Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a lehetőségek!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a lehetőségek!

Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a lehetőségek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Itt az idő megtisztulni, félretenni minden akadályozó tényezőt az életünkből, tiszta lappal kezdeni. Érdemes elvégezni egy tisztító mágiát is akár, hogy jobb eredményeket érjünk el, mint az anyagi, mind a párkapcsolati életünkben. Járjunk nyitott szemmel, mert lehet, hogy éppen ezen a héten érkezik a nagy lehetőség. 


Rendezvénynaptár
November 11. – hétfő (A csillag, A halál, Az erő):
Egészségünkben nagyon oda kell most figyelni a folyadékpótlásra és arra, hogy mit is engedünk be a szervezetünkbe. Nem a szénhidrátban és zsírban gazdag ételeket kellene a napi rendünkbe beépíteni, hanem a friss zöldségeket, gyümölcsöket, amelyek rengeteg vitamint tartalmaznak, s az ilyen hidegebb időkben segítik immunrendszerünk erősítését. Pénzügyekkel jobb, ha ma nem is foglalkozunk, mert csak energiát pazarolnánk, ugyanis nem jutnánk egyről a kettőre. A szerelemben viszont egyfajta magasabb szintre lépés várható!

November 12. – kedd (A mérték, Az uralkodó, Az uralkodónő):

Ma már sokkal bátrabban foglalkozzunk a pénzügyekkel. A tárgyalásoknak, üzleti megbeszéléseket érdemes kifejezetten erre a napra szervezni. Amennyiben munkanélküliek vagyunk, most aktivizáljunk mindent a cél érdekében, és biztos találni fogunk pár munkalehetőséget, amelyeket azonnal pályázzunk is meg. A szerelemben most háttérbe kerül a harciasság, a határozottság, s helyére a gyengédség, az érzelmek megélése fog kerülni. Utóbbit nem csak szexuális úton, hanem szavakkal, érintésekkel és törődéssel is kimutathatjuk.November 13. – szerda (A feltámadás, Az akasztott, A válaszút):
Magánéletünkben nem egy zökkenőmentes nap elé nézünk. Lesz részünk vitákban s a feszültség egy jó időre beköltözik életünkbe. Ha bármi bizonytalanság, vagy bizalmatlanság van a párunk felé, akkor ne tartsuk magunkba, s ami a legfontosabb, ne vádaskodjunk, hanem üljünk le az asztalhoz, és beszéljük meg a dolgokat emberi módon. Az anyagiak tekintetében egy döntést kell meghoznunk, két lehetőség is érkezik majd az életünkbe (egyik se rossz), s nekünk ki kell választani a legkedvezőbbet, az aktuális helyzetünknek pont megfelelőt! Ne hamarkodjuk el a döntést.

November 14. – csütörtök (A főpap, A remete, A világ):

Az egész immunrendszerünket erősítsük, illetve a csontok állapotára is jobb, ha odafigyelünk. A tél beköszöntével a természetes D-vitaminforrásunk egyre kevesebb, ezt is pótolnunk kell különböző módszerekkel. Ellenkező esetben vitaminhiányos állapot is jelentkezhet nálunk. Pénzügyektől most egy kicsit tartsuk távol magunkat, mert csak költekeznénk, illetve sokkal kevesebb maradna nap végén a pénztárcánkban, mint másnap. Magánéletünkre, párunkra viszont rengeteg energiát szánjunk, mert ezen a héten most lesznek nagyon intenzívek a szerelemi erők!

November 15. – péntek (A sorskerék, A diadal, A kísértés):
Szerencsés napnak nézünk elébe, annak ellenére, hogy a hét utolsó munkanapja és már teljesen erőtlenek vagyunk. Figyeljünk a kommunikációra, a pontos, egyenes és egyértelmű fogalmazásokra, mert könnyen vita, nézeteltérés alakulhat ki köztük illetve munkatársaink, családtagjaink között egy-egy félreértés miatt. Párkapcsolatunk továbbra is töretlenül törtet a jó, pozitív irányba, ám vigyázni kell arra, hogy semmit se kapkodjunk el. Mindent csakis a maga idejében, amikor már az érzelmek adottak, mert később megbánthatjuk tetteinket, döntéseinket.

November 16. – 17. – hétvége (A Nap, A torony, A bolond):

Ezen a hétvégén a kreatív energiák lesznek a meghatározók. Minden olyan dolgot érdemes elvégeznünk, amely egy kicsi kreativitást is igényel. Szobafestés, dekorálás, takarítás, szoba átrendezése, stb. Ezen kívül érdemes egy tisztító meditációt is elvégezni, s elengedni a hét alatt ránk ragadt rosszat, negatív energiákat. Továbbá a családtagok meglátogatására is szánjunk időt, mert később felróhatják számunkra, hogy bizony olykor-olykor kimaradtak az életünkből. Egy szó, mint száz: foglalkozzunk lelkünkkel, családtagjainkkal, szeretteinkkel!

Papp Máté - tarot kártya elemző
Telefonszám: 06 30 369 8357 (/Hívható minden nap 15:00 - 21:00 között!)
Skype: matthewecske


 
 
[ 5322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x