Az Angyalok útja
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Az Angyalok útja

Az Angyalok útja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Tóbiás egy felemelkedett Mester, egy angyali létező, aki sok életet töltött a Földön emberként, majd angyali közvetítéseivel segítette az itt lévőket tudatosságuk fejlesztésében, a megértésekben. Linda és Geoffrey Hoppe segítségével jutottak el üzenetei hozzánk, ahogyan ennek a könyvnek az anyaga is. 

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én mindig is hittem, hogy angyali lények vagyunk. Abban is biztos vagyok, hogy tapasztalni jöttünk a Földre, csak nem igazán értettem a miérteket. Ahogyan talán Te is, és is sokszor feltettem már ezeket a kérdéseket: “Ki vagyok én?” “Honnan jöttem?” “Vajon hová Tartok?” “És egyáltalán mi értelme ennek az egésznek?”

Ebben a könyvben végre választ kaphatunk minden kérdésünkre. Tóbiás, ez a csodálatos angyali létező, Linda és Geffrey Hoppe közvetítésében még ennél sokkal többet is elmesél nekünk. Visszmegyünk egészen a kezdetekig, visszamegyünk az “Otthonba”, ahonnan minden elindult., és elbeszélésében végigkísérhetjük azt a csodákkal és gyötrelmekkel teli utat, amit együtt bejártunk, egészen földi létünk jelen pillanatáig. Megtudhatjuk miért is vállaltuk angyali létünk feladását, hogy milyen magasztos cél vezérelt minket, amikor eljöttünk ide, a lelassult és besűrűsödött energiájú Földre.


S bár idővel, emberi létünk folyamán elfelejtettünk mindent, de lényünk esszenciája mindig is tudta a válaszokat.

Az Új Energia megérkezett! Mi megyünk teremtettük meg! Ezzel pedig megvalósítottuk azt a célt, amiért eredetileg a Föld létrejött és beteljesítettük küldetésünket. Ezzel nem azt mondom, hogy most már nincs semmi feladat, de az út egyre tisztább.

Most itt a lehetőség, hogy megtegyük az utolsó lépést, mely visszvezet minket teremtő angyali valónkhoz, mely elvezet minket a felemelkedéshez. S hogy milyen “egyszerű” dolgot kell érte tenned? Ha szeretnéd, megtudhatod ebből a lebilincselően érdekes, meseszerűen átadott Tóbiás által küldött üzenetből.

Geoffrey Hoppe és Linda Hoppe – TÓBIÁS
Unio Mystica Kiadó


Tóbiás már ismét vissztért a Földre, sok más Felemelkedett Mesterrel együtt, hogy velünk tapasztalják meg a beköszöntött, csodálatos Új energiát, és az ezzel járó “csodákat”.  
 
[ 4636 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x