Lelked másik fele: az ikerlángod
Címlap / Ezotéria / Lelked másik fele: az ikerlángod

Lelked másik fele: az ikerlángod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Amikor megismered, azt érzed: hazaértél. Amikor vele vagy, úgy érzed, hogy minden rendben, újra a helyeden vagy. Amikor az emberek rátok néznek, azt mondják, ti egy pár vagytok. Együtt vagytok. Ő az ikerlelked.  

Furcsa? Szokatlan? Megdöbbentő? Hihetetlen? Te magad sem hiszed el? Pedig itt lenne az ideje, hogy ha megtaláltad, akkor ne harcolj ellene. Amikor már minden jel az Ikerlelked irányába mutat, minden ellene vívott küzdelmes nap fájdalommal jár, hiszen annak idején egy energia voltatok és most újra egymásra találtatok, akkor hátra kell dőlnöd és ráfeküdnöd a következő hullámra. Ehhez persze nem elég az, hogy úgy érezd, a jelenlegi életed nem tökéletes. Hiszen hányan érzik így? De hiába néznek jobbra, hiába néznek balra, nem látnak ott senkit.
 
De amikor két ember egymással szemben ül, és bár nem sokkal előtte ismerték meg egymást, mégis egyikük kijelenti, hogy "hazaértem", a másikuk csak annyit mond halkan és óvatosan, hogy "nem vagyok a helyemen", akkor ideje elgondolkozni. 

Amikor a körülöttük lévők mind érzik, hogy vibrál körülöttük a levegő. Amikor egy térben vannak, szinte minden percben azt érzik, hogy meg kell érintsék a másikat és nem a testi vágy miatt, hanem mert ők egy energiából származnak.

Az ikerlelkek kiegészítik egymást. Nem egy szempillantás alatt, hanem újfajta fejlődési folyamat részeként. Mindeközben önmagunkban is egyre egyénibbek leszünk.

Az ikrek paradoxona: hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik. A párjára lelt ikerlélek a teljességet (a tökéletes lényt)  látja a másikban, és a szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni. Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Mindeközben tudatában is vannak felelősségüknek, valamennyi magasabb rendű élet felelősségének a többi létező felemelésében. Ezért látunk annyi ikerlelket közös szolgálatban buzgólkodni: tanítani, könyvet írni, csoportfoglalkozásokat vezetni.


 
Sokan vitatják az ikerlélek vagy ikerláng létezését, mások áhítoznak utána és vannak akik megélik ezt.

Igen - csodálatos.
Igen - kőkemény.
Igen - nem egyszerű.

Hiszen amikor szembetalálod magad az Ikerlángoddal fogalmad sincs mi történik. Az életed látszólag rendezett, a kapcsolatod vagy házasságod létező és lélegző intézmény, aztán jön valaki és - se szó, se beszéd, és ezt így értsd szó szerint - azt érezteti veled, hogy ő a másik feled. Talán csak egy pillanatnyi érintéssel, talán ha elég érzékeny vagy, akkor érzed, ahogy az energiáid összekapcsolódnak, talán csak fura mondatok hagyják el a szádat, mint "hazaértem" vagy "végre, megvagy!". Fogalmad sincs, akkor és ott miért mondod ezeket, hiszen egyébként az életed sínen van. Vagy te vagy életed sínén. Ez csupán nézőpont kérdése.

Az ikerlángoddal való találkozás, létezés valóban csoda. Csoda, ahogy érzed őt, ahogy megérzed őt, ahogy tudod, hogy ha a szomszéd utcában megy, akkor merre kell tartanod, hogy összetalálkozzatok, tudod, hogy éppen mit eszik, mert érzed az ízeket a szádban, és tudod, hogy pocsékul van, mert a fájdalom - legyen az akár fizikai akár lelki - benned is megjelenik. Ha ez fizikai fájdalom, akkor neked is fáj, ha pedig a lélek egy fájdalmas pillanata, órája vagy akár hosszabb időszaka, akkor ez rátelepszik az életedre, és képtelen vagy úgy élni, ahogy saját akkori hangulatod kívánná. Ideig-óráig megy, de aztán megint jön egy lökés és a földre visz, mert talán ő most sír, szomorú, tanácstalan, kiutat keres, kétségbeesett.

Ilyenkor zokog a lélek.
De ne hidd, hogy az ikerlélek ennyiben hagyja. Soha, hiszen pont ez az a kapcsolat ami ha egyszer elindul - mert mindketten vagytok olyan magas rezgésszinten - akkor már nem lehet kikapcsolni. Nincs piros gomb vagy vészkijárat, hiszen összetartoztok. A lelkeket egy, csupán két testben él, de ha készen álltok újra egyesülhet.

Ehhez persze szembe kell nézni magaddal, le kell küzdeni a démonaidat, meg kell bántanod olyan embereket akik nem értik mi történik körülötted és őszintén fel kell vállalni mindenki előtt, hogy igen: a csoda része vagy. Olyan csoda része, ami most még nagyon kevés embernek adatik meg. Olyan energia és lélekközösség van köztetek, ami a telepatikus közös gondolatokon át az érintés nélküli szeretkezésig akármeddig terjedhet, hiszen az energia nem ismer határokat. Amikor olyan mély intimitást élsz át a másikkal, hogy azt hiszed ilyen nem létezik, pedig nélkülöztök minden hétköznapi érintkezést, amikor érzed, hogy a két lélek táncra perdül boldogságában, amikor közel kerül egymáshoz, amikor a köztetek lévő energia egyre erősebb és formálható, érzékelhető és fantasztikusan erős - akkor a démonok, a félelmek, a gyávaság, a sémák, a dobozok és fiókok és az elfogadástól való rettegés csupán ideig-óráig helytálló.

Mert aztán a fásultság mögül újra előtör az érzés, a közösség, a csoda, az energia és az a végtelen, megmagyarázhatatlan szeretetérzés, amit érzel most és éreztél akár már előző életeidben is iránta. A szeretet, ami minden akadályt áthág, a Szeretet ami utat tör és körbeölel mindenkit aki kételkedik, aki bánt, aki meg szeretné akadályozni, hogy a két csodálatos lélekdarab újra egyesüljön.

Szeretet. Ezzel kell számolnod. Nem erőszakos, de mégis erős. Nem akaratos, de mégis mindig minden életpillanatodat áthatja. Nem birtokló, mégis tudod, hogy lélek és lélek helye együtt van, hogy a kettőből újra egy jöhessen létre és valami új, valami fantasztikus, valami: harmadik. Legyen ez akár egy gyógyító közösség, akár egy új család, akár példamutató tanítói és segítői munka és olyan ébredések minden reggel, amikor a szemed boldogan mosolyog a másikra, hiszen végre a helyeden vagy.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 126939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x