A szerelmi kötés: rossz!
Címlap / Ezotéria / A szerelmi kötés: rossz!

A szerelmi kötés: rossz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A szerelmi kötés lényege, hogy egy ember egy másik embert mágikus módszerrel, magához köt, a másik ember megkérdezése nélkül, semmibevéve a másik ember szabad akaratát, esetleges más véleményét. A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia!  

Képzeld el, hogy az embert akit "magadhoz szeretnél kötni", tetszik neki vagy sem, egy bilinccsel magadhoz bilincselnél. Ezzel megvalósítanád a személyes szabadság megsértését és a törvények alapján a rendőrség és a bíróság eljárhatna ellened.Az legnagyobb gond a szerelmi kötés esetében, hogy a "szenvedő fél" tudatalattijára hat, így megkerüli a szabad akaratát, a döntési képességét.


 

Ha egy férfi virágot és ékszert ajándékoz a meghódítandó kedvesének, nem tilkoltan azzal a céllal, hogy ez által a kiszemeltben szimpátiát keltve, őt szerelembe esésre indítsa, ez teljesen helyénvaló "csábítási módszer". Hiszen az ajándékot kapó hölgy saját maga dönti el, hogy miként vélekedik a férfiról és szabad akarata szerint akár vissza is adhatja az ajándékokat. Ha a hölgy ezek után úgy dönt, hogy lefekszik a férfival, az aktus nem számít "erőszaknak". Teljesen más a helyezet ha a férfi altatót vagy más kábítószert kever a hölgy italába és amikor a hölgy kábultan akarat nélküli állapotba kerül, akkor férfi közösül vele. Ez bizony erőszak és büntetendő!

 

A szerelmi kötés éppen ilyen "erőszak", hiszen a megkötött tudatalattijára, módosított tudatára alapoz, más szóval "zombizálja" a célszemélyt. Ezért bűntetendő és ezért tartozik a fekete mágia tárgykörébe. Egyébként ilyenkor a karma karma visszakarmol és aki ilyesmit csinál, általában durván megbűnhődik. (Néha csak idővel...)
 

Van egy régi indián történet, ami jó magyarázatot ad erre: 
Az öreg indián varázslóhoz elmegy egy fiatal pár, akik nagyon szerelmesek egymásba, és azt kérik, csináljon varázslatot, hogy ez a szerelem örök legyen és soha ne múlkon el, kösse őket össze! 

A varázsló elmosolyodik, majd a leányhoz fordul: 
- Eredj az erőbe, és fogj be egy sólymot puszta kézzel, majd hozd ide! 
A fiúhoz fordul, majd így szól: 
- Eredj fel a ködös hegy tetejére, fogj be egy sast puszta kézzel és hozd ide! Ez kell a varázslathoz! 
A két fiatal nagy nehézségek árán elmegy és elhozzák a madarakat. Odaérnek a varázslóhoz, aki kioldja a zsákok alját, elővesz egy bőrövet és odaadja a fiataloknak: - Kössétek össze a két madarat a kötél végeivel, és engedjétek el őket! 

A két madár nem tudott felszállni, végül egymás ellen fordultak, amikor a varázsló elvágta a kötelet és a két madár szabadon elrepülhetett. A két fiatal pedig szavak nélkül megértette a tanítást. A szabad lelke egymás mellett szállhatnak a legnagyobb magasságokban, de ha kötés van köztük, akkor alul maradnak és végül egymás ellen fordulnak. 

Ha szerelmi kötést szeretnél, jusson eszedbe ez a mese! Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 28238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x