Módszerről-módszerre: A szivárvány terápia
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Módszerről-módszerre: A szivárvány terápia

Módszerről-módszerre: A szivárvány terápia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Egy-egy lelki vagy fizikai probléma megoldásának sikerében szinte minden kezelés hatékony lehet. Ez leginkább attól függ, ki hogyan viszonyul annak befogadásához. A szivárvány terápia maga a szeretet.  


Rendezvénynaptár
Ennek a rendkívül magas rezgésű energiának köszönhetően megszabadulhatsz olyan régi negatív mintáktól, beidegződésektől, melyek már automatikusan jelen vannak életedben és észre sem veszed hatásaikat, pedig sok esetben ezeknek köszönheted betegségeidet is.

Segítségével el tudod engedni azokat a negatív érzéseket, eseményeket, emlékképeket melyek az évek során mélyen elraktározódtak lelkedben és tested betegségként jeleníti meg őket, de valójában már nincs rájuk semmi szüséged, akadályoznak a továbblépésben és abban, hogy egy boldogabb, egészségesebb életet élhess.


Elsősorban nem a durva fizikai testtel dolgozik, hanem a nagyon finom energia testtel az asztráltesttel. Miután a kezelő megnyitja magában a CSATORNÁT, melyen keresztül árad Isten fénye, szeretete, megtisztítja a testet a negatív érzelmi, lerakódásoktól, stressztől, traumáktól, melyet a testünk különböző helyekre elraktároz s ez által energetikai blokkokat képez. Ezután feltöltjük mindazzal az Égből  Istenből eredő, határtalan SZERETET rezgéssel ,amit átvezetni magunkon éppen olyan fantasztikus érzés mint megélni az ellazult, nyugodt állapotban

Mindenkinek, így Neked is vannak vágyaid, melyeket szeretnél megvalósítani, érzések, események, melyeket szeretnél megélni. A Szivárvány energia a csakrák megtisztításával, újra feltötésével, a szeretet érintésének csodájával segít a megvalósításban, segít abban, hogy bevonzzad az életedbe mindazokat a dolgokat, amelyekre szükséged van.

Belső változást indít el a lelkedben , öngyógyító folyamatokat a testedben, kisebb, nagyobb csodákat az életedben.
 
 
[ 9537 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x