Szerdai angyali üzenet: feszültség
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: feszültség

Szerdai angyali üzenet: feszültség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Észrevettétek, hogy manapság bármerre nézünk egyre több veszekedést és vitát hallhatunk? Mintha valamiféle sürgetés lenne mindenkin, hogy kimondja, kifejezze, átadja, megmutassa a benne lévő elégedetlenséget, sőt sokszor inkább csak tehetetlenségérzést.  

Biztos sokatokban felmerül most a kérdés, hogy ha itt vagyunk veletek, akkor miért nem kímélünk meg titeket ezektől a konfliktusoktól? Miért nem állunk mindenki háta mögé, tesszük a vállukra kezünket békét és nyugalmat sugározva?

Elárulom: mert e konfliktus, a veszekedés, a vélemény is az életeteket része. Nem kerülheted el. Persze sok esetben megpróbálod de ez maximum egy kis halogatás, mert aminek robbannia kell, az előbb utóbb robban.


T i mégis féltek. Féltek felvállalni a véleményetek, rettegtek elmondani a szüleiteknek, párotoknak vagy főnökötöknek, hogy mit gondoltok. Pedig ők érzik, sőt sok esetben látják. Gyakran még rá is kérdeznek. És te erre mit csinálsz? Mit teszel, amikor a másik tálcán kínálja neked a lehetőséget, hogy most aztán végre elmondhasd amit gondolsz, amit érzel, amire vágysz…kitérő választ adsz.

Elgondolkoztál már azon, hogy miért nem mondod el a véleményed és miért nem állsz ki magadért? Hiszen ez legtöbb esetben két-három-öt mondat. Nem több. Mi akadályoz meg abban, hogy ezt mégis kimond? Mitől tartasz annyira? Hogy kirúg a főnököd? Hogy majd a véleményed felvállalása miatt nem szeret a társad?


Mi a legrosszabb ami történhet? Kirúgnak. Na jó, ez tényleg elég pocsék, de hidd el még erre is mondhatjuk: ha önmagad felvállalása miatt valaki téged haraggal közelít meg akkor az nem téged minősít hanem a másik felet. De ez esetben neked egyetlen feladatod van: békésen, tisztelettel kifejezni önmagad véleményét vagy nézőpontját. Nem lehet benned szeretetnélküliség, nem fejezhetsz ki bántó gondolatokat – mert akkor biztos ezt kapod vissza és akkor már te tehetsz róla.

Viszont ha mindezeket betartva mégis dühöt kapsz vissza – az már nem a te gondod. Amikor a szeretet dühvel vagy elkeseredett agresszióval találja szembe magát, bántó mondatok körének közepén ücsörögve várja, hogy végre minden a helyére kerüljön: akkor ezt nevezzük IGAZSÁGNAK.


Itt nem a szó klasszikus értelmében vett igazságra gondolok, sokkal inkább a te békés és szeretetteljes igazadra, amivel a másik fél nem tud mit kezdeni. Tudja, hogy igazad van. Be kell látnia, hogy amit mondasz valóban helyes, amit cselekednél valóban helytálló és mindaz az érzelemhullám amit belőle kiváltasz csupán az ő igaztalan viselkedésének kifejeződése.
Mi a megoldás? Van úgy, hogy fel kell vállalnod önmagad, a saját nézőpontod, véleményed és érzelmeid. Sokszor van úgy. Mostanában egyre többször. Szinte mindig. Mert ellenkező esetben sérül az Utad, amit már látsz, amit minden pillanatban érzékelsz, hogy rálépnél vagy ha már ráléptél akkor szereteted, hogy ott vagy – de az Út nem sokáig viseli el, ha Te nem magad vagy, hanem valakinek látszani akarsz. Lehet ez egy jámbor őzike is, de miért játszol őzikét amikor te valójában Ember vagy. Megadatott számodra az önkifejezés egy olyan eszköze, amivel át tudod adni a gondolataidat és érzéseidet.

Használd! Élj vele! Mondd meg neki vagy ha tényleg nem tudsz túllépni a félelem kerítését hát legalább írd le neki. Írd le magadnak, olvasd el százszor, egészen addig amíg sajátodnak nem érzel minden szót és gondolatot.

Aztán csak ülj és mond ki hangosan: bátor vagyok!

Mostantól tényleg az vagy. Büszke vagyok rád!

Lejegyezte: Háen

www.mesteringa.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4499 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x