Nyisd meg a dimenziókapud!
Címlap / Ezotéria / Nyisd meg a dimenziókapud!

Nyisd meg a dimenziókapud!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Szeretnéd hallani az őrangyalod szavait? Igényelnél néha egy kis támogatást? Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.  

Mindig kérj védelmet mielőtt spirituális csatornát nyitnál.

1. Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, nyugtasd meg elmédet és érzéseidet lazítsd el a testedet lábujjadtól a fej tetejéig.

2. Koncentrálj a két szemöldök közé és minden kilélegzésnél a harmadik szem területén fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: "Béke és nyugalom végtelen óceánjában úszom"


3. Most figyelj a szívedre, hald a dobbanását, érezd, ahogy lüktetése berezonálja egész testedet. Minden kilélegzésnél a szív területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)
Mond ki 3x magadban: " A szeretet végtelen forrása bennem és körülöttem"

4. Most lélegezd be az Univerzumból a szeretet erejét és a szíved középpontjából fújd ki,

5. Ahogy minden kilégzésnél kifújod a levegőt, lásd, hogy a szívedből egy gyönyörű lótuszvirág kezd el kibontakozni sziromról-sziromra.
Addig növeld és tápláld a szereteteddel, amíg akkorára nem nő, hogy egész lényedet körbefogja. Most benne csücsülsz és körülötted a világegyetem.

6. Most lásd a talpaidból növekedő világos zöld gyökereket ahogy a föld belseje felé törekednek, egyre lejjebb és lejjebb és behatolnak a föld legbelsőbb fénymagja felé, amely úgy sugárzik,akár egy nap.


7. Horgonyozd le a gyökereidet. Most küldj szeretetet a Föld Anyának annyit, amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Föld Anya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.

8. Most lásd a korona csakrád gyönyörű fényszálait, ahogy a fény forrása felé igyekeznek, egyre feljebb és feljebb. Addig nyújtsd őket, amíg el nem éred a fény forrását, a Mennyei Atya fény esszenciáját. Korona csakrád fényszálait horgonyozd bele mélyen a fény forrásává.

9. Most küldj annyi szeretetet a Mennyei Atyának amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Mennyei Atya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.

10. A fény forrásából egy hatalmas fénylő fehér fényoszlop, fénycsatorna ereszkedik le rád, egész lényed köré és lehatol a gyökereid mentén a föld belsejébe.
Rögzítsd ezt a fényoszlopot képzeletben egy fényszállal és "varrd oda"


Ez a mód a csatorna kiépítésére, így tudunk lehívni különböző energia minőségeket és lehozhatjuk a földbe. A virág egyben szállítóeszköz is, amelyen felfelé és lefelé dimenziók és világok látogathatók.
Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x