A 8-as számú személyes év
Címlap / Ezotéria / A 8-as számú személyes év

A 8-as számú személyes év

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Hányas évünk van? Először is, hogyan tudjuk kiszámítani a személyes évünket? A számításhoz kizárólag az egyén születési hónapja és a születésnap száma szükséges, amihez hozzáadjuk az aktuális (naptári) évet. Még egy fontos szabály: az a naptári év számít, amiben az illető már betöltötte a születésnapját. 

Mit érdemes csinálni ebben az évben, mivel érdemes foglalkozni, min legyen a hangsúly?
Amennyiben a 8-as évünket éljük, tudnunk kell, hogy ez az aratás ideje. Az előző 7 év termését szüretelhetjük le.
A 8-as év a párkapcsolat és a karrier időszaka, de tudomásul kell venni, hogy a kettő együtt soha se működik, csak „light-osan”, langyosan. Ezért választanunk kell, jelen pillanatban melyik a fontosabb számunkra? A 8-as szám a tüzes Mars bolygó száma, a Kos jegy jellemzőit hordozza magában. Anyagias jellegű szám, a pénzkeresés, karrier építés időszaka- érdemes befolyásos emberekkel üzleti kapcsolatot létesíteni. A 8-as vibrálásának hatására nagyobb eredményeink lesznek, nagyobb célokat érhetünk el, mint bármely más periódusban. Ez nem a szerénység időszaka, nagyvonalúságra, merészségre, kezdeményezőképességre van szükség.


Kitűnő lehetőségeket, nagy pénzeket, munkánkban előrelépést, fejlődést, anyagi gyarapodást hozhat. Nagyon gyors, pörgős év, erős rezgéssel, aminek negatív hatásai is lehetnek. Perek, jogi ügyek, balesetek, ütközések ( járművel és a törvénnyel ). Esetleg túlságosan is hatalmába keríthet a hatalomvágy, a sok pénz és megnőhet az ellenségeink száma. A sikernek sokszor ára van, amit meg kell fizetni, ha elrugaszkodunk a mértékletességtől. Amennyiben a párkapcsolatra tesszük a hangsúlyt, úgy minden esélyünk megvan ebben az időszakban arra, hogy szert tegyünk egy ideális társra illetve ha már van, akkor minőségileg javul(hat), erősödhet a kapcsolatunk.


Azonban ha a 6-os évben már problémáink adódtak vele, akkor ez felerősödhet, több vita, veszekedés várható, amennyiben nem ismerjük fel a karmikus feladatunkat és nem próbáljuk meg azt elfogadni és megélni. Nők részére nagy esélye van a férjhez menetelnek is ilyenkor, ráadásul általában gazdag, tehetős embert vonzhatnak be. A szabad akaratunk itt is érvényesülhet, választhatunk, mi a fontosabb számunkra jelenleg, a karrier vagy a párkapcsolat?! Azzal érdemes foglalkozni és majd a következő periódusban esetleg a másikra tesszük a hangsúlyt.

Ibránszki Bea
önismereti személyiség fejlesztő
www.regeneral.hu
06-30-9708-336
bea@ibranszki.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 33073 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x