Szerdai angyali üzenet: világváltozás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: világváltozás

Szerdai angyali üzenet: világváltozás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A spirituális átalakulás mindig is belőled indult ki, a világ változása így hát a te kezedben van. Nem a gurud változtatja meg a világod, nem is az én szavaim aktiválnak benned egy DNS-kódot, ezek csupán részei a nagy egésznek, amely által elindult a változás. 

Izgalmas dolog figyelni, ahogy változtok. Bármerre nézünk, bármerre járunk folyton-folyvást a spirituális útkeresőkbe botlunk. Hisz’ eleinte mindenki az Utat keresi. Nem tudja konkrétan mitévő legyen, csupán valamikor-valahogyan találkozik egy tanítással, élete összeütközik egy gondolattal , amely mentén elkezdődik az átalakulás. Ez persze még nem az Ébredés pillanata, csupán egy esetleges hatalmas változás bennük rejlő lehetősége, amely megnyom egy hatalmas kapcsolót a Világon és ezáltal újabb lökést kaptatok az Új Világ felé.


Mit hívunk mi Új Világnak? Talán egy másik bolygón fogtok élni? Talán majd fényjárművekkel fogtok közlekedni? Lehetséges lesz a telepatikus úton való kommunikáció vagy a teleportálás?
Ebből egy-kettő biztosan, bizonyos válaszainkra azonban még nem vagytok felkészülve.
Valóban lehetséges lesz ez? Valóban megtörténik majd, hogy a világot – és ezáltal a Világod – a Feltétel Nélküli Szeretet hatja át? Megtörténhet, hogy mostantól majd bármerre is jársz, lélektársakba botlasz és egy gyors felismerést követően rögtön szoros kapcsolat alakul ki köztetek? Megtörténhet, hogy mostantól majd minden üzleti kapcsolat lélek által köttetik, így a lélekmentes üzleti döntések és vállalkozások, a korrupció, az álságos politikai elit és az igaztalan vállalkozók mind eltűnnek a Föld színéről? Tényleg megszűnnek majd az élősködők, hiszen a Feltétel Nélküli Szeretet világába nem fér már meg olyan lény, amely a másik ember életének árán él tovább?

Megtörténhet. Ehhez azonban nem az órákon át tartó meditációkon át vezet az út, nem a szentek képeinek aktív gyűjtögetésében rejlik a titok, nem az oklevelek, tanfolyamok és kurzusok tucatjainak felhalmozásával érsz el a célodig.


Mert ha te valóban az Új Világ, az Aranykor gyermekeként szeretnél jelen lenni a Földön, akkor elég néhány tanítás, elég egy-két irányzat, elegendő legfeljebb egy ember, aki nem tanácsot ad, csupán amikor elindulsz az úton a kezed fogja és jelen van az első lépéseknél vagy t alán már indulás előtt áthangol téged egy magasabb frekvenciára, amivel együtt élve már más elveket vallasz majd.

Mert ez az egész lényege. A magasabb rezgés által képviselt magasabb elvrendszer, erkölcsi értékmutatás, életszemlélet képviselet…hívd bárhogyan. Számunkra sokkal hitelesebbek azok közületek, akik nem egy ashramban gubbasztva figyelik riadt szemmel a világot, hanem csupán lélekszinten vallják az új szemléletet és mindeközben zavartalanul végzik azt, amiben a világon a legjobbak. Ezáltal segítenek az új személet meghonosításában. Ők a Szeretet által kommunikálnak, dolgoznak, de bárhogyan is keresed, nem találsz rajtuk hatalmas „Fénymunkás vagyok” kitűzőt. Csupán a szemükbe nézve felfedezheted a számodra új szemlélet egyik képviselőjét.


A Szeretet a kulcs. Szeresd Önmagad. Szeresd a világod. Szeresd ami csinálsz. Szeresd akivel élsz. Szeresd amit képviselsz. Szeretetet sugározz, közvetíts, kérj és fogadj be. Szeretettel ébredj és térj nyugovóra. Ha a bú, a bánat, a fájdalom, a keserűség, a harag és düh kísérik minden életpillanatod, akkor csupán ezt sugárzod kifelé és ezáltal ezt is kapod vissza. Mi értelme itt időznötök, ha nem vagytok részei a csodának, ami régen alapvetés volt mindenki számára?
Tégy a csodáért! Tégy a csodádért! Engedd meg magadnak a szeretetet, a bőséget, az egészséget, a szerelmet. Itt és most!

Lejegyezte:
Háen

www.mesteringa.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x