Nyisd meg a dimenziókapud!
Címlap / Ezotéria / Nyisd meg a dimenziókapud!

Nyisd meg a dimenziókapud!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Szeretnéd hallani az őrangyalod szavait? Igényelnél néha egy kis támogatást? Ez egy alapgyakorlat, amit érdemes minél többször elvégezni, mert annál erősebb és stabilabb lesz a kapcsolat, amely életünk minden terén hatalmas változást hozhat.  

Mindig kérj védelmet, mielőtt spirituális csatornát nyitnál!

1. Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, nyugtasd meg elmédet és érzéseidet. Lazítsd el a testedet lábujjadtól a fej tetejéig.

2. Koncentrálj a két szemöldök közé, és minden kilélegzésnél a harmadik szem területén fújd ki a levegőt, hogy megnyíljon.
Mond ki 3x magadban: "Béke és nyugalom végtelen óceánjában úszom."
 
3. Most figyelj a szívedre, halld a dobbanását, érezd, ahogy lüktetése berezonálja egész testedet. Minden kilélegzésnél a szív területén fújd ki a levegőt. Mondd ki magadban háromszor: "A szeretet végtelen forrása bennem és körülöttem."

4. Most lélegezd be az Univerzumból a szeretet erejét és a szíved középpontjából fújd ki.

5. Ahogy minden kilégzésnél kifújod a levegőt, lásd, hogy a szívedből egy gyönyörű lótuszvirág kezd el kibontakozni sziromról-sziromra. Addig növeld és tápláld a szereteteddel, amíg akkorára nem nő, hogy egész lényedet körbefogja. Most benne csücsülsz, és körülötted a világegyetem.6. Most lásd a talpaidból növekedő világos zöld gyökereket ahogy a föld belseje felé törekednek, egyre lejjebb és lejjebb és behatolnak a föld legbelsőbb fénymagja felé, amely úgy sugárzik, akár a Nap.
 
7. Horgonyozd le a gyökereidet. Most küldj szeretetet a Föld Anyának annyit, amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Föld Anya reagálni fog, és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.

8. Most lásd a koronacsakrád gyönyörű fényszálait, ahogy a fény forrása felé igyekeznek, egyre feljebb és feljebb. Addig nyújtsd őket, amíg el nem éred a fény forrását, a Mennyei Atya fény-esszenciáját. Koronacsakrád fényszálait horgonyozd bele mélyen a fény forrásába.

9. Most küldj annyi szeretetet a Mennyei Atyának, amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Mennyei Atya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.

10. A fény forrásából egy hatalmas fénylő fehér fényoszlop, fénycsatorna ereszkedik le rád, egész lényed köré és lehatol a gyökereid mentén a föld belsejébe.
Rögzítsd ezt a fényoszlopot képzeletben, egy fényszállal "varrd oda".
 
Ez a mód a csatorna kiépítésére, így tudunk lehívni különböző energiaminőségeket a Földre. A virág egyben szállítóeszköz is, amelyen felfelé és lefelé dimenziók és világok látogathatók.
  
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x