Szerdai angyali üzenet: segítség!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: segítség!

Szerdai angyali üzenet: segítség!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Segítség! - kiáltod bele a világba némán, de senki nem figyel rád. Segítség! - kéred a legjobb barátodtól vagy a szüleidtől. Segítség! - fohászkodsz hozzám vagy más angyalokhoz. Valóban hittel és változtatási szándékkal kéred a segítséget? Vagy csupán képtelen vagy szembenézni azzal, hogy még mindig egy helyben toporogsz?  

Mielőtt aggódni kezdenél ne feledd, hogy a saját boldogságodat csak te tudod önmagadnak megadni. Persze erre mondhatod, hogy te egyedül nem vagy boldog. Ki mondta, hogy egyedül kell boldognak lenned, Olvasd el újra a mondatom: a saját boldogságodat csak te tudod magadnak megadni. Vagyis ha képtelen vagy tisztelni és szeretni önmagad, ha képtelen vagy szembenézni azzal, hogy te ki is vagy valójában és mindezek tükrében úgy alakítani az életedet, hogy ebből a lehető legjobbat hozd ki, akkor hogyan várod el tőlem vagy más Égi Hatalmasságoktól, hogy segítsünk vagy küldjünk neked kedves férjecskét, asszonykát vagy főnököt?


Segítség! – kéred és kapod. Ez ilyen egyszerű. Nincs más dolgod mint végre szembenézni  Önnön hibáiddal, kéréseiddel, önmagaddal kapcsolatos felmerülő kérdéseiddel  és aztán oda fordulni segítségért, ahonnan valóban elfogadod azt és nem csupán az egod táplálásához szükséges illúziómorzsákat, hanem a VALÓDI SEGÍTSÉGET, vagyis, hogy ez a segítő – legyen az akár Égi akár földi – szembeállít és nem könnyíti meg a dolgodat. Hiszen a saját dolgodat csupán te magad tudod megkönnyíteni.

Tedd meg, hogy most pár percre odaállsz a tükör elé és ahhoz fordulsz segítségért akit talán a legjobban ismersz: önmagadhoz. Nézz mélyen a szemedbe és kérdezd meg végre önmagadtól mit is szeretnél valójában, majd ha ez megvan kérlek hangosan mondd ki a saját szemedbe mit tettél eddig meg ezen cél elérése érdekében?


Közben lehet, hogy átszalad az Elméden néhány kifogás is, sőt esetleg valamelyikbe majd bele is kapaszkodsz, mondván te mindent megpróbáltál: teremteni, elengedni, ikerlángot bevonzani és minden hasonló manapság oly populáris, a spirituális trendvonal mentén haladó fogalmakat önnön szótáradba beépíteni.

De mit tettél meg TE saját magadért? Min változtattál a VALÓDI életedben? Mert lehet fejben jönni-menni, határozottan élni és bátor harcosként sárkánnyal megküzdeni de ha kicsit eltávolodsz a saját életedtől és ránézel rá kell jönnöd, hogy ez csupán az Elméd hatalmas játszmája Veled. Mert nem csináltál semmit. A könyvet, a filmek, a szentek, a guruk, a szimbólumok mit sem érnek ha TE MAGAD nem tiszteled magad és nem szereted magad annyira, hogy amikor végre ki tudod mondani valakinek a szót: segítség, akkor a Segítőd – legyen az akár Égi akár Földi – valódi sikereket érhessen el VELED.

Mert a változás benned van. A boldogság te magad vagy és a szerelmet, a megbecsülést, a bőséget, a pénzt mind-mind ez a boldogság táplálja. Ha képes vagy végre belátni, hogy ez itt a Föld. Te pedig Ember vagy. Elmével, egoval, hibákkal, fájdalmakkal, tökéletlenséggel. Akarattal. És ez utóbbi a legfontosabb. Amikor végre kimondod: segítség! akkor valódi akarat legyen mögötte arra nézve, hogy ami irányt megmutat neked a Segítőd, azt fogadd el és indulj el rajta.
Mi történhet? Boldog leszel. Erre vársz már mióta. Attól a perctől kezdve ezt szeretnéd, mióta először rossz útra terelődve elkezdted mások életét élni. Engedd nekik, hogy ők is éljék a sajátjukat és tedd te is ezt hasonlóképpen!

Szöveg: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x