Mesterekkel táncoló: tábornapló és 12 DNS
Címlap / Ezotéria / Mesterekkel táncoló: tábornapló és 12 DNS

Mesterekkel táncoló: tábornapló és 12 DNS

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Kiss Balázs Kunó asztrológus, asztrozófus, emlékező és tanító. Talán már sokan ismeritek a nevét, talán rendszeres olvasói is vagytok a "Csillagmag" írásainak, de az is lehet, hogy még sosem hallottatok róla. Bármelyik csoportba is tartozz, szeretnék mesélni Neked arról a nagyszerű élményről, melyet az általa szervezett "12 DNS" táborban éltem át néhány nappal ezelőtt.  

Amikor csütörtök reggel megérkeztem Máriahalomra, ebbe a csodás bio faluba, még tele voltam furábbnál furább érzésekkel. A „Mit keresek én itt?” –től a „Remélem, most aztán megoldódik minden problémám.”-ig sokféle gondolat kavargott a fejemben. Aztán ezek szép lassan elcsitultak és átadták helyüket a kíváncsi várakozásnak. Lássuk mi lesz, és majd a végén - vagy majd egyszer kiderül - miért voltam épp most, épp itt, éppen ezekkel az emberekkel.


A vendégház, a rendkívül kellemes vályogházra emlékeztető hangulatával, az elvonulós zegzugaival, a közösségi terével, és persze a körülötte elterülő vadregényes tájjal, tökéletes helyszín egy ilyen táborhoz. Arról már nem is beszélve, hogy vendéglátóink minden nap finomabbnál, finomabb, és persze számomra néha fura és érdekes vegetáriánus ételekkel kényeztettek minket.

A táborban résztvevők különböző sorsokkal, kérdésekkel, problémákkal érkeztek, akiket mégis valahol, valamilyen erő, ha csak rövid időre is, de összefűzött, hogy eljöjjenek a találkahelyre és együtt tapasztaljanak. Kunó szerint sohasem véletlen, hogy kik és miért jönnek össze egy csoportba, mert biztos, hogy akkor és ott dolguk van egymással.


Mi voltunk a „zárkózott, nehezen beengedő” csoport, így a közös feladatunk az lett, hogy megnyíljunk a tábor végére. Volt itt sírás, zokogás, nevetés, rengeteg felismerés és megtapasztalás. Az utolsó nap már nyakra-főre ölelgettük egymást, megosztottunk egymással olyan problémákat az életünkből, melyet korábban nem tettünk volna. Megnyíltunk egymás felé, támogattuk egymást, odafigyeltünk jobban a másikra és persze még barátságok is szövődtek.

Hogyan is töltöttük ezt a pár napot? Kunó kedves, támogató, türelmes és néha picit dorgáló irányításával kora reggeli kirándulásokkal, vagy inkább intenzív meditatív sétákkal, valamint felismerésekkel és időnként nagyon mély megélésekkel fűszerezett előadásokkal, meditációkkal délelőtt és délután. Este közös programokkal, mint az eleinte kicsit döcögősre, de aztán annál vidámabbra sikeredett együtt zenéléssel, mandalafestéssel, asztrolánc készítéssel, tánccal és nagyon sok beszélgetéssel a hihetetlen mennyiségű csillaggal megszórt égbolt alatt.

Kunó néha szórakoztató, mégis nagyon mélyenszántó, saját történetekkel megtűzdelt előadásainak köszönhetően, hamarosan kirajzolódott számomra, miért is vagyunk itt valójában. Természetesen azért, hogy a 12 DNS réteggel közelebbi kapcsolatba kerüljünk Kunó előadásai és a meditációk által. De minden egyes réteg megismerésével egyre közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban megérthetjük kik is vagyunk valójában és hogy mi a célja az életnek nevezett nagy játéknak. Itt találkozhattunk és szembenézhetünk magunkkal és megértettük, hogy minden, amit valaha kerestünk, minden válasz a kérdéseinkre bennünk van. Megértettük, hogy a legfontosabb feladatunk, hogy szeressük önmagunkat és engedjük meg, magunknak a boldogságot, mert lehet szenvedés nélkül is élni. De arra is rájöttünk, hogy mi emberek tulajdonképpen egyszerűen szeretünk szenvedni, ragaszkodunk a szenvedésünkhöz foggal, körömmel, mert már annyira megszoktuk, hogy el sem tudjuk képzelni milyen is lenne az életünk nélküle. Kunó rávezetett minket, vagy mondhatnánk azt is segített nekünk emlékeznünk, hogyan is engedhetjük el a szenvedést az életünkből. A módszer rendkívül egyszerű, és ha úgy döntesz, egyszer Te is részt veszel az egyik táborban, akkor megtudhatod mennyire. A kérdés csak az, megengeded-e magadnak?


Rengeteg kis „gondolat magot” ültetett el a lelkünkben Kunó ezalatt a négy nap alatt és most már csak rajtunk áll, mennyire fogjuk ápolni, öntözgetni, a hétköznapok tudatosabb megélése által, és mennyire engedjük meg neki, hogy egyszer, néhány nap, hónap vagy év alatt (kinél mikor) kicsírázzon, szárba szökkenjen, és virágba boruljon.

A tábor véget ért, a terem kiürült, de még sokáig érezni majd ott mindenki energiáját, DNS-ének lenyomatát. Szeretném ajánlani mindenkinek, hogy menjetek el a következőre, és emlékezzetek, hogy tudatosabbak lehessetek életetekben. De addig is ahogy Kunó mondta: "Nem áll semmi közted és a boldogságod között, csak egyedül Te magad".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5356 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x