Az éterikus test, a prána hordozója
Címlap / Ezotéria / Az éterikus test, a prána hordozója

Az éterikus test, a prána hordozója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-06

Az éterikus test neve a jógában pránamáya-kosha, azaz a prána hordozója. A fizikai testet és az asztráltestet összekötő finomtest 6-8 mm-re nyúlik túl a bőrön (egészséges embereknél akár 10 cm-re is).  

Elsődleges feladata, hogy központjain keresztül elnyeli a planetáris és a finomabb pránákat, a Föld éterikus hálózatából, szféráiból kisugárzó energiákat, a bolygók áramlatait, a Nap és más csillagok erőit, a galaxisunkra, Naprendszerünkre, bolygónkra ható kozmikus energiákat, és életerővé, vitalitássá alakítva frekvenciaspecifikusan szétosztja a 85 testáramkör segítségével a test szervei között. Másodlagos feladata az érzelmi testből és a szeretettestből áradó, a cselekedetek hajtóerejeként szolgáló érzelmi energiák, érzetek, érzékbenyomások idegrendszeren, nadikon keresztüli áramoltatása.

Az éterikus test lényege a változás, az átalakulás, az állandó növekedés. Ez teszi a holt anyagot élővé, ez tartja össze a szervezetet. A jóltápláltság, a testi-lelki higiénia, a változékonyság, az élet lüktetésének fenntartása mellett felel a tökéletes sejtmásolásért, gyógyulásért, semlegesíti a DNS-ben, az immunrendszerben felfedezett nem megfelelő szakaszokat, folyamatokat, felfogja és megérti a gyógyító utasításokat, és ezek alapján helyreállítja az energetikai egyensúlyt.


Az étertestet a rezgésoktávok alapján 6 területre oszthatjuk.

Gonádikus test: A szimpatikus, paraszimpatikus és központi idegrendszeren, az idegeken, a gonádikus testi finomanyagi csatornákon áramló idegimpulzusok irányítják a szervek szöveteihez – 58-100 Hz-es frekvenciatartományban – a funkciójukhoz szükséges finom- és durvaanyagi energiákat. A test rendeltetése a szervezet ön-és fajfenntartási működésének képessé tétele.

Életerőtest:
A meridiánokon át futó, belülről érkező (öröklött) ősi energiák és a kívülről érkező esszenciális energiák (életfenntartási, táplálkozási, légzési) a 100,5-176 Hz-es frekvenciatartományon keresztül életerővel, életesszenciával, információval töltik fel az adott energetikai pályához tartozó szerveket, testrészeket.

Mágneses test (fluidális test): A kezek és lábak ízületeinél, a tenyereken, a talpakon a bőr felett néhány mm-re található test az érzelmi test levetüléseként energetikailag kiegyenlítetlen lelki, mentális és karmikus programokat, félelmeket, szorongásokat, bűntudati elemeket, önpusztító tendenciákat, az előző életek engramjait, információit, érzelemmintáit, tett-hologramjait tartalmazza, amiket a 128-255,5 Hz-es frekvenciatartományban lehet feloldani.

Csakrahálótest: A 10 csakra mindegyike a saját jellegzetes hullámhosszának megfelelő pránát veszi fel, tárolja, és osztja szét a 256-511,5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül. Azoknak az éterikus testáramköröknek a segítségével juttatja a szervekhez az energiát, amelyek az ő alaprezgését sugározzák ki.


Éterikus másolattest (éterikus duplikáció): A test energetikai másodpéldányaként az összes szerv másolatát, harmonikus, tökéletes megjelenését és működését tartalmazza, s elektromágneses sugarakat bocsát ki magából az 512-1023,5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül. A test tiszta, kikristályosodott formája, mely fenntartja belső Isteni Lenyomatunk ideális állapotát. A 85 éterikus testáramkörön keresztül irányítja a szervhálót, és hangolja össze a szerveket. Feladata a szervek harmonikus együttrezgésének, a teljes test egészségének biztosítása.

Energiatest: A 11 pránaközponton, testnyíláson és az éterikus test pránát tároló pontjait behálózó nadikon keresztül áramló elektromos fény- és magas rezgésű életenergiát, a Föld szférái által felfogott kozmikus sugárzásokat, a világűrből sugárzó erőket az 1024-2047, 5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül fogja fel, akkumulálja, és transzformálja le az alapfrekvenciájának megfelelő testáramkörök szerveihez.

(Ezek részletes bemutatása Késmárki László:Nadi-jóga A gyógyító prána című könyvében)
https://www.facebook.com/testlelekszotar?ref=hl
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x