Éld meg Isteniséged!
Címlap / Ezotéria / Éld meg Isteniséged!

Éld meg Isteniséged!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Adamus Saint-Germain gróf, szabadkőműves, rózsakeresztes, minden bizonnyal korának legfantasztikusabb polihisztora volt. 11 nyelven beszélt folyékonyan, verseket írt, zenélt és zenét szerzett, gyönyörűen énekelt, feltaláló volt és magasan képzett kémikusként is bizonyított. Ő a vízöntő korszak mestere, az Ibolya láng őrzője, és a teremtés 7 sugara közül a Hetedik Sugát Chohanja. Felemelkedett mesterként tanításai Geoffrey és Linda Hope közvetítése által jutnak el hozzánk.  

Az Éld meg Isteniséged  igazi különlegesség, mely az új tudatosságról és az új energiáról mesél nekünk.
Ki vagyok én? Mit is keresek ezen a Föld nevű bolygón? Vajon mi a célja és értelme ennek az egésznek, ami velünk történik? Tényleg ennyire kell szenvednünk? Feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket? Ha még nem és egyáltalán nem is érdekelnek a válaszok, akkor ez a könyv nem neked való. De ha igen, akkor szívem minden melegével ajánlom neked elolvasásra. Adamus Saint-Germain, ez a végtelenül szerethető figura, a legközvetlenebb módon, és rendkívül érthetően, néhol dorgálva, néhol humorosan vezet minket a válaszok, a megértések felé. Az út során, melyet vele most végigjárhatsz, rá fogsz döbbenni, hogy mindenhez a kulcs Te magad vagy, hisz, ahogy minden kérdés, úgy minden válasz is benned van. Ideje emlékezned mindenre. Ideje emlékezned arra a végtelenül bonyolult, mégis igen egyszerű, csodás, szeretetteli lényre, aki valójában vagy.


Lehet, hogy te is amolyan spiri úton járó vagy, aki már kipróbált ezer technikát, módszert, aki lelkesen meditál, és mantrázik és várja, hogy történjen valami. De az a valami csak nem akar megtörténni, sőt alig változik valami, pedig te mindent megteszel. Jó hírem van. Itt a lehetőséged, hogy az út végére érj. Szeretnéd megismerni önmagad, szeretnéd magad megteremteni a valóságodat? Szeretnél megvilágosodni, felemelkedni? Ismerni akarod a legrövidebb utat? Ebben a könyvben Adamus megmutatja Neked, hogy a tudatosságodat hogyan fejlesztheted, és hogy az új energia segítségével milyen döbbenetesen egyszerű az egész. Azt nem mondom, hogy könnyű is, de ha elolvasod a könyvet, itt és most dönthetsz. Megértheted, megélheted, megengedheted, és főként megteremtheted.


Mert, ahogy Adamus mondja: „Minden tökéletesen jól van a teremtés egészében. Semmit nem kell megjavítani, semmit nem kell kicserélni, semmi nem sikerült félre. Minden csupán egy tapasztalat.”

Adamus Saint-Germain rendkívüli tehetséggel tudja elvetni a magokat lelked talaján, hogy majd amikor az számodra a legideálisabb lesz, szárba szökkenjen, virágot hozzon, és ezáltal jobban élvezhesd ezt a csodás utazást itt a Földön. Hát engedd meg neki, hogy a könyv segítségével veled lehessen és vezethessen. Meglátod, nagyon fogod élvezni.

Megértésekkel teli, jó olvasást kívánok.

Geoffrey Hoppe - Linda Hoppe: Éld meg isteniséged
Unio Mystica Kiadó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x