Szerdai angyali üzenet: átadás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: átadás

Szerdai angyali üzenet: átadás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az emberi lét egyik lényege a tanulás. Tanultok magatokról, az érzelmeitekről. Embertársaitok viselkedése alapján közelebb juttok egy magasabb fokú önismerethez. Azonban van néhány olyan dolog, amit az Elme korlátai eltakarnak a szemetek elől, ezért eljött a pillanat, hogy elmondjam, mi is a Valódi Kapcsolat és az itt létetek eszenciája.  

Köztetek járva sokszor csodálkoztam azon, hogy mennyire tudtok örülni apróságoknak is, ám a másik oldalon folyton jelen levő elégedetlenség hamar elrontja a jelen levő örömöt. Bíztok önmagatokban, a képességeitekben, de ugyanabban a pillanatban képesek vagytok a padlón csúszva kételkedni önmagatokban. Folytonos hullámzás a létetek.

Ahogy a világ, úgy én is érdeklődve figyelem a módszereket és iskolákat, a spiritiszta oktató központokat, ahol eszközt eszköz hátán felvonultatva igyekeznek számotokra átadni a Tudást. Egy darabig egyszerűen, majd egy bizonyos szint felett egyre bonyolultabban magyarázva azokat a alaptéziseket, melyek megmagyarázása szinte lehetetlen emberi lény számára.


Az Elme korlátoz. Imádjátok az Ego szót, bebújtok mindig mögé, bármilyen kudarccal találjátok is szembe magatokat. Valóban ennyire összetett lenne ez Világ és ilyen rétegeket kellene lefejtenünk ahhoz, hogy elérjük a Valódi Boldogság Titkos Kamráját? Vagy csupán elég lenne néhány mondat egy már nem itt élőtől ahhoz, hogy végre megértsétek miért vagytok egyedül, miért nem ért meg benneteket senki, miért érzitek, hogy nem ide valók vagytok?


Sokan közületek megtalálták az Ikerlángjukat, mások még csak kétségbeesve keresnek olyan Társ után, akit tökéletesnek vélnek. Miért nem sikerül együtt lenni Vele, ha valóban ő az Ikerlángod? Miért érzed folyton, hogy valami visszatart a megértésben, a közös létezésben? Miért gondolod, hogy meglesz és mégsem találod meg? Miért hiszed, hogy azért mert olyan mint te ám mégsem olyan, akkor ez egy harc alapú kapcsolat? Miért fogadod el, hogy megismerted és mégis elveszítetted? Miért hagyod magad? Miért vagy áldozat?

Eljött az idő, hogy meglásd kicsit azt, hogy ha elfordítod a fejed, ugyanazt látod, mégis máshogyan éled meg az egészet. Eljött az idő, hogy Átadjam nektek mindazt a szemléletmódot, amit az idők során mindvégig képviseltem és ekképpen Szabaddá válhattam teljesen. Eljött az idő, hogy véget vess a Szolgaságnak!

Ez a Te időd! Használd ki!

Damian szemléletmódjának Átadása ITT!

Tollba mondta: Damian
Lejegyezte: Haen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x