A bőség és egészség alapjai II. - A belső ellenállás...
Címlap / Ezotéria / A bőség és egészség alapjai II. - A belső ellenállás feloldása

A bőség és egészség alapjai II. - A belső ellenállás feloldása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Minden ember valósága a végtelen kvantummező információs mintázatának egy megtestesülése, amit a meggyőződések segítségével szervez sajátos formába a Tudat az elme segítségével. A kérdés csak az, hogy milyen az arány a tudatos és öntudatlanul, másoktól tanult elképzelések, s az abból származó tettek és cselekedetek között. Ez határozza meg, hogy bőségben és egészségben, vagy annak hiányában, azok elérésének hajszolásával éljük -e mindennapjainkat.  

Mindenki rendelkezik bizonyos ellenállási mintákkal. Ezek mindig tanult magatartásformákat jelentenek. Nem az egyik pillanatról a másikra születtek, hanem egy folyamat eredményeképpen jöttek létre. Így szükségszerűen nem mindig tűnnek el egy pillanat alatt, hanem kell hozzá egy folyamat, amíg az egyén felismeri egyáltalán létezésüket.


Ahhoz, hogy megjelenjen az életedben a bőség, vagy képes legyél önmagad gyógyítani, első lépésben az ellenállási mintáidat fel kell ismerned, aztán a következő lépésben fel kell adnod. Ezt nem igazán lehet megtenni küzdelemmel, akarattal, lemondással és erőfeszítéssel. Sokkal inkább építő módszer a lazítás, a kikapcsolódás és kreatív alkotó munka. A kulcs, hogy becsüld meg a jelenlegi dolgokat, amelyeket az élettől kaptál, s adj hálát valamiért az életedben, A hála minőségét kell átélned, vagy legalább azt tisztáznod, hogy képes vagy-e azt megtenni. S amikor ez megvan, légy kíváncsi a folytatásra és ne legyen tele a fejed és a szíved elvárásokkal.
Az ellenállás feloldása nyitottá tesz a valóságodat létrehozó energiára, mely rajtad keresztül nyilvánul meg és hozza létre a formák világát. A te dolgod annyi, hogy ráhangolódj ennek az energiának a forrására. A meggyőződésedet – vagyis a vonzási pontodat - kell eltolni az alacsony frekvenciájú sávból a magasabb felé. Ennek megvalósítása a legfontosabb célja a kvantumszemléletnek. Attól függően, mi a jelenlegi célod: anyagi bőség, öngyógyítás, vagy párkapcsolati viszony javítása, a vonzási pontodat egy magasabb szintre kell helyezni.
Nem erőfeszítést kell tenned világod megváltoztatására, hanem tudatossá kell válnod belső minőségeidre.  Nem kell arra törekedned, hogy bármit megjavíts, és erővel változtass a helyzeteden. Sokkal inkább meg kell tanulnod megengedni az átalakulás bekövetkezését, elfogadni a Forrás minőségének beáramlását az életedbe.


Szándékod legyen tiszta és egyszerű. Belső egyensúly és béke. Ami ehhez szükséges, már benned van, tehát nem kell erőfeszítést tenned. Ez teljesen ellentmond annak, amit a társadalomban szüleidtől, tanáraidtól, főnökeidtől, barátaidtól tanultál. Persze neked magadnak kell megtapasztalnod az átalakulást, s nem pusztán olvasni róla, és hinni benne. Az szükséges, de csak az első lépés. A továbblépéshez kíváncsiság, nyitottság és bizalom szükséges. Arra kell törekedned, hogy mindent a pillanat szépségéért, a kreativitás öröméért, másoknak való segítségért tegyél, nem pedig egy múltból bekövetkezet hatás – bűntudat, félelem, stb. - megszüntetéséért, vagy egy jövőbeli állapot – ambíció kiteljesítése, biztonság vágya, stb. - eléréséért. Az ellenállást a múlt és a jövő felé irányuló figyelmed hozza létre. A jelen pillanatban az ellenállás nem létezik. A vonzási pontodat a jelenléted és éberséged előtérbe helyezésével tudod magasabb frekvenciára tolni, s ennek természetes következménye lesz annak beáramlása a valóságodba, amit szeretnél.

Tudatosítsd és engedd el a bőséggel szembeni ellenállásod. A bőség nagyon sokféle formában jelenhet meg a valóságodban. Ne ragaszkodj egyetlenegyhez. Próbáld ki, a következő gyakorlatot.

Vedd számba a kellemes dolgokat az életedben, amiért hálát adhatsz, és megbecsülést érezhetsz önmagad iránt. Ez emelni fogja az érzelmi állapotod frekvenciáit.  Ennek segítségével sokkal könnyebb lesz tudatosítani és feladni ellenállásod a bőség és jólét átélésével szemben.  Engedd tükröződni a kellemes érzéseket az életedben  Ez azt jelenti, hogy észreveszed melyek azok a dolgok, cselekmények, emberek az életedben, amelyek jó dolgokat hoznak létre. Vidd figyelmed azokra. Játssz a pozitív elvárásokkal. Igenis merj nyitottá válni arra, hogy megjelenik az életedben erőfeszítés nélkül az, amit szeretnél. Így megváltozik a rezgésszinted és képes leszel elfogadni az élet ajándékait.

Légy éber, és vedd észre, amikor a fenti lépések hatására életedben valóban megjelenik az, amit szeretnél. Ne menj el mellette, és ne félj megragadni a lehetőséget. Tedd alaptételeddé, és fogadd el, hogy a Forrás végtelen bőséget áraszt minden pillanatban. A megnyilvánult bőség csak a változáson keresztül jutat el hozzád.


Tehát vedd észre, hogyan is állsz valójában a változásokkal. Félsz –e a változástól, annak lehetőségektől, vagy akár várod is azt? Ez nagyban befolyásolja, hogy éled meg az életed. A gondolataiddal és érzéseiddel mintegy energiát mozgatsz a kvantummezőben, és maga a megnyilvánult bőség lesz erre a válasz.  Az csak egyféle, s talán nem is a leghasznosabb megközelítése és érzékelése a valóságnak, hogy ezt csak kemény munkával, küszködéssel, küzdelemmel érheted el. Igen, a cselekvés és a munka szükséges, azonban az lehet örömteli, kreatív és élvezetes.

Ebben kell megtalálni az egyensúlyt. Az erőfeszítés és az elengedés, az akarat és a könnyedség, fókuszáltság és ellazulás között. Tedd fel magadnak a kérdést: mi szolgálja jobban a jólétemet, ellenállás vagy megengedés, elfogadás vagy megtagadás, bőség vagy hiány. S engedd, hogy az életed tapasztalatai adják meg a választ…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x