Heti tarot-előrejelzés: kezd új fejezetet!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: kezd új fejezetet!

Heti tarot-előrejelzés: kezd új fejezetet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

"Ha újra kezdhetném, máshogy csinálnám!" - ugye ismerős ez a mondat? Most lehetőség nyílik arra, hogy lezárjuk a múltat és vele együtt a rossz döntéseinktől is búcsút vegyünk. Tiszta lapok kapunk az élettől, így nincs más hátra, mint tudatosan, jól átgondolva írjuk az életünket tovább. Ne felejtsük el a szerencsét, a pénzt, a bőséget is beleszőni!  

2013. szeptember 30. – hétfő (Kelyhek apródja, Érmék királynője, A Mágus)
Akár egy unalmas, futószalagszerű munkahelyen is meg tudjuk ma teremteni az alkotás örömét. Nem kell hozzá más, mint hogy minden erőnkkel azon legyünk, hogy amin dolgozunk, az 100%-os legyen, még ha papírmunkáról is beszélünk. Az érzelmeket sem szabad hanyagolni! Tudni kell, hogy hol a határ, meddig mehetünk el a munkában és a párkapcsolatban is. Ha a kettő keveredik, akkor valamit rosszul teszünk, hiszen fontos, hogy a munkát ne vigyük haza!

2013. október 1. – kedd (Botok apródja, Botok nyolcas, Uralkodónő)

Szükség lesz minden lelkierőnkre, mert könnyen kerülhetünk a támadások középpontjába, amelyek leginkább a pénzzel vannak összefüggésben. Valaki úgy érezheti, hogy átvertük, megkárosítottuk, holott csupán valami félreértés miatt fajult idáig a helyzet. A nőiség és a gyengédség, amit hangsúlyoznunk kellene a mai napon, mert ezzel ellensúlyozni tudjuk az erős, férfias, támadó energiákat. Amennyiben gyermekáldáson gondolkodunk, akkor jó nap a mai arra, hogy megtegyük az első és egyben kulcsfontosságú lépést a siker felé.


2013. október 2. – szerda (Kardok tízes, Kardok ötös, Kelyhek királya)

Ma bizony beletörik a bicskánk bizonyos feladatokba, amelyeket erőnkön felül vállaltunk el mondván: meg tudom én még ezt csinálni. Sajnos mégsem, és emiatt egyfajta csalódás van bennünk, de ezt jobb minél hamarabb elhessegetni, hiszen fontos: tisztában voltunk a rizikófaktorral. Ezen kívül előfordulhat, hogy egy barátunknak hitt személy pletykákat indít a hátunk mögött, vagy éppen kibeszél minket. Ha tudomásunkra jutott, hogy ki ez a személy, minél hamarabb szüntessük meg vele a kommunikációs csatornáinkat, éreztessük vele, hogy csalódtunk benne.

2013. október 3. – csütörtök (Érmék nyolcas, Kelyhek kettes, Kelyhek hármas)

Ma a fő hangsúly az élvezeteken és az élet szépségein lesz. Ma több lehetőségünk is nyílik arra, hogy megtapasztaljuk az élet adta szépségeket. Tökéletes időzítéssel érkezik ez a tanítás életünkbe, ami arra világít rá, hogyan nézzük az Univerzumot, a Világot optimistán! A pénzzel is jól bánhatunk ma, elkerülhetjük, hogy csak úgy kicsússzon a kezeink közül. A legjobb ötletek a héten ezen a napon fogalmazódhatnak meg bennünk. Figyeljünk rájuk, mert egyet-egyet tovább gondolva akár jól menő üzleti vállalkozássá is tudjuk fejleszteni.

2013. október 4. – péntek (Kelyhek nyolcas, Diadalszekér, Kardok lovagja)

Lehetséges, hogy ma hamarabb felkapjuk a vizet, mint egy átlagos napon, hiszen ma a férfias energiák fognak érvényesülni. Vigyázzunk, hogy az energiáink ne aprózódjanak el sokfelé, inkább koncentráljuk őket egy pontba, egy dologra fókuszáljunk csak, s minden erőnkkel azon legyünk, hogy az az egy kitűzött cél sikerüljön! A hétvége felé közeledve könnyen meglehet, hogy a teljesítőképességünk ma már alábbhagy, hiszen azért nyomot hagy 4 dolgos nap, amely eléggé megcsapolta az erőnket. Legyünk megértőek magunkkal szemben is, hogyha valami nem sikerül.

2013. október 5. – 6. – hétvége (Nap, Kelyhek tízes, Kardok hetes)

A feladatokat ideje letenni, szakadjunk ki a kosz és por lepte dolgos hétköznapokból, legalább erre a két napra. Most eljött az idő, hogy családunkra és magánéletünkre fordítsuk energiáinkat és figyelmünket. Ha a héten nem jutott idő a problémák megbeszélésére, amely akár párkapcsolatunkban, akár a gyermekeinkkel kapcsolatban adódnak, most itt a megfelelő alkalom. Fontos továbbá, hogy ezen a hétvégén tegyük meg a nagyszülők és egyéb távoli rokonok látogatását, mert nem biztos, hogy lehetőségünk lesz jövő héten akár egy napra is elszakadni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x