Heti tarot-előrejelzés: indíts tiszta lappal!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: indíts tiszta lappal!

Heti tarot-előrejelzés: indíts tiszta lappal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Itt az újhold időszaka. Kapunk most egy tiszta lapot a sorstól és mellé egy tollat. Rajtunk múlik, hogy mit kezdünk az életünkkel, mit írunk bele, mit szeretnénk a jövőben megtenni. Egyet viszont fontos megjegyezni: a tinta nem tűnik el. A tetteinknek következménye lesz. Nálunk most a lehetőség: változtatunk az életünkön, vagy sem? 

Hétfő – július 8.:
A héten ez a másik nap, amikor kifejezetten figyelni kell a vízháztartásunkra. Ha nem iszunk eleget, ma is gyötörhet migrénes fejfájás, és az ájulás veszélye is fennáll. A mai napon enyhe álmatlanság várható. Tartsuk kézben a dolgokat és ne forgácsoljuk szét erőinket. Ha fáradtak vagyunk, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek ellátni az adott munkát, illetve munkakört, inkább beszéljünk a főnökünkkel. Megértő lesz, nem fog elutasítóan fenyegetőzni, ebben biztosak lehetünk. Az életet élvezni kell, így a mai nap se kivétel ez alól. Talán nem ez a nap hozza a héten a legtöbb fordulatot, boldog, üdítő percet, de, mint minden napot, ez is meg kell élni, nem pedig átvészelni.

Kedd – július 9.:

A mai napon szemproblémák, szemfájdalmak várhatóak, ennek következtében fejfájás, fülzúgás is felléphet, és vérnyomás-ingadozás. Párkapcsolatunkban ellentétekre, harcias hangulatra számíthatunk. Nehézségek, konfliktusok, viták várhatóak. Ha üzlettársakat is bevonunk a megvalósításba, akkor várható, hogy nem az előre tervezett, illetve várt sikert érjük el. Ma fontos, hogy ne vigyük túlzásba a szellemi terhelést. Pihenjünk, ne pedig az agyunkat terheljük feladatokkal, illetve kihívásokkal. A meditáció szinte elengedhetetlen a mai nap átvészeléséhez! A mai napon rádöbbenünk arra, hogy valami új küldetés előtt állunk, amelynek útja nem arannyal van kikövezve.


Szerda – július 10.:

A legjobb nap arra, hogy egyensúlyba hozzunk a test, lélek, szellem hármasát. A test egyensúlya érdekében érdemes ma edzeni, valamint odafigyelni, hogy milyen táplálékot viszünk be szervezetünkbe. A lélek nyugalma érdekében meditáljunk, és vizualizáljuk azt, hogy minden gond, probléma, amely gátol minket a továbblépésben, elszáll. A szellem frissessége miatt pedig olvassunk olyan témáról cikkeket, könyveket, amelyek foglalkoztatnak, így az olvasás nem fárasztó, illetve felesleges lesz, hanem szórakoztató és építő.

Csütörtök – július 11.:
Miért akarjuk magunkat többnek mutatni annál, mint amit valójában érünk és tudunk? – ezt a kérdést teszi fel majdnem ez a hármas lapállás. A fő üzenete az, hogy legyünk azok, akik vagyunk, ne hazudtoljuk meg magunkat, ne játsszuk az álszentet. A fényűzés és a túlzott költekezés később visszaüthet. Ma a lelki dolgokat érdemes háttérbe szorítani, mert könnyen érhetnek bennünket sértő megjegyzések, kritikák, amelyek eléggé szíven ütnek majd. Az érzelmeknek is engedjünk teret, de erre valószínűleg csak az este folyamán kerül sor.

Péntek – július 12.:
A nap első felében olyan hírt kaphatunk, amely a jókedvünket szinte teljesen száműzi. Amennyiben tárgyalásaink vannak délelőttre időzítve, jobb, ha más időpontot keresünk neki, mert nem jó eredménnyel zárulnak. A párkapcsolatoknak érdemes szentelni az egész napunkat, mert a szerelmi energiák ma a legerősebbek a héten. Töltsünk minél több időt szerelmünkkel. Az egészség terén figyeljünk arra, hogy ne legyünk huzatos helyen, mert a fülünk könnyen begyulladhat, illetve fájdalmaink lehetnek. Legyünk óvatosak és figyelmesek!

Hétvége – július 13-14.:
Élvezzük az életet, s annak minden óráját, percét, pillanatát! Persze, ha unalmas az életünk, és csak a számítógép előtt ülünk napi 12 órában, azaz a négy fal között élünk szinte majdnem mindig, akkor nem éppen élvezetesek a napjaink. Szervezzünk szabadtéri programokat, s élvezzük a természet, valamint az élet adta lehetőségeket, s legyünk boldogok! Egy-egy séta vagy erdei túra közben merengjünk el a táj szépségeiben, s olykor váljunk eggyé a természettel. Feltöltődhetünk, illetve megszabadulhatunk pár órára a gondjainktól.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5945 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x