Bármelyik út helyes út: a 12 DNS
Címlap / Ezotéria / Bármelyik út helyes út: a 12 DNS

Bármelyik út helyes út: a 12 DNS

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

A materiális tudomány és a belső spiritualizmus a 21. században egyre mélyebben összefonódik és elválaszthatatlanná lesz, és ez így is van rendjén. Mind a kettő területnek szükségszerűen át kell - vagy át kellett - alakulnia ahhoz, hogy TELJES megoldást nyújtson az egyéni ember lelki és szellemi szükségleteire.  

Hiszen a két „ágazat” EGYETLEN EGY dolgot vizsgál, pusztán az iparosodás korában a tudomány teljesen elfelejtette az Embert, mert adatokká, számokká és mutatókká degradálta a valóságot. A spirituális tanok pedig sokszor a mindennapi létezés túli léttel foglalkoztak, így szükségszerűen hosszú távon nem nyújtottak az emberek számára valódi megoldásokat. Hiszen a befizetetlen számlák, állandó szenvedésben és stresszben élt napok közt pillanatnyi megnyugvást tudott hozni, az ember nem érezte, hogy az élete békésebb lett volna.


Természetesen nagy szükség van arra, hogy az Életre, mint egy EGYségre nézzünk, és az embert nem csak mint lelki spirituális lényt, hanem a társadalomban és a hétköznapi életben létezőként tekintsünk, aki bizony tudományosan is vizsgálható. S ahol leginkább összeér e két terület, a tudomány és a spiritualizmus, az az Emberi DNS.
Sőt, nem csak hogy „összeér”, hanem minden innen indul. Mint ahogyan a DNS az emberi test működéséért felelős, ha az ember pedig szellemi-lelki lény, akkor hol van az a rész, ami lélek képességeit írja le? Hát, természetesen a DNS-ben: multi-dimenzionális DNS-ben. Ez persze nem hangzik túl „spirituálisan”, hiszen hiányoznak az angyalok és más dolgok, amiket megszoktunk.

Pedig, ha tapasztalatot szerzünk benső munkánk folyamán, azaz meditálunk, felsőbb énünkkel kommunikálunk, megéljük a születési és gyerekkori blokkokat, kineziológiai oldásokat végzünk, akkor nem történik más, mint a 12 rétegű DNS-ünkhöz nyúlunk, és ezzel „dolgozunk”.

Mint ahogyan az ember nem csak testi lény, a DNS-e sem csak a harmadik dimenzióban látható, s erre már tudományos igazolások is születtek. A DNS-ed, ott a sejtjeid közepén bizony valójában több dimenzióban létezik, ha úgy tetszik az angyali birodalmakban is.
A fizikai tested – ami szintén a 12DNS része – elkezd változni annak hatására, hogy másképpen nézel az életre, ahogy a tudatosságod növekszik. Öröklött betegségek, és minden más „meggyógyul”, azaz egész lesz egyik pillanatról a másikra. Miért? Mert a sejtjeid, a tested minden porcikája kapcsolatban áll a Tudatoddal, az Isteni lényeddel, a múltaddal – és jövőddel. A sejtjeid válaszolni fognak a Te tudatosságodra, szinte már-már beszélgetni tudsz velük. Érezni, hallani fogod a szerveidet egy intuitív módon, és pontosan tudni fogod, hogy mire van szükségük.

Nagyon komoly szintű test-átalakulás veszi kezdetét annál, aki kinyitja magában a tudatát, és elkezdi megismerni a 12 DNS réteget önmagában.
Az emberi test normális működése, fájdalmak és betegségek NÉLKÜL legalább 120-160 évre van tervezve!!! S hogy miért nem éled és tapasztalod ezt? Mert a tudatod pusztán a külvilág, a társadalom és a múltad meghatározásából él.
A sejtjeid hallják, ami beléd van kódolva: „igen, 50 évesen már az élet B oldala jön, jaj, ha 70 leszek jó öreg leszek, hiszen mindenki megöregszik, mindenki beteg”. Ez van elültetve benned. S ha elhiszed, a sejtjeid, a 12 DNS réteged ezt is fogja tenni. Ahogyan képessé válasz arra, hogy átalakítsd magad, a fiatalodás mintegy melléktermék lesz a tapasztalás útján.
Hiszen nem azért vagy itt a Földön, hogy a családod vagy a társadalmad terheit cipeld a válladon!

Hol vagy Te valójában?

Ott laksz a 12DNS rétegben, amely nem csak információ tárolás, hanem maga a benned működő energia(!), amely képes átalakítani önmagát. Maga a rezgés. Maga az Istennel való kapcsolat is ott van benned, sőt mi több, maga Isten egy darabkája is. A Vagyok-Aki-Vagyok állapot, amit képes vagy előidézni magadban, ez is a DNS-es része. A kapcsolódás a többi angyali létezővel és a többi emberrel. Minden, minden, ott él benned, sok billiószor megsokszorozva a sejtjeid közepén, mégis Egy-ként.

De mire jó mindez? Nos, ha kilép az ember ebből a fizikai keretből, kilép a lineáris, ok-okozati és karmikus világképből, akkor egy teljesen más birodalom tárul fel előtte, ami teljesen valóságos és könnyedén tapasztalható.

