Szerdai angyali üzenet: a visszatérők
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: a visszatérők

Szerdai angyali üzenet: a visszatérők

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

Szerdánként mindig szeretünk olyan dolgokat közölni veletek, amelyek szinte mindenkihez szólnak. Természetesen tudjuk, hogy ideális esetben is csak bizonyos emberek azok, akik valóban magukénak tudják az általunk képviselt elveket és tanításokat, de ettől függetlenül úgy érezzük, hogy egyre többen vagytok, kik nyitott szemmel és szívvel várjátok a következőt. 

Ezen a héten a Visszatérőkről és a visszatérőkhöz szeretnénk szólni, hiszen valahol ők az ezoterikus világ „törzsvendégei”. Vannak köztetek régi és új utazók, évtizedek óta kíváncsiskodók és frissen belecsöppen majdnem megvilágosodottak – szóval nehéz mindenkihez egyszerre szólni, de most megpróbáljuk.

Alapvetően a visszatérés bizonytalankodás. A spirituális ember lényege egy olyan erős – a szó legnemesebb értelmében vett – hitrendszer, melynek része lenne a saját magába vetett hit is. De kérdem én: miért van annyi önbizalom hiányos, önmarcangoló és önmagát a saját életén átmenedzselni képtelen spirituális ember?


Pedig ha belegondolsz számotokra még könnyebb is egy pocsék nap indulása, hiszen felkelsz, meditálsz vagy imádkozol, kéred az égieket, hogy legyen a napod békés, kiegyensúlyozott, harmonikus és mosolygós, majd bevéded magad az energiatolvajok ellen, kéred, hogy ne jöjjön be semmi rossz az aurádba, aztán elmész és sokszor azzal foglalkozol ami a vágyad volt, hiszen képtelen vagy már mások utasításai szerint élni….akkor mi a baj?!

Miért mész el prána nadi képzésre, sámántanfolyamra, családállításra, kineziológushoz, SVT-re, life coachingra, táltoshoz, reinkarnációs utaztatásra, angyalkommunikációs képzésre és még sorolhatnám…miért kell mindez? Miért nem választasz egy utat és mész azon szépen, türelemmel? Miért mész újra és újra kétségbeesetten máshoz és máshoz, hogy merre van az arra és miért nem érzed még mindig, hogy jól csinálod, amit csinálsz? Miért nem hiszed el, hogy képes vagy segíteni másokon azáltal amilyen képességek MOST a birtokodban vannak? Miért nem bízol magadban? Miért nem vagy képes belátni, hogy amit te tudsz, nem tudja mindenki és bár tudják mások is mégis tíz pék  megélhet egy utcában egymás mellett de ha a háztömbben van egy másik tanácsadó akkor te már biztosan éhhalálra osztod be magad!Miért?!

Most kicsit letértem az útról, de mivel minden mindennel összefügg, ezek a kérdések hamarabb jöttek, mintsem az előző téma végére értünk volna.


Amikor Felébredsz, Tudatossá válsz, akkor elindulsz egy gyönyörű úton, amelyen járva máshogy viseltetsz majd embertársaid iránt, máshogy látod az élet fényes és kevésbé fényes oldalát, másként éled meg a kudarcokat és sikerélményeket. De az Út és a hozzá rendelt módszer, amit először választottál Jó, Helyes és nem szükséges újra és újra valamibe belekapnod és keresni a tökéletes megoldásokat. Nincs tökéletes megoldás. Minden módszer mögött ott rejlenek a kérdések, amit helyes, ha felteszel magadnak. De mielőtt megjön a válasz, te fogod magad és lelépsz keresve egy másikat hátha az könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb, érhetőbb.

Nem így van. Elfogadás, elengedés, megélés, odabízás. Ezek mentén haladj a saját módszereddel. Mert az Új Energiák mentén már nincsenek kiforrott és látványos, sokszor a teátrum határát súroló módszerek, csupán Te vagy és a Feladat.

A kérdés az: képes vagy belátni, hogy nincs ideje a kapkodásnak, a meghasonult állapotoknak, a másokkal való tematikus vitáknak és a folyamatos analizálásnak? A Tudatosság nem egy 24 órás pszichológiai szakszolgálat. Vagy ha mégis, akkor Érted van és nem azért, hogy a embertársaid vizslasd rájőve, hogy mekkora spirituális spíler vagy, mert Te mindent látsz.

Látod? Az jó.
Belelátsz? Még jobb.
Akkor most vegyél egy nagy levegőt és gondold át mi lehet vele kapcsolatban a Feladatod. Viszonyulj hozzá kedvességgel és odafigyeléssel.
Jól csinálod. Most vagy az Úton.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3903 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x