Minden lehetőséget, nyári munkát meg kell ragadni, és élni vele. Nem szabad parlagon hagyni a lehetőségeket, mert meglehet, a jövőben sírva bánkódunk: miért nem fogadtam el? Termékeny időszak, így a nap ajánlott azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének. A Botok Királya mutatja, hogy kissé szétszórt állapotba kerülhetünk a mai napon, a gondolataink ezerfelé cikáznak, és rendezetlenül tesszük dolgainkat, ám ezt érdemes még a nap elején  megakadályozni: reggel írjuk össze a teendőinket, és rangsoroljunk fontossági és kronológiai sorrendben.

Péntek – június 28. (Remete, Hold, Sorskerék):
Kinek jó, kinek rossz lesz a pénteki nap – mutatják a tarot lapjai. Leginkább azon múlik, hogy milyen a hozzáállásunk, hiszen tudjuk, minden az agyban dől el. Ha próbáljuk pozitívan szemlélni a dolgokat, mindent a jó oldaláról megközelíteni, akkor előbb-utóbb (de inkább előbb) a pozitívat, a jót is vonzzuk be. Ellenkező esetben (ha negatívan gondolkodunk, és a félig tele pohárra is azt mondjuk, hogy félig üres) a negatívat, a rosszat vonzzuk be életünkbe. Tehát döntsük el, hogy milyen napot is szeretnénk, a választás a mi kezünkben van!

Hétvége – június 29.-30. (Uralkodó, Érmék Hetes, Szeretők):
A kártyák türelemre intenek minket. Higgadtan kell ma szemlélni, majd kezelni azokat az ügyeket, helyzeteket, amelyekbe belecsöppenünk. Hagyni kell időt arra, hogy kibontakozzunk, és teljességgel tudjunk mérlegelni. Ha nem sietettjük az eseményeket zavaró tényezőkkel, biztos, hogy a nehéz helyzetekből is jól jövünk ki. A helyzetet teljes odaadással, tiszta szívvel és lélekkel kell kezelni. Ezt mutatja a Szeretők lapja is, amely azt a döntéshelyzetet szimbolizálja, hogy lassú, megfontolt vagy gyors, átgondolatlan döntést hozunk meg. Ma kicsit szorítsuk háttérbe az uralkodni vágyást, helyette éljünk a mában, és élvezzük, azaz éljük át
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x