Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!

Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Hiába köszöntött be a csapadékosabb, hidegebb idő, ugyanúgy fontos, hogy időt töltsünk a természetben, hogy felfrissüljünk! Ez a hét alkalmas lesz rá, hogy mind fizikai, mind lelki szinten méregtelenítésbe kezdjünk és elengedjük a káros energiákat, hogy helyükre érkezhessen az új, az életerő. Készen állsz a változásra? 

Hétfő – október 7.:
A hét első napján a női energiák, a gyengédség és az érzelmek fogják a főszerepet játszani. A szerelmi életünk is aktívabb lehet, sokkal energikusabbak illetve szenvedélyesebbek lehetünk ha párunk kerül a fókuszba. Jut majd idő arra is, hogy meditáljunk egy kicsit, hogy a rohanó életből pár percre elvonulva megfeledkezhessük a nehéz terheinkről, az anyagi gondjainkról. Azok a szerelmespárok, akik gyermeket szeretnének, s mostanra el is határozták mindezt komolyan, ma feltétlen dolgozzanak a „gyermek-projekten”, mert ma ennek is kedveznek az energiák!

Kedd – október 8.:

A nap fő problémája a pénzügyek lesznek. Nem éppen úgy megy a szekér, ahogy mi azt szeretnénk, terveink nem az elvárásoknak megfelelően mennek, van, hogy valami sikerül, s van, hogy valami nem. Ezt a bizonytalanságot most már nagyon nehezen tűrjük, s szeretnénk végre valami változást elérni az anyagiakban. Óvatosan mindezzel, hiszen a túlzott aggodalmaskodás és félelem, rányomhatja bélyegét akár párkapcsolatunkra is. Nem célszerű, hogy ezt megtapasztaljuk, mert a végeredmény az lesz, hogy anyagi helyzetünk romokban, s még a kapcsolatunk se működik jól.


Szerda – október 9.:
A hét közepén már sokkal könnyedebben és lazábban vesszük az élet által elénk gördített akadályokat, amelyeket jobb, ha inkább feladatoknak titulálunk. A legfontosabb az lesz, hogy bármilyen nehéz helyzetbe is kerülünk, ne essük pánikba. Ha sajnos beleesünk, elképzelhető, hogy még jobban összekuszáljuk a szálakat, s az eredmény egy még bonyolultabb, kilátástalanabb helyzet lesz. Eszünk mindig legyen a helyén, s csak nyugodtan és tiszta fejjel cselekedjünk. Akik vállalkozáson gondolkodnak, ne csak fejben tegyék, hanem vágjanak bele, itt a cselekvés ideje!

Csütörtök – október 10.:
Ma már a változásé lesz a főszerep. Valami új, eddig ismeretlen helyzetbe kerülünk, ahol ismételten fontos lesz a józanész, és a higgadt vér. Nem szabad, hogy bepánikoljunk és pánikszerűen cselekedjünk. Ezen kívül a párkapcsolatoknak és a munkák, feladatok teljesítésének fog kedvezni a nap. Ha munkáltatónk kiszabott ránk egy feladatot, akkor ne várjunk annak teljesítésével, minél hamarabb tegyük az asztalára a kész munkát. Párkapcsolatunkban az érzelmek lassan eltűnnek, ezért vigyünk újra életet a kapcsolatunkba, akár egy figyelmes meglepetéssel is!

Péntek – október 11.:

A hét utolsó munkanapján nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy majd azt mi szeretnénk. Azok az emberek, akik minden reggel megtervezik a napjuknak a forgatókönyvét, vagy éppen határidőnaplót írnák, jobb ha otthon „felejti” jegyzeteiket, mert csak feszültséget keltene az, ha meglátják, milyen ellátandó feladatokat nem voltak képesek teljesíteni. Magánéletünkben állóvíz várható, se előrehaladás, se leépülés nem várható, csak szinten tartás – ami az érzelmeket illeti. Egészségügy terén pedig a lábakra, és a mozgásszervi területekre érdemes fokozottan figyelnünk!

Hétvége – október 12-13.:

Ha már úgy érezzük, hogy energiánk fogytán, lassan összeomlunk, és nem bírnánk ki még egy terhet, akkor pont ezt a két napot kell kihasználni arra, hogy feltöltődjünk, újra életerőre és energiára kapjuk. Ne féljünk elengedni a rosszat, a feleslegeset, azt, ami már csak akadályozza életünk haladását, gátol terveink és céljaink megvalósításában. Idejében szabaduljunk meg az életenergiát akadályozó kacatoktól, tárgyaktól, hogy a hétfői napot energikusan, életvidáman kezdhessük!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5541 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x