Heti tarot-előrejelzés: itt a tanulás ideje!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: itt a tanulás ideje!

Heti tarot-előrejelzés: itt a tanulás ideje!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

Megérkezett a szeptember és vele együtt az iskola is elkezdődik. A fejlődés hetét éljük. Olyan szituációkba, helyzetekbe kerülhetünk, amelyek megoldásához tudásunk legjavára szükség lesz. Érezhetjük akár egy nagy próbatételnek is, méghozzá az élet egyik próbájának. Elfogadod a kihívását, teljesíted a próbák egyikét?  

2013. szeptember 2. – hétfő (Végítélet)
Eljött az idő arra, hogy megszabaduljunk terheinktől és letegyük a nehézségeket, amelyeket azért vettünk a vállunkra, mert mások kérték, hogy ezt és azt is csináljuk meg, úgymond „baráti szeretetből”.  Elvállaltuk mások feladatait, teendőit és végül ott tartunk, hogy nemhogy barátainkra, párunkra nincs időnk, de még saját magunkra is igen kevés. Érezzük is, hogy nincs ez így jól. Próbáljunk ezen változtatni, hogy elkerüljük a teljes összeomlást, mert sajnos ez vészesen közeleg, ha nem teszünk ellene.

2013. szeptember 3. – kedd (Feltámadás)

A pénzügyek terén igazán jól áll a szekér, hiszen előrefelé haladunk, s úgy látszik, minden sikeresen összeáll. A terveink szerint alakul minden, semmi gond nem látszik. Ám, mint tudjuk, az ördög a részletekben bújik meg. Fontos, hogy odafigyeljünk mindenre, ne hamarkodjuk el a döntéseinket, mert később megihatjuk a levét. A szerelemünk újra fellángolhat egy múltbéli párunk felé, ám legyünk észnél. Ami elmúlt, az nem véletlen múlt el. Ne akarjuk azt újra átélni.


2013. szeptember 4. – szerda (Mágus)
A hét közepén felerősödnek az energiák és minden erőnk, energiánk adott lesz ahhoz, hogy a céljainkat, terveinket megvalósítsuk. A pénzügyi dolgok is kellőképpen jól alakulnak, s a terveinket meg tudjuk úgy valósítani, ahogyan azokat szeretnénk. A félelmeinket viszont jobb, ha elengedjük, mert csak saját magunkat gátoljuk meg általuk. A blokkok, gátak pedig akadályozzák a teremtő, mágusi energia beépülését életünkbe. Szakítsunk időt a meditációra is, akár elalvás, vagy lefekvés előtt, a lényeg, hogy töltsünk pár percet a belső csendünkben.

2013. szeptember 5. – csütörtök (Akasztott ember)

Úgy érezhetjük, hogy most fenekestül felfordult a világ, minden a feje tetejére állt, semmi sem a megszokott kerékvágásban megy. Sok vitába, nézeteltérésbe is keveredhetünk ezáltal, mert nem lesz egyszerű megértetni akaratunkat, elvárásainkat a többi emberrel, azaz elbeszélünk majd egymás mellett. A magánéletünkre nagyon oda kell figyelni és kerülnünk kell a kétértelmű mondatokat, odaszólásokat, megjegyzéseket, mert könnyen megsértődhet a párunk, ha véletlen egy rossz szó elhagyja szánkat. Többször gondoljuk át, hogy mit mondunk.

2013. szeptember 6. – péntek (Remete)

A nyár utolsó napját éljük még ma, ami pontosan arra való, hogy felidézzük a nyár legszebb perceit, óráit, napjait. Vizsgáljuk meg, hogy mi tette a 2013-es nyarunkat igazán felejthetetlenné, mi az, ami meghatározta az elmúlt két és fél, három hónapot. Továbbá nagyon jó nap arra, hogy elcsendesedjük, a belső hangunkra figyeljünk, azaz meditáljunk. Gyújtsunk meg egy füstölőt, egy mécsest és a meditáció közben engedjünk el minden gátló, akadályoztató tényezőt, és szívjuk be, vonzzuk magunkhoz a jót, az építőt, a pozitív energiákat!

2013. szeptember 7.-8. – hétvége (Uralkodó)

Mindent csak mértékkel, hiszen a jóból is megárt a sok! A hétvége inkább a gyerekeké legyen. Mindemellett a nagyszülőkről, szülőkről sem kell ám megfeledkezni, hiszen egy közös nagy vasárnapi ebédnél nincs is jobb, a családot összekovácsoló program. A pénzügyekkel jobb, ha ma nem foglalkozunk, mert semmi előrehaladás nem történne, akármennyi energiát és időt is fektetnénk bele.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x