Uh, kérek egy puszikát! - mese a másoktól várt boldogságról...
Címlap / Ezotéria / Uh, kérek egy puszikát! - mese a másoktól várt boldogságról

Uh, kérek egy puszikát! - mese a másoktól várt boldogságról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Van olyan ember a környezetedben akit szeretsz? Mondjuk kezdjük a hozzád legközelebb állóval: önmagaddal. Mit gondolsz magadról? Szereted azt, akit a tükörben látsz? Vagy inkább haragszol rá? Őszintén a szemébe tudsz nézni és szeretettel gondolni rá? Vagy inkább erre azt mondod: ez baromság?!! 

Mondd, mit képzelsz te magadról?!

Sok jót? Akkor nem kell tovább olvasnod.

Nem sok jót? Na akkor nehogy abbahagyd, mert még lemaradsz az ősi bölcsességet tucatjairól.

Szóval: szeretet, boldogság, egyebek. Te hogy az önmagad felé fordított szeretet tükrét? Képtelen vagy belenézni, elfogadni, továbbgondolni? Akkor mégis hogy a fenébe várod el másoktól, hogy bírják a búrádat? Mit szeressenek benned, amikor folyton csak a sérelmeidet sorolod, a félelmeidet szeded lajstromba és képtelen vagy kicsit is szeretni azt a nőt vagy férfit, akit reggelente fogmosás közben bámulsz a fürdőszoba tükrében.


Te hogyan képzeled el a szeretetet? Szeretve lenni azt jelenti, hogy téged nap mint nap, percről-percre megerősítenek mások abban, hogy igazi férfi vagy, hogy valódi nő vagy, hogy jó apa vagy és jó gyerek? Hol van ebben a szeretet?

Ennek semmi köze a szeretethez. Neked csak megerősítésekre van szükséged, abban amit önmagadnak nem tudsz megadni. Csak az Elmédet táplálod azzal a tévhittel, hogy téged mekkora szeretet vesz körül - de egy fenét! Csak kazánfűtőket alkalmazol az egod táplálására.

Első körben szeresd magad. Szeresd a tested, hiszen az a saját templomod. Tápláld, óvd, vigyázz rá és tanítsd meg neki, hogy képes önmagát meggyógyítani. Szeresd a Tudatosságod, hiszen az mutatja meg az Utat számodra. Nem az írók és a guruk, akik utat mutatnak neked, csupán Te magad.


Szeretlek. Szeretlek, mert szeretem magamban azt a sok izgalmas, szép és érdekes részt, amit felfedezek benned is.

Aztán szeretheted a másikat. Önmagad által. A szeretet ne kérhető. A szeretet nem követelhető. A szeretetet nem a háziorvos írja fel.

A szeretet energia. Az energiát lehet uralni, de puszta akarattal nem sok jót érsz el nála.

A szeretet hullám, amire lágyan ráfekszel és élvezed, amíg partra nem ér. Légy te is a szeretet szörföse!

Szeretet, szeretlek!

Szöveg: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4856 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x