Heti tarot-előrejelzés: itt a pénzteremtés ideje!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: itt a pénzteremtés ideje!

Heti tarot-előrejelzés: itt a pénzteremtés ideje!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Ebben az időszakban növekszik a Hold, ami kedvez a pénztárcánknak is. Amennyiben szeretnénk, hogy minél vastagabb legyen, úgy mondjuk el egy-egy imát, meditáljunk, vagy végezzünk sikermágiát a cél érdekében. Fontos, hogy csak jóra használjuk ezt az erőt és leginkább a saját életünk javítására.  

Július 15. – hétfő:
A szexuális energiák ma a tetőfokára hágnak, s a szerelmi energiák pedig az egekig szöknek. A párkapcsolatban élők egy igazán tüzes, és szextől túlfűtött napra számíthatnak, míg a magányos farkasok megtalálhatják azt a párt, akivel boldogan töltik idejüket. A családos szülők, amennyiben lehetséges, oldják meg, hogy a gyerekek ne legyenek ezen a napon otthon, kérjék meg a nagyszülőket, hogy egy napig viseljék gondjaikat, hogy együtt tölthessék a napot. A közös életük egyik legjobb napja lehet a hét első napja.

Július 16. – kedd:

A pénzügyi döntéseknek nem kedvez ez a nap, érdemes inkább csöndben maradni, és bölcsen hallgatni hátulról. Még boltba se ajánlott menni, főképp az olyan embereknek, akik visszahúzódóak, mert könnyen átverés áldozatává válhatnak. A magánéletünkben eljön a kiteljesedés már a hét elején, és örömünket leljük párunkban. A közös együtt töltött idők, órák, percek, ma mind felejthetetlenné válnak. A programok szervezésével jobb nem is időt pocsékolni, mert a lényeg csupán az, hogy együtt, kettesben legyünk!


Július 17. – szerda:

Az egészügyi állapotukra jobban figyeljenek azok, akik szív és keringési problémákkal küzdenek, ma különösen Őket érhetik problémák, gondok, rosszullétek, amelyek akár korházi kezelést is vonhatnak maguk után. A szerelmi életünkben tovább folytatódik ez a kedvező időszak, amikor minden az elvárások szerint megy, ám a túlzott egoizmus még a legjobb kapcsolatok mérge is lehet. A pénzügyekben ma inkább a hölgyek döntsenek, és maximum Ők költsenek, mert a férfiak kezében a pénz köddé vész, s semmi eredménye nem lesz a nagy költéseknek.

Július 18. – csütörtök:

Az anyagi változások már a küszöbön vannak, hamarosan elérkezünk arra a pontra, amikor fordul a kocka, s mindez az elvárásaink szerint fog történni. Amennyiben nincs munkahelyünk, most érdemes belefogni annak keresésébe, mert sokkal eredményesebben lelhetnünk jól fizető állást, mint a hét bármelyik napján. Viszont ne húzzuk az időt, önéletrajzot azonnal adjuk be! Ma már lehetséges, hogy kissé az elszakadás – persze nem teljesen – és a magányosság fogja jellemezni a napunkat, ám ez se ok arra, hogy ne érezzük magunkat jól teljesen!

Július 19. – péntek:
Aki bármilyen kettős szervi gonddal küszködik, ma nagyon figyeljen szervezetének a jeleire, mert könnyen rosszul lehet. A tüdőgondokban szenvedők kerüljék a megerőltető sétákat, s a magasabb lépcsőket, s az adott helyen van lift, inkább azt használják, ugyanis könnyen befulladhatnak. A pénzügyekben ma felragyog a nap, s végre – talán elsőnek a héten – felszabadultan élhetjük napunkat. Költeni is költhetünk, ám mint mindig, csak mértékkel, de szerencsére ma nem nagyon fog elkapni minket a vásárlási láz, így mehetünk nagyobb bevásárló központokba is.

Július 20.-21. – hétvége:
Jobb ha pénzzel ma nem is foglalkozunk. Ha nincs sok, akkor azért, mert felidegesítenénk magunkat a hiányán, s azon, hogy egyszerűen nem lelünk megoldást az anyagi gondjainkra. Ha szeretnénk teremteni, akkor sem érdemes foglalkozni vele, mert a lehetőségek nem úgy fognak jönni, ahogyan azt elvárjuk. Öröm az ürömben az, hogy az egészségünk ma nem szabhat gátat a családi, vagy baráti összejöveteleknek, szórakozásoknak, így ne gondolkodjunk a válaszon, ha családunkból valaki, vagy valamelyik barátunk elhív, hogy kiengedjük a fáradt gőzt!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5677 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x