Például a hétköznapi élet szintjén könnyedén megélhető az, hogy egy családtag elvesztése vagy egy anyagi nehézség valójában pontos része és terve az Énünknek, amivel nem kell megbirkóznunk. S hogy mindent, de tényleg mindent át lehet alakítani az életben.
Kryon – angyali entitás – médiumon keresztül már több mint 20 éve közvetít, többek között tőle szereztünk tudomást arról, hogy mi, angyali lények nem pusztán a fizikai síkon élünk. Kryon, a könyvében részletesen kifejti és elénk tárja, hogy pontosan mit is „csinál” a 12 DNS réteg, és hogy miért pont 12 van. Maga ez a tudás alapjaiban változtatja meg a földi ember életét!
S hogy miért? Hiszen képzeld el azt, hogy például minden előző életbéli tapasztalatod ott él benned a DNS-esben: azaz ha nagy traumákat vagy felismeréseket éltén meg valamikor korábbi létezésid során, akkor annak nyoma van a Te teljes DNS struktúrádban. S a DNS több ennél, mert – és most kapaszkodj meg – azt a KÉPESSÉGEDET is tartalmazza, amivel képes vagy önmagadat átalakítani.


Hiszen Te egy kvantum-módon működő létező vagy, azaz ok-okozat nélkül képes vagy egyik állapotból a másikba váltani – akkor, ha a TUDATOD elhiszi, megéli, hogy képes erre. Azaz ha Te továbbra is a harmadik dimenzióba, a földi létbe helyezed magad elsődlegesen, akkor bármit el szeretnél érni az életben, akkor X dologért különböző dolgokat kell megtenned vagy elkerülnöd.
Ám VALÓJÁBAN Te együttműködsz – sőt EGY vagy – minden embertársaddal, a DNS-en keresztül össze vagy kapcsolva nem csak a FÖLDI emberekkel, hanem az angyali létezőkkel is. Ezért, ha szeretnéd, hogy hozzád megérkezzen valami az életben – egy megoldás, egy tudatos állapot – akkor az egyedül a Te tudatosságod függvénye, azaz az a mód, ahogyan TE nézed a világot.
S ez alakítható! Méghozzá kvanum-ugrásokkal, azaz egyik állapotból könnyedén a másikba. S ahogyan a tudatosságodat, világnézetedet elkezded kihelyezni egy tágabb értelmezésbe, akkor az életed elkezd átalakulni. S ez nem csak mese.
A tágabb értelmezés azt jelenti, hogy megéled, hogy a dolgok valójában teljesen másképpen működnek, mint ahogyan megszoktad. Ez elég nehéz felismerés annak, aki hosszú-hosszú évezredeken keresztül feledkezett bele a fizikai létezésbe, de EGYSZER el kell kezdeni a felébredést. Miért nem MOST teszed ezt meg? A 12DNS réteg reagál a Te tudatosságodra. Ahogy változol, úgy kerülsz egyre több és több békesség, elfogadás, szeretet és csönd birtokába.

Tulajdonképpen magának a 12 DNS-nek a konkrét ismerete, neveik, színeik és üzenetük tudása nem SZÜKSÉGES információ, hiszen teljesen spontán módon történik minden. Ha valaki hosszú időn át meditál, jógázik, lehet nincs is birtokában annak az ismeretnek, hogy közben ÁTALAKULT a DNS-e. Sőt, maga Jézus is teljesen aktív tudatos multi-dimenzionális DNS-sel rendelkezett.


Éppen ezért ez NEM EGY TECHNIKA, nem egy valami, amit el kell végezned vagy meg kell tanulnod egy jobb jövő érdekében vagy a megvilágosodásodért. Ez egy TUDATOSSÁG önmagadról. Egy segítség ahhoz, hogy képes legyél MEGÉRTENI és MEGÉLNI azt, hogy több vagy, mint porhüvely, vagy valami aurákból és lélekből álló lény, amit a spiritualitás sugall feléd. Sokkal, de sokkal több.

Egy multidimenzionális tudás, hogy megértsd magad teljes angyali létezőként. S tudd, hogy amikor bármilyen gyógyító technikához nyúlsz; bármilyen előző életbéli utazást teszel; netán csak beteg vagy esetleg elhíztál; ha meghaltak a szeretteid; nincs pénzed; felismeréseid vannak: nos, akkor valójában a 12 DNS réteged „működik” benned.
Bármilyen gyógyító technika vagy spirituális út valójában egy csomag ahhoz, hogy eljuss a DNS-edhez. Nem jó vagy rossz, hiszen pont ez a lényeg, hogy megértsd: minden utat TE találtál ki önmagad számára, hogy hogyan is találod meg saját magad!

 S hogy ez szenvedéssel teszed, vagy önfeledten, az egyedül a Te választásod.

„Az Emberi DSN 12 Rétege” című könyv az Unio Mystica Kiadó gondozásában jelent meg 2012-ben, és a kiadó honlapján 20% kedvezménnyel megvásárolható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4554 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x