Heti tarot-előrejelzés: gond mentesebb időszak kezdődik
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: gond mentesebb időszak kezdődik

Heti tarot-előrejelzés: gond mentesebb időszak kezdődik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Az év 45. hetén több gondtól, nehézségtől is megszabadulhatunk majd. Lesz időnk arra, hogy kicsit magunkkal foglalkozzunk, fellélegezzünk, tegyünk egy lazító sétát az erdőben, de nem utolsó sorban arra is, hogy párunkkal, szeretteinkkel időt töltsünk. A gondok fogynak, egy új időszak veszi kezdetét, tele meglepetésekkel. 

November 4. – hétfő (Uralkodónő, Halál, Csillag):
Egészség területén a folyadékbevitelre kell ma koncentráltan odafigyelni. A nagy sürgés-forgásban, pörgésben sokszor majd el is felejtünk inni. Ez viszont oda vezethet, hogy egyszer csak el kezdünk szédülni, majd elájulunk. Jobb megelőzni a bajt! Pénzügyekben viszont egyáltalán ne tegyünk semmit ma, döntéseket egyenesen ne hozzunk meg. Ködösen láthatjuk helyzetünket és a lehetőségeket sem látjuk teljesen tisztán. Halasszuk el nagyobb döntések meghozatalát. Párkapcsolatunkba ugyanúgy fektessünk energiát, mint máskor, de ha a körülmények engedik, vigyünk bele valami extrát!

November 5. – kedd (Mágus, Világ, Remete):
Párkapcsolat, magánélet, érzelmek – ez lesz a leginkább meghatározó a keddi napunkon. Figyeljünk oda párunkra, lessük óhajait és kívánságait. Ha már a napot jól szeretnénk számára indítani, akkor egy ágyba hozott reggelinél nem is tudunk figyelmesebb meglepetést kitalálni. Anyagiak tekintetében már kicsit tisztul a kép, de még ma se leszünk a teljesítőképességünk magaslatán. Amennyiben közösen dolgozunk együtt, akkor még az is benne van a pakliban, hogy összetűzésbe keveredünk egy munkatársunkkal. Egészségben figyeljünk az ízületekre és csontokra!


November 6. – szerda (Ítélet, Bolond, Főpap):
Ma jött el az idő, amikor a hozzáállásunkon változtatni kell. Lehet, hogy eddig úgy hittük, hogy pozitív gondolkodással mindent el tudunk érni, de nem! Ezekhez kell, hogy a tettek és cselekedetek is párosuljanak. Külön-külön egyik sem ér semmit se. A magánéletünkben is a tettekre fókuszáljunk, ma a szavaknak nagy erejük nincsen. A pénzügyekben most érdemes megtenni a már előre eltervezett szándékainkat, ne húzzuk, halasszuk tovább, tervezésre és ígérgetésre már nincs idő. Egészségügyi állapotunkban, pedig ha bármi fájdalmat érzünk, menjünk el az orvosunkhoz!

November 7. – csütörtök (Diadalszekér, Hold, Szeretők):

Szeretni bolondulásig – hallható a közismert slágerben. A mai napon akár bolondulásig szerethetünk, hiszen az szerelmi energiák nagyon a maximumom lesznek. A változás már elindult – már ami az érzelmeket illeti. Ha szingliként éljük mindennapjainkat, akkor hamarosan társra lelünk, míg a párkapcsolatban élők tovább mélyíthetik a már meglévőt. Pénzügyek terén is elindíthatunk egyfajta változást, amellyel a jövőnket tudjuk valamennyire megalapozni, ne féljünk az újdonságoktól. Egészség terén nagy változásra ne számítsunk, viszont tegyünk egy sétát a friss levegőn!

November 8. – péntek (Szerencsekerék, Uralkodó, Akasztott ember):

Most itt a lehetőség az életünket – amennyiben fenekestül felfordult – visszaterelni a megfelelő medrébe. Pénzügyek terén a férfi energiák lesznek a meghatározók, így az üzleti tárgyalásokon, megbeszéléseken is ezt az erőteljes, határozott, céltudatos, tettre kész vonalat kell, hogy erősítsük. Magánéletünkben megélhetünk egyfajta felfordultságot, összevisszaságot. Lesznek olyan szituációk, amelyeket egyenesen nem tudunk majd hova tenni, s azt is megkérdőjelezzük majd, hogy ez a valóság, vagy csupán álom. Félelemre viszont nincs ok, minden meg fog oldódni!

November 9.-10. – hétvége (Nap, Ördög, Igazságosság):
A hétvége eljöttével úgy gondolnánk, hogy minden egy kicsit lecsihad, és lenyugszik, és a pihenés kerül az előtérbe. Ám ez nem így lesz, sokkal inkább rákapcsolunk és az otthoni teendőinket fogjuk teljes erőbedobással végezni. A nagytakarítástól kezdve, a szoba átrendezéséig mindenbe belekezdhetünk ezen a héten, ám jobb mindent előre megtervezni, s nem akkor szembesülni azzal, hogy amit szeretnénk, nem lehetséges. A magánéletünkre is szánjunk időt a hétvégén, és mindent, amit a hétköznapokon nem tudtunk megtenni párunkkal, vagy megbeszélni, arra most szakítsunk időt, ne sajnáljuk az időt szerelmünkre.


Papp Máté - tarot kártya elemző
Telefonszám: 06 30 369 8357
(/Hívható minden nap 15:00 - 21:00 között!//)/
Skype: matthewecske
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x