Szerdai angyali üzenet: valódi bátorság!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: valódi bátorság!

Szerdai angyali üzenet: valódi bátorság!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Gyávák vagytok. Félelemtől görcsös minden izmotok. Valamiféle láthatatlan félelem tart vissza titeket a valódi boldogság megélésétől. Az Elmétek uralja szívetek és Valótok. Ideje a változásnak! Ideje a bátorságnak! 

Mi lehet a valódi bátorság titka? Ész nélkül belerohanni minden szituációba vagy felelősségteljes gondolkodást félretéve és türelmet mellőzve menni tovább, azonnal amikor úgy érzed, a boldogságod útját állod? Miről ismerszik meg neked a tükörben a valóban bátor önmagad? Miről ismered meg a másikban a bátorság megtestesülését?

A bátor ember mindig félhet, míg a gyáva nagyon ritkán lehet bátor. Természetes hogy félsz, hiszen minden bátor döntés némileg ismeretlen terepre kalauzol téged és a Tudatod. Képes vagy megélni és befogadni ennyi ismeretlent, úgy hogy mindeközben valahol mélyen a legnagyobb bizonyossággal tudod: ez számodra a helyes út?


Csak így tudsz emelkedni. Csak így tudod elhagyni az önmagadnak emelt falak által körülvett világot és így leszel képes megélni az valódi Önmagadat. Persze most sokan felzúgtok, hogy minek ennyi lázító szó és hang, miért szükséges hétről-hétre olyan típusú üzenetek sokasága, melyek lényege a változás?! Újra és újra nekem szegezitek kérdést: mi van azokkal, akik nem akarnak változtatni? Mi van azokkal, akiknek így jó, ahogy van? Mi történik velük?

Nem fontos. Miért azokkal törődsz, akik nem akarnak változtatni, amikor te legbelül változtatni akarsz? Vajon ők törődnek a te álmaiddal?

De nézzük csak meg milyen is a valódi bátor cselekedet. Vajon valóban felelőtlen? Vagy komoly érzelmi és tudatossági munka eredménye?


A valódi bátorság nem a cselekedettel kezdődik, de minden esetben abban teljesedik ki. A valódi bátorság a szembenézés egészének eredménye. Szembenézés és valódi elfogadás. Mert nem ringathatod magad olyan ábrándokba, melyek felvett formulák és soha nem voltak a tieid. Nézz szembe önmagaddal, állj a tükör elé és sorold fel a saját szemedbe, ki is vagy valójában.

Ne hagyj ki semmit! Jókat, rosszakat, szégyenteljeseket, elfojtott vágyakból adódókat, eldugott kis fekete foltokat, sírással együtt járókat, felszabadítóan boldogokat..mind-mind sorold és sorold, mert akkor állsz majd készen arra, hogy a végén azt mondhasd a tükörképednek: bátor vagyok.

Jusson eszedbe ez, amikor most körbenézel és hirtelen rájössz, eddig kinek az életét élted. Talán most végre megérted, hogy nem az apád és anyád, nem a barátaid, nem a családod és nem a főnökeid vagy. Sőt, nekik nem is kell tudniuk, hogy ki vagy te valójában. Ne tőlük várd el az iránymutatást, hiszen nem tudhatják, hogy te már készen állsz szembenézni önmagaddal. Ha már tudják, talán már nem akarják, hogy az ő életüket éld tovább.


Mert van sajátod. A legszebb és legjobb élet, amiről valaha álmodtál. A tied. Kezdd el élni!
Nos, ekkor válsz valódi bátorrá. Nem az álmodozás vége a bátorság, nem a másoknál is hangosabb kiabálás vagy a hatalmas szeretet kiáramoltatása a világba. Erre bárki képes. De önmagad valódi megismerésére csak Te vagy képes. Senki más. Elvárhatod mástól, hogy megmondják, hogyan kellene élned, megnézheted a szüleid életét és cipelheted évtizedeken át a bátorság zászlajának képzelve azt, de sajnos tévedsz. Bemehetsz ma dolgozni és belenézhetsz mélyen a főnököd szemébe, hátha ott a nem létező dicséret mögött felleled a saját Valód. Nem fogod.

Neked kell tudni, ki vagy valójában és neked kell elmondani másoknak is. Ez eddig fordítva volt.
De rossz hírem van: ez a világ már nem viseli el a kifordított álvalóságokat, álboldogságot és áltökéletességet. Ez itt a tökéletlenség tökéletessége. A száz százalékos önismeret földje.

Az Otthonod.

Ha szeretnél valóban szembenézni önmagaddal, kattints ide!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3835 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x