Heti tarot-előrejelzés: lásd jobban az életed!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: lásd jobban az életed!

Heti tarot-előrejelzés: lásd jobban az életed!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Problémák, nehézségek, sorra érkező akadályok, újabb és újabb feladatok - nem csoda, hogyha ezt tapasztaljuk, nem sok kedvünk marad pozitívan látni az életünket. Itt az idő ezen változtatni. Vegyük észre a mindennapokban rejlő apró, de olykor igen komoly pozitív eseményeket, amikért nem ritkán elfelejtünk hálát adni. Ha ezeket észrevesszük, a problémák sem lesznek már annyira nagyméretűek.  

Szeptember 16. – hétfő (Botok hármas, Szerencsekerék, Kiegyenlítődés):
A hét első napja mindenféleképpen arra lesz jó, hogy tervezzünk. Ne vágjunk neki a hétnek azzal a mottóval, hogy „majd lesz valahogy”. Minden napra írjuk össze, hogy mit szeretnénk tenni, hogy legyen céljaink, és természetesen törekedjünk azok megvalósításra. Kedvező nap a mai a pénzügyeknek, lehetőségünk nyílik arra, hogy több pénzt keressünk. Óvatosan kell mindenből kivenni a részünket, nem szabad minden feladatot magunkra vállalni, de természetesen kimaradni sem jó. A magánéletünket se felejtsük el ápolni, hogy biztos támpont legyen életünkben.

Szeptember 17. – kedd (Botok kilences, Igazságosság, Kardok kilences):

A nap fő gondja az lehet, hogy rengeteget agyalunk a gondjainkon, problémáinkon és elfelejtünk örülni az apróságoknak, nem találjuk meg minden napban a szépet – pedig erre lenne szükség. Amennyiben üzleti dologba vágunk, vagy éppen szerződést, hivatalos papírt írunk alá, mindenféleképpen figyeljünk a törvényességre, arra, hogy minden szabályos lehet, mert a későbbiekben megüthetjük a bokánkat – és persze pénzbüntetés is kaphatunk –, amennyiben valami hiányos, vagy nem a törvényeknek, határozatoknak megfelelő.


Szeptember 18. – szerda (Kardok királynője, Hold, Kelyhek ásza):
Az érzelmek fogják uralni a mai napot, s elképzelhető, hogy lesz benne sírás és öröm is. Fontos, hogy ma akár mennyire is a pénzzel szeretnénk foglalkozni, a nap meghatározó pontja a párkapcsolatunk, a magánéletünk legyen. Töltsünk időt szeretett párunkkal, s figyeljük kéréseit, lessük óhajait, adjuk meg neki azt, amire vágyik – mert a mai nap erről szól! A pénzügyeknek amúgy sem kedvező nap elé nézünk, mert nem garantált a siker, az előrehaladás. Egy kiszámíthatatlan, gyors változásokkal és cselekvésekkel teletűzdelt, igazán mozgalmas nap elé nézünk.

Szeptember 19. – csütörtök (Erő, Végítélet, Botok nyolcas):
Ma egy kicsit pengeélen fogunk táncolni. Mindenben a rossz közelében leszünk, már csak rajtunk múlik az, hogy teszünk-e egy lépést az összeomlás és a depresszió felé, vagy inkább összeszedjük magunkat és elindulunk a pozitív úton, az önismeret útján. A nap fő üzenete az lesz, hogy ismerd meg önmagad! Ma olyan szituációkba fogunk kerülni, ahol különböző képességeinket tesztelhetjük majd, mint például: nyugalmunkat mennyire tudjuk megőrizni, vagy éppen hogyan viselkedünk egy nagyon stresszes helyzetben. Ezeket a próbákat az élet maga fogja produkálni.

Szeptember 20. – péntek (Botok királynője, Kardok nyolcas, Kardok négyes):

Eléggé elvonultak leszünk majd, szinte az orrunkat se akarjuk kidugni a házból. Úgy érezhetjük – már a nap kezdetén –, hogy a világ is összefogott ellenünk, semmi sem úgy sikerül, ahogy azt szeretnénk, magyarán szólva bal lábbal fogunk felkelni. Csak rajtunk múlik majd az, hogy sodródunk ezzel az árral, vagy kilépünk belőle és talpra állunk, pozitívabban szemlélünk mindent. Pénzügyekben csak negatív dolgokra lehet számítani, tőzsdézni ma nem nagyon ajánlott, csak az igazán szerencsések és tapasztaltak vágjanak bele. Szerelmi téren is bosszúság, vita várható.

Szeptember 21. - 22. – szombat és vasárnap (Botok kettes, Kardok ásza, Mágus):

Kezünkben az irányítás, azt teszünk, amit csak szeretnénk, s amit megengednek a korlátaink (értve ez alatt a tűrőképességünket és az anyagi helyzetünket). A hétvége fontos részét képezi az, hogy időt töltsünk a természetben, figyeljük meg a fák levelinek a hullását, a természet zajait az avar recsegését, ropogását. Ezek a hangok felébreszthetik a bennünk – lehetséges, hogy mélyen – rejlő természetkedvelő embert, s feltöltődhetünk a környezet adta rengeteg pozitív energiával. Semmiféleképpen ne maradjunk a hétvégén a négy fal között, itt az idő kimozdulni!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6631 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x