Módszerek erdejében: a kapcsolatteremtő gyógyítás
Címlap / Ezotéria / Módszerek erdejében: a kapcsolatteremtő gyógyítás

Módszerek erdejében: a kapcsolatteremtő gyógyítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Tudományos elmélete a legújabb kvantumfizikai kutatásokon alapszik, miszerint az ember nem pusztán anyag, hanem energetikai és információs mezők összessége. Ezekben a mezőkben ott rejlik minden, ami velünk kapcsolatos, a testünk már csak kivetülése a lélek ruhájának. Minden betegség egy negatív energia materializációja, amely lélek szinten kezdődik, a helytelen gondolatok és érzelmek által. 

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás fénnyel és információval tölti fel az energetikai mezőt, ezáltal pedig maximálisra emelkedik az öngyógyítási képesség. A fény és információ egy különleges, a gyógyító frekvenciákat magában foglaló spektrumon keresztül érkezik, valahonnan az Univerzumból. Finom műszerekkel mérhető, hogy a kezelések során jelen vannak ezek a különleges frekvenciák, és hogy nő a páciens sejtjeiben a DNS fénykibocsátása. Akár azonnali gyógyulás is bekövetkezhet azáltal, hogy a hibás DNS lánc a hozzá áramló fény és információ hatására újrakapcsolódik, vagyis kijavítja saját magát.

 
Jelenleg is több országban folynak új kutatási programok kórházakban, egyetemeken és kutatóközpontokban, nemzetközileg elimert tudósok vezetésével, akik folyamatosan tárják föl a Kapcsolatteremtő Gyógyítás áldásos hatásait. Egészségügyi dolgozók ezrei, és gyógyítói háttérrel nem rendelkező emberek tízezrei alkalmazzák eredményesen világszerte, a legkülönfélébb betegségek esetében.
 
A spirituális megközelítés szerint a Kapcsolatteremtő Gyógyítás a létezés egy másik szintjéhez kapcsol minket, ezáltal közelebb kerülünk az Önvalónkhoz, Istenhez, életünk kiteljesedik.
A gyógyulás három területen megy végbe, úgymint fizikai, érzelmi és tudati szinten. Azt nem tudhatjuk előre, hogy pontosan milyen gyógyulásban lesz részünk, nem biztos, hogy az a betegség gyógyul meg, amire számítunk. Úgy kell elképzelni, mintha egy  személyre szóló "ajándékcsomag" érkezne egy Felsőbb Intelligenciától, amely ott hat, ahol szükséges. A kezelések után nem ér véget a folyamat, még hónapokig fenn marad ez a kapcsolat, és folyamatosan megkapjuk azt, amire a lelki fejlődésünkhöz szükség van.


A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nem a betegséget, a tünetet kezeli, hanem azt az egyensúlytalansági állapotot szünteti meg, mely a problémát okozza. Miután a negatív érzelmek, gondolatok pozitívba fordulnak, test, lélek és szellem egyensúlya helyreáll, életünk újra jó mederbe terelődik.

forrás: www.gyogyitoszeretet.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4613 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x